2011 gelin adayları buyrun sohbete

yeliz nasıl oldun cnm kendini nasıl hissediyorsun

kızlar pazar günü eşimin iş arkadaşlarıyla pikniğe gidicez
ee bende yeni gelinim bişiyler yapmak lazım
ben ne yapıcam yanıma ne alıcam hiç bir fikim yok

İlk defa ah babam ah dememişsin nilay

işte ablana söyle tecrübeli bir var karşısında .bende sevilmek öyle evlenmek istiyorudm sanıyordum ki görücü usulü sanki pazarlık evliliği gibi geliyordu. gidiyorsun tanışıyorsun arada kadınlar oluyor ayhh sinir bozucu diyordum. ama bir yandanda yapım gereği sevgili olamayacağımı bildiğim için görücü usulü ancak biriyle tanışabilirim diyordum. çünkü başka türlü biriyle tanışma imkanım sıfırdı. 3 aylık evliyim eşimle görücü usulü tanıştım. ilk gördüğümde aşık olmadım ama konuşa konuşa aşık olduk birbirimize. inan ilk defa yaşadığım bütün duyguları yaşadım sevghili gibi olduk. görücü usulü bile olsa seveceği aşk yaşayabileceği biriyle tanışabilir. ön yargılı bakmasın. rahat olsun görüşmeye giderken ve şans versin karşısındaki erkeğe. benim 6 kız arkadaşım var hepimiz inannılmaz bir şekilde görücü usulü evlendik. ve 3 arkadaşım ilk tanıştıklarında eşlerini ilk gördüklerinde ordan kaçmak istediklerini söyledikler. hiç beğenmemişler. ama zamanla oluyor bazı şeyler. görsellik gerçekten çok öenmli değil. rabbim sevdiriyor. kendine güvensin ablan. şimdi bence benim eşim benden daha güzel ama allah beni ona sevdirdi.

kurabiye yapabilirsin..patlıcan götürüp orda közleyebilirsin..piknikteki patlıcan salatası harika oluyo..patates kızart..salatalık domates koy..
mercimek köfteside yap zeynepcim..

canm nasipten öte gidilmez dua et bn hep ettim hayat eşimi doğru insana kacusmka için çünkü hiç tanımadıgım bilmedigim bir insanı bekledm bir gün gelecekti er yada geç onun için dua ettm şükrler olsun geldi yani hayatm boyunca tanımadgm bılmedıgım ama hep ınandgımı bırını bekledım eşim geldi sonra her şey su gibi akıp oldu nasibe inan

çok güzel yazmışsın kübracım dediğin gibi kısmet bu işler ama sen neden kendine bu kadar haksızlık ediyorsun ki seni titanic fotosunda gördüm eşinide evet eşin genç gösteriyor ama sen çok daha güzelsin bence

yaaa varya çok teşekkür ederim sana nasıl içimi rahatlattın anlatamam ,,

ablamda 3 kişiyle görüştü ama olmadı hayır dedi,,,

teklif edende yok,,, çok güzel bi insan ,,allah kaderini güzel eder inşallah sen gibi mutlu olur sonunda inşallah gerçekten içime su serptin çünkü ben ablamın mutluluğunu daha çoookkk istiyorum,,,,

kurabiye yapabilirsin..patlıcan götürüp orda közleyebilirsin..piknikteki patlıcan salatası harika oluyo..patates kızart..salatalık domates koy..
mercimek köfteside yap zeynepcim..

ay edam görmemişm valla yazdığını aynı zamanda geldi aklımıza
aslında orda közlemek güzel olurda oralarda uğraşamam oturup yemek istio cnm
o yüzden evde mi yapıp götürsem.
ayyyy bişiy gelmio aklıma
kahvaltıyıda orda yapcakmışız
eee ne götürülür

teşekkür ederim canım . eskiden öyle hissediyordum. eşim çok süslü ben öyle değildim o yüzden. kaşlarımı bile ilk defa düğünümde aldım . hiç makyaj yapmazdım. o anlamda söyledim. yani hiç beni beğenmez dediğin kişi bile seni beğenebilir. rabbim yazdımı gerisi boş.evlendikten sonra bir güzellik geldi bana. şimdi bende kendimi iyi hissediyorum.

seninle damak zevlerimiz uymuyor zeynep ne söylesem sevmiyorum diyorsun senin sevmediğinde benim en sevdiğim şeyler 1 tepsi kek olsun yerim yani Dediğin gibi piknikte zaten mangal yapılacak çok doyurucu şeyler yapma bence börek gibi sonra etler kalıyor ben olsam patates salatası patlıcan salatası gibi bir meze birde tatlı yapardım ama karar senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…