2011 gelin adayları buyrun sohbete

Duyduğum bütün yorumlar bu şekilde denizcim.Aynı durum zaman zaman bendede oluyor.
Bende uykuya çok düşkünüm şu ara.Gece zaten sıcakdan çok uyunmuyor sonra tam uykuya dalıyorsun işe gelme zamanı geliyor.
Sevdiceğime diyorum bazen iyiki kışın evliyoruz diye.Ben rahatımada düşkünüm bir sonraki yaz gelene kadar yanımda eşimle uyumaya alışırım inşallah.

herkeste bir bebek telaşı nedense ilk defa bu ay bendede sanki bebek varmış gibi geldi aslında olamaz ama işte nasip kısmet bilemezsin rabbim yazdımı ne yaparsan yap olur. ama yok bendede

Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
Ablanla yaşıtım benimki biraz hızlı ilerledi ama sen acele etmemekle en iyisini yapıyorsun.
Yinede illede ablam evlensin sonra ben evleneyim diye düşünme herşey nasip kısmet çünkü.

günaydın kızlar nasılsınız bende aynı durumdayımmm yawww uyku uyku uykuuuu işlerim çok yoğun ama ben kendimi uykudan alamıyorum yawww ne oluyor böyle şirkette kızlarda amannn dikkatli ol hamişmisin kız diyorlar aman aman rabbim isteyenlere versin inş.

evt evt bize gelsin sıra hemen

eft bnde oyle duydum o yuzden bıras dha beklım dıorum canm senın dugun ne zaman buarada

öyle ama onun bi sevdiği yokken ben mutlu olamıyorum kii,,

ablamda o kadar özeniyo geçenlerde çok yanlış bişey yaptum günlüğünü okudum sayfalarca yazmış duygularını oturdum hüngür hüngür ağladım=((

Rabbim hayrlısın vrsn tabı ama havalardan sıcaklardan halsızlk oluyor bol c vıtamını tuketmelıyız bol sıvı almayız sebze ve myevaya agırlık vermelıyız sıcaklarda boyle oluo cnm

Canım ben sanada hak veriyorum ama herşey nasip kısmet.
Ablanda umarım çok ama çok mutlu olur onu hak eden biri girer hayatına.
Ama ablan diyelim ki uzun zaman evlenmedi sende mi evlilik kararı almıyacaksın.
Tabiyki yaş olarak daha erken hem birikim yapıyoruz demişsin en güzelide bu zaten ama ablam evlensin ben evleneyim olarak bakmamaya çalış.

eft bnde oyle duydum o yuzden bıras dha beklım dıorum canm senın dugun ne zaman buarada

12 kasımda kısmet olursa canım.Allahım gönlüne göre versin inşallah

evt evt bize gelsin sıra hemen

Dimi ama sırada bekliyoruz

canım bende 26 yaşındayım senin yaşında bir kardeşim var 3 yıldır bir sevdiği var onun sevdiği varken benim hayatımda hiç kimse yoktu. teklif edenim bile yoktu. kimse beni beğenmiyordu sanki. kısmet olmuyordu. herkesin nasibi bir yerde bekliyor. ablana destek olacaksın. hiç ummadığı anda karşısına çıkar biri inşallah. sende onu anla. insan sevmek ve sevilmek istiyor. zaten sende diyorsun paranızı biriktirin. nişandan önce herşeyinizi hazırlayın çünkü o yüzüğü taktığınız an herşey farklı oluyor. herşeyiniz hazır olsun sonra nişanlanın zaten seviyorsunuz birbirinizi.o sıradada rabbim inşallah ablana hjayırlı bir kısmet verir.

Ben teyze olmaya hazırım kübroşşş

allahın izniyle ben seni birkaç ay sonra teyze yapacam nilaycımmm

TATLIM ARAMIZA GELEBİLİRSİN BUYUR

ABLAN İÇİNE KAPANIK FALANMI ÖYLE GÜNLÜĞÜNE YAZIP Bİ SEVDİĞİ OLMADIĞINA GÖRE

AMA YİNEDE KISMET BU İŞLER İLLE ÖNCE ABLANIN EVLENMESİ GEREKMİYOR
BELKİ ONUN KISMETİ SENİN DÜĞÜNÜNDEN SONRA

günaydın kızlar
geldik hafta ortasna

GÜNAYDIN TOPRAĞIMMM

KIZLAR ÇOK ÇOK YOĞUNUM AMA AKLIMDA HEP BURDA
İKİ GÜNDÜR GELEMEDİM AKLIM HEP MELTEMDEYDİ

YELİZCİM NE BU DUYGUSALLIK YAAA YOKSAAAA

YAKINDA KOVULCAM ZATEN SONRA
BÜTÜN GÜN RAHATCA SİZİNLE EVDE MUHABBET EDEBİLCEMM :26:

aynen işte ablamında öyle yani mesela dünür geliyolar hep ama birisi karşısına çıkıp teklif etmiyo o da severek evlşenmek istiyooo,,,,

onun için o kadar dua ediyorum ki inşallah onun güzel gözlerini gülerken görücem,,, =))

yok hiç içine kapanık değil aksine benden daha konuşkandır,, ikimizde hastanede çalışıyoruz ama işte olmayınca olmuyooooo =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…