2011 gelin adayları buyrun sohbete

[FONT=Comic Sans MS[B]buket eger çok özel degilse dinledigin kadarıyla onlar nasıl etki yasamıslar ve nasıl kurtulmuslar bunları biliyomusun canımm çünkü beni mesela 1 aydır aranızda yoktum akşamları girip okuyordum belki hatırlarsın mesela sabah 8'de kalkıyordum bugün ne sebep bulsam da kavga etsem diye düşünüyordum mutlaka da kavga konusu çıkartıyordum yüzünü bile görmek istemiyordum akşamlarımı dışarda arkadaslarımla geçiriyordum uykusuzdum sürekli yemek yemiyordum öldügüm insan benim düşmanım olup çıkmıştı ve bu 1 ay içerisinde hiç dua etmedim[/B]][/FONT]

canım birtanesinin oda arkadaşı yapmış içine kapanık depresif biri oldum çıktım diye anlatmıştı psikologa gitmiş en son muskayı bulmuş hocaya gitmiş hoca denize attırmış okumuş tamamen eski halime döndüm demişti diğer hocamın yaşadığı ise apartman komşusu posta kutusuna atmış ölüm büyüsü yapmış posta kutusunun içinde bulunan kağıtta ayşeye ölüm ayşeye ölüm yazıyormuş yüzüm 2 katı şişti nefes alışım çok yavaşladı acile kaldırıldım doktorlar birşey bulamadılar diye anlattı sonra kutudaki yazıyı bulmuş babası hoca götürmüşler sirke dökülüp yakılmış kağıt inanmazsın yüzüm birden bire indi dedi

Son düzenleme:
inanamıyorum ya böyle işlerle ugraşan cahil insanlar da varya daha ne diyim Allah kimseyi dogru yoldan çıkartmasın ben de gidicem bilet ayarlamaya çalışıyorum resmini de götürücem hocaya giderken bakalım neler diyecek?Bu arada Eda yazmış sakladıgım hiçbir şey yok zaten tanıdıysan dobrayımdır adamın attıgı msja kadar yazıyorum daha neyi saklayım ki :)

bencede biran önce hallet canım bu işi bozulsun etkisi normale dönün artık. biz durup dururken mi adam seni aramadı biz orasını tam anlayamadıkta edada ondan sordu birşey mi yaşandı diye çok özel birşeydir söylemeyebilirsin canım normal birşey bu

meltem ne zamandır yazdıklarını takip ediyorum bişey yazamamıştım.

cnm muskanın etkisiyle mi oluyor bunlar bilmiyorum ama diyelimki herşey düzeldi.bunları kabullenmek hiç kolay olmaz.muskanın etkisiyle de olsa hocaya gidilip iş çözülünce tekrar ona karşı aynı duyguları yaşayabilecek misin?bunlar benim aklıma takılıyor.aradaki sevgiyi bilemem ama saygı namına bişey kalmamış gibi görünüyor.insan birtanecik nişanlısına ruslarla takıldığını vs yazar mı ya.

bir de şunu merak ediyorum.bu değişimler bir anda mı oldu yoksa ilerledi mi gün geçtikçe?yani bugün canım cicim sevgilimken diğer gün mü koptu herşey?

bu işleri aranızda halledin demiş arkadaşlar ama ben katılmıyorum.bu noktaya geldiyse mutlaka büyüklerden destek alınmalı.güvendiğin aile büyüklerinden birisine danış derim ben.ama onun ailesi yerine çözümü kendi ailende ara canım.sonra laf ederler yalan yanlış.annene de olsa gizliden olayları anlatmanı tavsiye ederim.kendi içinde boğuşarak zarar veriyorsun kendine.

dediğim gibi bunları aşmak sorun değil önemli olan daha sonradan aranızdaki bağlar eskisi gibi olacak mı...

aysuncum büyüklerden birisi tabiki biliyor canımm ben hemen bulduktan sonra babanneme gittim babannemle birlikte biz arastırdık olayı daha sonra bu işi para karsılıgı yapmayan gönülden yapan birine gitmemiz lazımmış mesela giderken sadece gönlünden bir tavuk koparsa onu alıp gidermişsin öyle bir hoca bulduk o da şu anda kaplıcada oldugu için erteledik ben de o sırada yalnız kalamadıgım için annemlerin yanına geldim annemler tatildeler şu anda kendi kendimi okuyum diyorum ama okuyamıyorum biliyomusun birden bire oldu canım hersey çok ani bir sekilde gelişti

meltemim sana dua ediyorum canım hep
Allah yardımcın olsun
aysunum sen ne tatlı gelin oldun öyle yeni görebildim resimlerini Allah nazarlardan saklasın mutluluğunu daim etsin

Kübram onlinedı ama görmedi beni heralde
kızlar eşim uyudu, ben çamaşır astım, evi toparladım. biraz ütü yaptım.
uyucam şimdi.
ev az biraz düzene girdi...

bu akşam lazere gittim 20.30 da geldim eve. eşime de dedim sen bişiler atıştır gelince yemek yaparım falan.
fırında tavuk yapmış birde güzel olmuş.
çok sevindimmm
hemen telafi etmem lazımm

günaydın kızlar
dün en son site bakıma girdi çıkmak zorunda kaldım.
meltemde kaldı aklım
canımcım Allah aşkına dilimde tüy bitti
at şu muskayı denize
hocaya gitmiceksin madem elinde tutma şunu
duanı et denize bırak.sonrada gir banyoya yıkan
at o negatif enerjiyi üzerinden.

bugün güzel geçer umuyrm kızlar
bu aralar bende de anormallik var
içim daralıyor. iş yerinde de sorunlar yaşşıyrm.insanar sıcaklardan mıdır nedir bi dengesizleşti

size foto çekmiştim yemeklerimi :) ama kabloyu evde unutmuşum

herkese gunaydin kizlar
guzel gecsjn gununuz
kubram karsilasamadik olsaydin iki kaynatirdik
cafelattem gecmis oksun balim
zeynebim havalar sicak bide daha tam alismadiniz evlilige ondan kuzum gecer
ben yine hadimkoy yollarinda metrobusteyim
bu arada bulundugu yer metrobuse yakin olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…