- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.581
uykuya düşkündüm de bu kadar değildim eve gittiğimdede yemek felan yapmadım eşim tavuk pişircekmiş bol salata yaptım her taraf yağ içinde bir saatte ancak sildim sonra uzandığım yerde kaldım
gece sıcktan uyuyamadım şuan rüzgar esintisi olan bir yerde uyumak istiyorum
ne oalcak bu uyku sevdam
teşekkür ederim gelirim ara sıra o zaman ,,
ben 21 yaşındayım 2,5 yıldır bi sevdiğim var askerlik falan bitti ama şimdi geleceğimiz için para birikimi yapmak istiyoruz,,,
benden 1m yaş büyük ablam var onun hayatında kimse yok ama ben o evlenmeden evlenmek istemiyorum,,
allah nasip ederse onun mutluluğunu göreyim önce =))
zuzuşummm takvimin göz kamaştırıyor:) zaman öyle yada böyle geçiyor.
Sen evlende buket evlensin buket evlensinde biz evlenelim düğündaşımla
Ev tutmak farklı bir his.ben sadece bakarken bile heyecanlanıyorum.
Allahım yardımcımız olsun herşeyi gönlümüze göre versin inşallah.
Sen yinede dikkatli ol canım.Testlerede bazen güven olmayabiliyor.
Belkide bünyeden kaynaklanıyordur sitres yapma biraz daha bekleyip doktora gidersin olmadı.
Ama çevreden duyduğum kadarıyla bu tarz değişikliklerin olması normalmiş.
herkeste bir bebek telaşı nedense ilk defa bu ay bendede sanki bebek varmış gibi geldi aslında olamaz ama işte nasip kısmet bilemezsin rabbim yazdımı ne yaparsan yap olur. ama yok bendede
Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
Ablanla yaşıtım benimki biraz hızlı ilerledi ama sen acele etmemekle en iyisini yapıyorsun.
Yinede illede ablam evlensin sonra ben evleneyim diye düşünme herşey nasip kısmet çünkü.
herkeste bir bebek telaşı nedense ilk defa bu ay bendede sanki bebek varmış gibi geldi aslında olamaz ama işte nasip kısmet bilemezsin rabbim yazdımı ne yaparsan yap olur. ama yok bendede
günaydın kızlar nasılsınız bende aynı durumdayımmm yawww uyku uyku uykuuuu işlerim çok yoğun ama ben kendimi uykudan alamıyorum yawww ne oluyor böyle şirkette kızlarda amannn dikkatli ol hamişmisin kız diyorlaraman aman rabbim isteyenlere versin inş.
öyle ama onun bi sevdiği yokken ben mutlu olamıyorum kii,,
ablamda o kadar özeniyo geçenlerde çok yanlış bişey yaptum günlüğünü okudum sayfalarca yazmış duygularını oturdum hüngür hüngür ağladım=((
eft bnde oyle duydum o yuzden bıras dha beklım dıorum canm senın dugun ne zaman buarada
evt evt bize gelsin sıra hemen
öyle ama onun bi sevdiği yokken ben mutlu olamıyorum kii,,
ablamda o kadar özeniyo geçenlerde çok yanlış bişey yaptum günlüğünü okudum sayfalarca yazmış duygularını oturdum hüngür hüngür ağladım=((
Ben teyze olmaya hazırım kübroşşş
merhaba kızlar
yazılarınızı zaman zaman okuyorum çoğunuzun ismini biliyorum ama size katılamıyorum maleseff,,,
ama çooookkk özeniyorum sizin arkadaşlığınıza kurduğunuz ilişkiye bayılıyorumm ,,,
hep böyle kalırsınız inşallahh,,
isteyen herkeste sizin gibi bu tatlı telaşlarıı yaşar,,, =))
günaydın kızlar
geldik hafta ortasna
allahın izniyle ben seni birkaç ay sonra teyze yapacam nilaycımmm
canım bende 26 yaşındayım senin yaşında bir kardeşim var 3 yıldır bir sevdiği var onun sevdiği varken benim hayatımda hiç kimse yoktu. teklif edenim bile yoktu. kimse beni beğenmiyordu sanki. kısmet olmuyordu. herkesin nasibi bir yerde bekliyor. ablana destek olacaksın. hiç ummadığı anda karşısına çıkar biri inşallah. sende onu anla. insan sevmek ve sevilmek istiyor. zaten sende diyorsun paranızı biriktirin. nişandan önce herşeyinizi hazırlayın çünkü o yüzüğü taktığınız an herşey farklı oluyor. herşeyiniz hazır olsun sonra nişanlanın zaten seviyorsunuz birbirinizi.o sıradada rabbim inşallah ablana hjayırlı bir kısmet verir.
allahın izniyle ben seni birkaç ay sonra teyze yapacam nilaycımmm
Rabbim hayrlısın vrsn tabı ama havalardan sıcaklardan halsızlk oluyor bol c vıtamını tuketmelıyız bol sıvı almayız sebze ve myevaya agırlık vermelıyız sıcaklarda boyle oluo cnm
neyse kızlar ben çıkayım ve işime bakayım olurmu çok yoğunum yawwww yoksa valla gene uykum geldi kafayı vurup uyuyacağımmm
neyse kızlar ben çıkayım ve işime bakayım olurmu çok yoğunum yawwww yoksa valla gene uykum geldi kafayı vurup uyuyacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?