- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.561
Amin düğündaş amin.Hepimiz çok ama çok mutlu olalım inşallah.Allaha şükür dün 16. ayımızda birbirimizi hiç kırmadık gerçek anlamda.Allaım nazarlardan saklasın.
Oy oy kıyamam çok mu duygusalmış benim arkadaşım.Allahım hepimizin ilişkisini nazarlardan korusun canım.Allahım huzurlu mutlu sağlıklı bir yaşam ve yuva nasip etsin hepimize.
adaş ya mutfagı öyle gördüğünde sinir oldun dimi..sen toparla temizle işe git işden gel şok
Maşallah sübhanallah benimki çok destek oluyo..dün en sonunda yorgun düştüm 12 gibi yataga yatırdı beni..
sarıldı seni uyutayım öyle gideyim dedi..
uyumusum hemen..
kalkmış çay tepsisini kaldırmıs..tatlı yemiştik salondaydı onları kaldırmıs.
bulaşıkları atmıstım makineye..onları yerleştirmiş..yediklerimizi atmış..
oyy sabah kalktım ölürüm sana dedim..cicim ayları geçmesin nolurrr
adaş ya mutfagı öyle gördüğünde sinir oldun dimi..sen toparla temizle işe git işden gel şok
Maşallah sübhanallah benimki çok destek oluyo..dün en sonunda yorgun düştüm 12 gibi yataga yatırdı beni..
uyumusum hemen..
Eki Görüntüle 223901
kızlar geçen fazla malzemem olmadığı için bnde kendi çapımda şehriye salatası yapmıştım işte resmi. bayıldım tadına ben çok hafif. benim kociş beğenmedi pek ama olsun hepsini ben yyedimmm
ayyyyy maşallahh ne kadar güzelll :) bunları okuyunca hemen evlenesim geliyo,ekimi bekleyemicemrabbim bozmasın mutluluğunuzu.
merhaba kızlar
yazılarınızı zaman zaman okuyorum çoğunuzun ismini biliyorum ama size katılamıyorum maleseff,,,
ama çooookkk özeniyorum sizin arkadaşlığınıza kurduğunuz ilişkiye bayılıyorumm ,,,
hep böyle kalırsınız inşallahh,,
isteyen herkeste sizin gibi bu tatlı telaşlarıı yaşar,,, =))
uyumusum hemen..
merhaba kızlar
yazılarınızı zaman zaman okuyorum çoğunuzun ismini biliyorum ama size katılamıyorum maleseff,,,
ama çooookkk özeniyorum sizin arkadaşlığınıza kurduğunuz ilişkiye bayılıyorumm ,,,
aynen öyleym uzun zamndr günmde geçiktı ondan heralde ayy herseye aglıommmkomıkım yaaa amin canm inşalhh nazarladan korusun hepimzi Rabbim
merhaba kızlar
günaydın kızlar
geldik hafta ortasna
Oy oy bebiş olma ihtimali mi var yoksa yelizcim?
Esroşdan sonra senden yanada mı teyze olabiliriz?
Allahım herşeyi kalbine göre versin inşallah.
Edoşummm enişdeye maşallah kuzum allahım nazarlardan saklasın.
Cicim ayları diye düşünme içinden geliyor demek ki canımcım.
hafta sonu gelsin bende evimi tutmuş olayım ya kiracı çıkmadı gitti
sağol canımmm güzell sözlerinn içinn sende yok mu hayırlı haberlerrr:)) katıl aramıza sendee
Teşekkürler canım yorumun için.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sende katılabilirsin sohbetimize.
tatlım test yaptım yok(((zaten erken ama olursada üzülmem hihhiii:)))nedenını bılmıorum acaba bünyem degıstı ondanmı dıyorum bıras dha beklıcem olmadı dr gıdıcem artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?