2011 gelin adayları buyrun sohbete

çalışmayan taze gelinnn..
hadi kalkda tatlıya başla..bekleyemicem sabırsızlandım..
bişi olursa hani olurda yapamazsan dur ustayla(benle yani ) konusayım dersen burdayım :76:

Yaa şimdi sizi bırakıp yapamam,sonra sizden işten çıkıp gidince 5.5 dan sonra ben 8 e kadar yani kocam gelene kadar çok sıkılıyorummm

Aslıcım çok şekersin her fotografta farklı bir güzellikte çıkmışın canım
tekrar mutluluklar

eneeeee bizde evli hatunlar listesindeyiz artık ..

melteme çok üzülüyorum kızlar nolcak bu kızın hali..aslında oalyın en basını bilmiyorum..mesela en son görüştükleri gün ne oldu bi sorunmu yasandı..meltemin anlatamadıgı şeyler mi var acaba..Rabbim yanında olsun

ya meltem ya tüm bunlar o muskadan kaynaklanıyorsa??? Sen bırak tatili en önemli şey şuan ondan kurtulman ve etkisini yok etmen nasıl bu kadar ağırdan aalbiliyorsun bu işi ben olsam dünyanın bir ucundada olsa yok etmiştim muskayı en öenmli şeyi ihmal ediyorsun

Meltem için bende üzüldüm
ayrılık acısı zor inşallah bu duruma gelmez meltem keşke görümceye mesaj atmasaydı
o nişanlısı da rus sevgilisyle yazacak kadar basit bir insanmış bence ya meltem biraz topla kendini demek kolay ama yapabilmek zordur anlıyorum ailene anlatman lazım çıkıp gidin gerekirse konuşun ya bu ne iletişimsizlik o adam hiç aramıyormu anneni babanı hal hatır sormazmı ne bileyim beyninde bitmiş mi acaba bunlara mı sığınıyor anlamıyoruım ya şu erkeker çok akılsız

aramıyo kızlar arada hatırlatmak amacıyla msj atıyo o da kıskandırmak amaçlı komik ve kendini düşürüyo gözümde ama o bu işin farkında degil evet Allahın gücüne gitmesin ama muskanın etkilerini bende görüyorum Buketimm ama bunu daha önce birisi daha bana anlatmıştı bunu biliyorum ama içimden hocaya gitmek de gelmiyor giderken de çok zorlanıcam manevi hayatta sizin adiniz soyaadiniz , dogumtarihiniz ve anne adiniz bir adrestir bunlarda aklınızda olsun kızlar benim basıma geldi bundan sonrada kimsenin yasamasını istemem

Son düzenleme:
Meltemcim bi an önce bir şey yapmalı öncelikle muskayla ilgilenmelisin bence, bu hale gelmenizde mutlaka etkisi vardır. ondan sonra belki yoluna girer ilişkiniz, nişanlına da muskayı sölemelisin bence. ama msjla değil. Allah yardımcın olsun cnm, kızlar hepinize iyi akşamlar, mutlu akşamlar..

meltemcin ona cvb olarak ne yazıyosun bu tür mesajlar atınca??

benim hiç umrumda degilsin yazmıstım dün aksam :)

açıkçası çok üzüldügünü iplediğini görmüyorum fıstıgım..böyle olman daha iyi elbette..
senin için hayırlı olmadıgını ve Allahın sana sabır verdigini düşünüyorum..o muskayı bu akşam hallet meltem..korkma hiçbişeyden..yarın kurtulmus olarak gel buraya

Siteye girilmiyodu sorun hallolmuş galiba kızlar.

MELTEM olanları yakalamaya çalışıyorum yazdıklarını filan.
Canım allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
Zor bir dönemden geçiyorsun. Bütün olanlar belki bi işaret, belki bi sınama,
belki bi imtihan düğün öncesi bilmiyoruz Allah bilir.
Rabbim hakkında hayırlısını versin. Hepimizin inşallah.
Anladığım kadarıyla muskayı atmamışın. Canım bi hocaya sor konuş yada gitmiceksen bi denize suya at gitsin.
Buraya gelmicem aranızda işim yok gibi falan da saçmalama lütfen.

nişanlının yaptığı şeyler hiç doğru değil ama inan onu suçlayamıyorum canım bu tarz muskayla olaylar yaşayan 2 kişi dinlemiştim ikiside öğretmen şok olmuştum nişanlında öyle bir etkiyle farklı davranıyor canım ortada emek var yazık değil mi size birde neden düşmanlarınızı sevindiresin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…