2011 gelin adayları buyrun sohbete

,eliff_87,caffelatte+,shewall+,spicy_+,esraass,akasya22+,gereksizce+,DENİZKOYDUMADIMI+,

GÜNAYDIN HERKESE GELEMEDİM 2 GÜNDÜR KIZLARR
NAPIYONUZZ
MELTEM NASIL OLDU
VAR MI BAŞKA Bİ YARAMAZLIK

günaydın günaydın günaydın

gece gece topiği rüyanızda mı gördünüz kızlar kocalarınıza da kavuştunuz yatıp uyusanıza

benimki biraz tv manyağı başından kalkmıyor bende o arada bir bakayım dedim.

ben bekarken avcılarda oturduğum için sabah akşam metrobüsteydim canım ama artık binmiyorum. valla metrobüsü bile özledim.

ben canım y.bosna durağına yakınım

nilgunnn ordan geciyorum su andaa bigun rastlassak keske
buketim isle ilgili girdim dun kocis sizdi oniki gibi ben camasir as vs
zuleyham superim gunaydinn

günaydın kızlar,
bugün cok daha iyiyim:79:

rüyamda meltem buraya yazmıştı; muskadan kurtuldum dua edip 2 rekat namaz kıldım ve herşey yoluna girdi inanamıyorum
diye

gelir gelmez açtım topiği okudum acaba gerçek mi diye ama değilmiş maalesef

günaydın edacım iyi olmana çok sevindim bir daha yorma kendini o kadar geldimi benim cheesecake tarifim

günaydın adaşımmm
biraz daha iyimisin bakıyım sen ?
ayy çok güzel rüya görmüşsün..inşallah bu rüyan gerçekleşir..sen temiz kalplisin adaşım
sanırım herkes kkyı gördü rüyasında..bende emineyi gördüm..izmirdeyiz eşimle.eşime diyorum ki emineyede ugrayalım gelmişken

fuara gittik canım da aklımıza yatan bir model firma olmamıştı. gümüş mobilyadan beğendik aslında da duvar ünitesinin dolap kapağı açma mekanizması çok dandikti kesin arıza çıkaracak cinstendi inegölede bir bakalım dedik beğenemezsek gene gümüştekileri alacağız

günaydın edacım iyi olmana çok sevindim bir daha yorma kendini o kadar geldimi benim cheesecake tarifim

günaydın Buket'im, dün eve cok geç gittim canım maalesef bakamadım tarife
telefonuma bu akşam icin"c.cake tarifini al" hatırlatması yapmıştım dün

edacım iyi olmana sevindim canım. havalar çok garip aman dikkat kızlar. bu havada hastalıkbile çekilmiyor

somra kübra ya herkeste bir kırgınlık var eşim de biraz rahatsızlandı gibi sanki 2 gecedir pek uyuyamıyor, sabah ezanında uyanıyoruz birkaç gecedir ikimizde

ben fosur fosur uyumuşum vallahi

Allah hayir etsin edacim
bende ruyamda olu beyaz kedi gordum
sevmediginiz birinin olumune uzuleceksiniz demekmis
hayir olsun

hayırdır Inşallah Ayşem, insanın bilinçaltı tuhaf oyunlar oynuyor insana bazen
Allah hayır etsin

daha iyiyim adaşım çok şükür
senin de rüyan güzelmiş keşke hepimiz bir araya gelebilsek valla konuşmaktan artık çenemiz ağrır gülmekten midemize kramplar girer

olsun canım daha zamın var dediğim gibi şuan yapma şansım yok zaten evde kelepçeli kalıp yok gerçi çeyizimdede yok ama olsun alırım 24 cm alayım dimi kalıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…