- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.501
hepiciğinize iyi akşamlar kızlar :))
iyi akşamlar herkese benden..öpüyorum hepinizi
[FONT=Comic Sans MS[B]buket eger çok özel degilse dinledigin kadarıyla onlar nasıl etki yasamıslar ve nasıl kurtulmuslar bunları biliyomusun canımm çünkü beni mesela 1 aydır aranızda yoktum akşamları girip okuyordum belki hatırlarsın mesela sabah 8'de kalkıyordum bugün ne sebep bulsam da kavga etsem diye düşünüyordum mutlaka da kavga konusu çıkartıyordum yüzünü bile görmek istemiyordum akşamlarımı dışarda arkadaslarımla geçiriyordum uykusuzdum sürekli yemek yemiyordum öldügüm insan benim düşmanım olup çıkmıştı ve bu 1 ay içerisinde hiç dua etmedim[/B]][/FONT]
canım birtanesinin oda arkadaşı yapmış içine kapanık depresif biri oldum çıktım diye anlatmıştı psikologa gitmiş en son muskayı bulmuş hocaya gitmiş hoca denize attırmış okumuş tamamen eski halime döndüm demişti diğer hocamın yaşadığı ise apartman komşusu posta kutusuna atmış ölüm büyüsü yapmış posta kutusunun içinde bulunan kağıtta ayşeye ölüm ayşeye ölüm yazıyormuş yüzüm 2 katı şişti nefes alışım çok yavaşladı acile kaldırıldım doktorlar birşey bulamadılar diye anlattı sonra kutudaki yazıyı bulmuş babası hoca götürmüşler sirke dökülüp yakılmış kağıt inanmazsın yüzüm birden bire indi dedi
inanamıyorum ya böyle işlerle ugraşan cahil insanlar da varya daha ne diyim Allah kimseyi dogru yoldan çıkartmasın ben de gidicem bilet ayarlamaya çalışıyorum resmini de götürücem hocaya giderken bakalım neler diyecek?Bu arada Eda yazmış sakladıgım hiçbir şey yok zaten tanıdıysan dobrayımdır adamın attıgı msja kadar yazıyorum daha neyi saklayım ki :)
kübrammm
nette misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?