2011 gelin adayları buyrun sohbete

zeynepcim mangal yapcaksanız çok doldurma herşeyi derim ben yenmez sonra
mangal yeterli oluyo zaten
kahvaltılıklardan al güzel bi patatesli börek
yada sigara böreği sarabilirsin Ayyy canım istedi

ay buket napim ama hiç yemem kek
elmalı tarçınlı olursa belkii
ama ıslak keke asla hayır demem
börekte çok severim neli olsa yerm
biber dolmasını bende sevmem pek ama millet sever
bak patates salatasıda iyi fikir
patlıcan ve patates salatası yapıcam
birde ıslak kek yaparım birde börek olur biter
dicekler bu gelin ıslak kekten başka bişiy yapmıo
ztn sevmem piknikte ekstra bişiyler

Son düzenleme:

bence fazla fazla yeter
patlıcan salatası yapma bence patlıcan götür orda mangalda közler tuzlayıp yersiniz daha güzel olur

ıslak kek ve yufkayla yalılan peynirli börek tarifi istiyorum kızlar

kızlar düğünde biriken hediyeliklerinizi felan ne yaptınız küçük altınlarınızı paralr
düzene soktunuz mu
ne kadar beklediğiniz gibi oldumuu

edacım borcunuz sıfırlanmıştır boşver üzülme bilezikelinde hepsini aynı yaparsın bir örnek takarsın düğün dernekte evde de tutma ne olur ne olmaz canım bankaya felan bırak yıllık ücret alıyorlar

zeynepcim mangal yapcaksanız çok doldurma herşeyi derim ben yenmez sonra
mangal yeterli oluyo zaten
kahvaltılıklardan al güzel bi patatesli börek
yada sigara böreği sarabilirsin Ayyy canım istedi

kahvaltı için yapcam böreği cnm zaten
patlıcan salatasıda uzun iş ay uğraşamıcam
cumartesi zaten evde olmıcam ki annemlerden gidince ne yapabilirsen
böreği patatesli yaparsam salatayı değiştiririm

off gelen giden bitmio ki yazayım

kızlar düğünde biriken hediyeliklerinizi felan ne yaptınız küçük altınlarınızı paralr
düzene soktunuz mu

bekledımız gıbı olmadı tabı bıde bızde aılelere verılıyor acayp kızıyorumm yaaa :))))paraları ufak tefek borclara yatırdık altınları bılezık yapıp kasaya:)))tatlm ALLAH korusun ılerıde bı hastalık olur kaza olur

YAŞ KEK
Malzemeler
4 adet yumurta
2 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 küçük paket margarin
1 paket kabartma tozu
4 çorba kaşığı kakao
Hazırlanışı
Margarini küçük bir kaba alıp eritelim. Yumurtaları şekerle birlikte krema kıvamını alana kadar çırpalım. Şeker iyice eridikten sonra sütü, yağı ekleyip çırpmaya devam edelim. Karışım, iyice sıvı halini aldığında içine kakaoyu ekleyelim. Kakaonun topraklanmaması için bu karışımdan bir su bardağı ayıralım. Kalanın içine kabartma tozu ve unu katarak tekrar çırpalım. Daha sonra yağlanmış bir kek kalıbına boşaltalım. Orta ısılı fırında yaklaşık yarım saat kadar pişirelim. Kekin pişip pişmediğini anlamak için ortasına bir bıçak batıralım Bıçak temiz çıkıyorsa kekimiz pişmiş demektir. Kekimizi hemen servis tabağına alalım ve henüz sıcakken ayırdığımız bir bardak sosu kekin üzerine döküp emmesi için bir süre bekletelim. Kek, sosu çektiğinde servis yapalım. Not : Kakaolu kekin üzerine dökeceğiniz sosun daha bol olmasını istiyorsanız ayırdığınız bir bardak sosa biraz daha süt ve kakao ekleyin. Ayrıca sosu dökmeden önce karıştırın

GÖZLEME PEYNİRLİ

MALZEMELER:
• 4 Tane yufka,
• 1 su bardağı beyaz peynir,
• 1 tutam maydanoz,
• 1 su bardağı süt,
• Yarım su bardağı sıvı yağ,
• Acı pulbiber,
Tane yufkayı açtım üzerine süt ve yağ sürdüm ve kenarlarını düzeltmek için kestiğim yufkaları da ortasına koydum.
Peyniri de üzedine koyduktan sonra kare şekline kapattim azıcık yağladığım teflon tavayı ısıtıp gözlemeleri çevire çevire pişirdim Pişen gözlemelerin üzerine az margarin sürdüm.

ıslak kek ve yufkayla yalılan peynirli börek tarifi istiyorum kızlar

düzene soktunuz mu

ıslak kek tarifim evde kaldı annemden almıştım ama nette var.
börek içinde tepsi böreğinden mi bahsedion canımcım
yufkanın birini parçalamadan alt tabana ser.
sonra yoğurtlu yağlı malz. yap biraz ondan serpiştir üstüne yufakaları böl böl üstünü kapa yıka yoğurtlu malz. yıka böl yufkaları koy peynili maydonozlu harcını ekle yufkayla kapa üstünü yoğurtlu malz. ekle yufkayla kapa alttaki yufkanın dışarda kalan kısımlarınıda içeri doğru topla yumurta sür üstüne böle işte.
ben uzun uzun yapcam ama sıgara böreği gibi oluo ya

deniz ben,m bütün takılar duruo
beklediğimiz gibi oldu çok şükür
bekletioz bakalım ev alırken lazım olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…