- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.541
günaydın Buket'im, dün eve cok geç gittim canım maalesef bakamadım tarife
telefonuma bu akşam icin"c.cake tarifini al" hatırlatması yapmıştım dün
somra kübra ya herkeste bir kırgınlık var eşim de biraz rahatsızlandı gibi sanki 2 gecedir pek uyuyamıyor, sabah ezanında uyanıyoruz birkaç gecedir ikimizde
günaydın kızlar geçmişi okumaya calıştım epey kaynatmışsınız yne:)bn yazamadm bugünde işlerim yogun herkes iyidir umarm
günaydın kızlar geçmişi okumaya calıştım epey kaynatmışsınız yne:)bn yazamadm bugünde işlerim yogun herkes iyidir umarm
olsun canım daha zamın var dediğim gibi şuan yapma şansım yok zaten evde kelepçeli kalıp yok gerçi çeyizimdede yok ama olsun alırım24 cm alayım dimi kalıbı
canım salgın varmış çeşme sularından olabilir dediler. aman dikkat edelim. zaten hem çalışıp hem ev idare ediyoruz birde hasta olursak halimiz perişan
bizde seni merak ettik yeliz canım sıkkın dedin gittin. inşallah yoluna girmiştir herşey.
canm teşkkr ederm düşündünüz için şimdi dha iyiym şükürler olsun uzaklaşıp düşünmk iyi geldi sizleri ösledm hemen ilk fırsatta yazdm
sen nasılsın yeklizcik ii misin bugün
dün kötüyüm dedin kayboldun merak ettik
izin almışsın galiba
yelizcim konu her neyse umarım seni fazla yıpratıp üzmeden düzene girer
evet canım 24 cm. ben zenker'in kalıplarını aldım cok memnunum ama dr.oetker'in kalıplarını kullananlarda memnun
ayhh sorma kübra ya. eşim hep diyodu evlenince sana prensesler gibi bakıcam şöyle yapıcam böyle yapıcam
tamam sağolsun yine yapıyor ama yaptığına yapacağına pişman ediyo beni bazen. dün ayıptır söylemesi hazır çorba yapmış mutfağın halini görsen dersin ki bu adam kendi elleriyle soğan patates havuş soymuş tavuk haşlayıp tavuk suyu yapmış abartısız. alt tarafı 1lt su, 1 tencere, 1 çırpıcı ve bir poşet hazır corba
istem dışı gözlerim doldu mutfağı öyle görünce, birlikte temizleyelim mi hanım burayı diyo
yaramaz cocuk gibi oluyo bazen ya
Günaydın hatunlar ben geldim...
Dün sevdiceğimle 16. ayımızı kutladık:)
İşden erken çıkmış.Suyu üzerine koy hatun ben geliyorum dedi.
Bende şaşırdım hayatım ne suyu anlamadım dedim.
Sen suyu koy ben geliyorum hatun dedi.
Jeton sonradan düştü bize mi geliyorsun hayatım dedim.
Evet dedi:)
Ben gelene kadar evleri toparladım.Annem yoktu işler bana kalmışdı.
Sonra bir yandan yemek hazırladım bir yandan bulaşıkları akıttım.
Bir bakdım hayatımın anlamı gelmiş.Mutfaga masayı kurdum dedim hayatım sen yanımda ye ben bulaşık yıkıyayım.
Yemeği bırakdı beni izliyor.Dedim alış hayatım ilerde hep bu şekilde olabiliriz:)
Sonra gelirken bir şey lazım mı fıstığım demişti bende yok demişdim.
Evdede kahve kalmamış.Hayatım kahve alır mısın dedim.
Fıstığım benim en nefret ettiğim şey eve gelip tekrar dışarı çıkmakdır neden sorduğumda söylemedin dedi.
Ama gözümün içine bakmıyor bunu söylerken.Bulaşığı bırakdım önüne geçtim şimdi gözlerimin içine bakıp söyler misin hayatım dedim.
Nasıl gülüyor ne alınacakdı fıstığım dedi markete indi:)
Sonra bahçede oturduk kahvelerimizi içiyoruz.Aklıma nerden geldi bilmiyorum.
Biraz uzak duriyim dedim.Normalde hep sarılır öle otururum.Ben öyle yapınca ne oldu fıstığım neyin var dedi.
Bir şeyim yok hayatım dedim.Yok var benden uzak duruyorsun dedi.Dokunmamı istemiyorsun sanki dedi.
Gözlerine bakdım hayal kırıklığı vardı yüz ifadesi değişti.
Oy oy şaka yaptım hayatım dedim sarıldım kokusunu içime çektim.
İşde benim fıstığım karım herşeyim böyle bir hatun dedi.cıvıl cıvıl dedi.
16. ayımız ya buğün birlikde kutluyalım diye geldim hayatım.Sen soğuk biri olsan zor olurdu dedi.
Dedim hatunun soğuk biri değil ama sana aşık
Sonra yolculadım herşeyimi.Yine elimi tuttu anneme haftaya görüşürüz esprisini yaptı.
Haydi hatun evemize gidiyoruz diyor
Seviyorum ben bu çocuğu ya
İçimden geldi sizlerlede paylaşayım dedim çok uzun oldu galina
Dün sevdiceğimle 16. ayımızı kutladık:)
İşden erken çıkmış.Suyu üzerine koy hatun ben geliyorum dedi.
Bende şaşırdım hayatım ne suyu anlamadım dedim.
Sen suyu koy ben geliyorum hatun dedi.
Jeton sonradan düştü bize mi geliyorsun hayatım dedim.
Evet dedi:)
Ben gelene kadar evleri toparladım.Annem yoktu işler bana kalmışdı.
Sonra bir yandan yemek hazırladım bir yandan bulaşıkları akıttım.
Bir bakdım hayatımın anlamı gelmiş.Mutfaga masayı kurdum dedim hayatım sen yanımda ye ben bulaşık yıkıyayım.
Yemeği bırakdı beni izliyor.Dedim alış hayatım ilerde hep bu şekilde olabiliriz:)
Sonra gelirken bir şey lazım mı fıstığım demişti bende yok demişdim.
Evdede kahve kalmamış.Hayatım kahve alır mısın dedim.
Fıstığım benim en nefret ettiğim şey eve gelip tekrar dışarı çıkmakdır neden sorduğumda söylemedin dedi.
Ama gözümün içine bakmıyor bunu söylerken.Bulaşığı bırakdım önüne geçtim şimdi gözlerimin içine bakıp söyler misin hayatım dedim.
Nasıl gülüyor ne alınacakdı fıstığım dedi markete indi:)
Sonra bahçede oturduk kahvelerimizi içiyoruz.Aklıma nerden geldi bilmiyorum.
Biraz uzak duriyim dedim.Normalde hep sarılır öle otururum.Ben öyle yapınca ne oldu fıstığım neyin var dedi.
Bir şeyim yok hayatım dedim.Yok var benden uzak duruyorsun dedi.Dokunmamı istemiyorsun sanki dedi.
Gözlerine bakdım hayal kırıklığı vardı yüz ifadesi değişti.
Oy oy şaka yaptım hayatım dedim sarıldım kokusunu içime çektim.
İşde benim fıstığım karım herşeyim böyle bir hatun dedi.cıvıl cıvıl dedi.
16. ayımız ya buğün birlikde kutluyalım diye geldim hayatım.Sen soğuk biri olsan zor olurdu dedi.
Dedim hatunun soğuk biri değil ama sana aşık
Sonra yolculadım herşeyimi.Yine elimi tuttu anneme haftaya görüşürüz esprisini yaptı.
Haydi hatun evemize gidiyoruz diyor
Eki Görüntüle 223901
kızlar geçen fazla malzemem olmadığı için bnde kendi çapımda şehriye salatası yapmıştım işte resmi. bayıldım tadına ben çok hafif. benim kociş beğenmedi pek ama olsun hepsini ben yyedimmm
canımm allah muhabbetiniz arttırsınmaaşallah sanada nişanlınada ne kadar güzel anlaşıyosunuz hewp çok çok mutlu olun düğündaş
ayy ne güselll cok duygulandım bn son gunlerde fasla duygusalım zaten okuyunca daha bı duygulandım hep olun canm nazar degmesn
yerim ben seni. şapşal aşık. uzun oldu tabi kaptırdın kendini yazdında yazdın. ama tebessümle okudum canım. maşallah rabbim ömür boyu sevginizi daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?