2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynen öyleym uzun zamndr günmde geçiktı ondan heralde ayy herseye aglıommmkomıkım yaaa amin canm inşalhh nazarladan korusun hepimzi Rabbim

adaş ya mutfagı öyle gördüğünde sinir oldun dimi..sen toparla temizle işe git işden gel şok
Maşallah sübhanallah benimki çok destek oluyo..dün en sonunda yorgun düştüm 12 gibi yataga yatırdı beni..
sarıldı seni uyutayım öyle gideyim dedi..
uyumusum hemen..
kalkmış çay tepsisini kaldırmıs..tatlı yemiştik salondaydı onları kaldırmıs.
bulaşıkları atmıstım makineye..onları yerleştirmiş..yediklerimizi atmış..
oyy sabah kalktım ölürüm sana dedim..cicim ayları geçmesin nolurrr

merhaba kızlar

yazılarınızı zaman zaman okuyorum çoğunuzun ismini biliyorum ama size katılamıyorum maleseff,,,

ama çooookkk özeniyorum sizin arkadaşlığınıza kurduğunuz ilişkiye bayılıyorumm ,,,

hep böyle kalırsınız inşallahh,,

isteyen herkeste sizin gibi bu tatlı telaşlarıı yaşar,,, =))

ayyyyy maşallahh ne kadar güzelll :) bunları okuyunca hemen evlenesim geliyo,ekimi bekleyemicem rabbim bozmasın mutluluğunuzu.

duygulandm bn yne:)))Rabbim bozmasn cicim aylar hiç bitmesn hepimz içn inşalh dua ediorm

ayyyyy maşallahh ne kadar güzelll :) bunları okuyunca hemen evlenesim geliyo,ekimi bekleyemicem rabbim bozmasın mutluluğunuzu.

aminnn cümlemizinkini bozmasın..ALlah herkese evinde huzur versin..hem iş hem ev hanımı olunca zor oluyo..
ekim çok güzel bir ay...zaman öyle bir geciyoki anlamıyosun..hele son ay..hiç takılmayın tarihlere kızlar..

neden katılamıyorsun ki canım.

Maşallah canım ya eniştenin böyle haberlerini duymak ne güsel

benim eşime de söylediğin zaman herşeyi düzgün yapar ama söylemezsen yapmıyor maalesef, eğitmem gerekiyor onu bu konuda.

sağol canımmm güzell sözlerinn içinn sende yok mu hayırlı haberlerrr:)) katıl aramıza sendee

aynen öyleym uzun zamndr günmde geçiktı ondan heralde ayy herseye aglıommmkomıkım yaaa amin canm inşalhh nazarladan korusun hepimzi Rabbim

Oy oy bebiş olma ihtimali mi var yoksa yelizcim?
Esroşdan sonra senden yanada mı teyze olabiliriz?
Allahım herşeyi kalbine göre versin inşallah.

Edoşummm enişdeye maşallah kuzum allahım nazarlardan saklasın.
Cicim ayları diye düşünme içinden geliyor demek ki canımcım.

Teşekkürler canım yorumun için.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sende katılabilirsin sohbetimize.

tatlım test yaptım yok(((zaten erken ama olursada üzülmem hihhiii:)))nedenını bılmıorum acaba bünyem degıstı ondanmı dıyorumbıras dha beklıcem olmadı dr gıdıcem artk

uykuya düşkündüm de bu kadar değildim eve gittiğimdede yemek felan yapmadım eşim tavuk pişircekmiş bol salata yaptım her taraf yağ içinde bir saatte ancak sildim sonra uzandığım yerde kaldım
gece sıcktan uyuyamadım şuan rüzgar esintisi olan bir yerde uyumak istiyorum
ne oalcak bu uyku sevdam

hafta sonu gelsin bende evimi tutmuş olayım ya kiracı çıkmadı gitti

Zuzuşummm takvimin göz kamaştırıyor:) Zaman öyle yada böyle geçiyor.
Sen evlende buket evlensin buket evlensinde biz evlenelim düğündaşımla

Ev tutmak farklı bir his.Ben sadece bakarken bile heyecanlanıyorum.
Allahım yardımcımız olsun herşeyi gönlümüze göre versin inşallah.

sağol canımmm güzell sözlerinn içinn sende yok mu hayırlı haberlerrr:)) katıl aramıza sendee

Teşekkürler canım yorumun için.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sende katılabilirsin sohbetimize.

teşekkür ederim gelirim ara sıra o zaman ,,

ben 21 yaşındayım 2,5 yıldır bi sevdiğim var askerlik falan bitti ama şimdi geleceğimiz için para birikimi yapmak istiyoruz,,,

benden 1m yaş büyük ablam var onun hayatında kimse yok ama ben o evlenmeden evlenmek istemiyorum,,

allah nasip ederse onun mutluluğunu göreyim önce =))

tatlım test yaptım yok(((zaten erken ama olursada üzülmem hihhiii:)))nedenını bılmıorum acaba bünyem degıstı ondanmı dıyorumbıras dha beklıcem olmadı dr gıdıcem artk

Sen yinede dikkatli ol canım.Testlerede bazen güven olmayabiliyor.
Belkide bünyeden kaynaklanıyordur sitres yapma biraz daha bekleyip doktora gidersin olmadı.
Ama çevreden duyduğum kadarıyla bu tarz değişikliklerin olması normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…