- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.641
benimkiler bilezikler hariç borçlara gitti
Günaydınn kızlarrr Bukettt rüyamda ben seni gördüm çok güzel bir rüya gördüm yorumlayacak olan varsa anlatabilirim
edacım üzülme borçlar kapanıyo bak
allah daha çok bereket versin yuvana kendi paranızla yaparsınız inş..
Günaydınn kızlarrr Bukettt rüyamda ben seni gördüm çok güzel bir rüya gördüm yorumlayacak olan varsa anlatabilirim
edacım mutfağınla duvar ünitenin fotoğraflarını çektin mi canım?
ıslak kek tarifim evde kaldı annemden almıştım ama nette var.
börek içinde tepsi böreğinden mi bahsedion canımcım
yufkanın birini parçalamadan alt tabana ser.
sonra yoğurtlu yağlı malz. yap biraz ondan serpiştir üstüne yufakaları böl böl üstünü kapa yıka yoğurtlu malz. yıka böl yufkaları koy peynili maydonozlu harcını ekle yufkayla kapa üstünü yoğurtlu malz. ekle yufkayla kapa alttaki yufkanın dışarda kalan kısımlarınıda içeri doğru topla yumurta sür üstüne böle işte.
ben uzun uzun yapcam ama sıgara böreği gibi oluo ya
deniz ben,m bütün takılar duruo
beklediğimiz gibi oldu çok şükür
bekletioz bakalım ev alırken lazım olcak.
edacık ben bu yaş keki yaptım canım lezzeti çok güzel ama margarin yerine sıvı yağ daha iyi olur sanki bir dahakne öyle yapacağım
YAŞ KEK
Malzemeler
4 adet yumurta
2 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 küçük paket margarin
1 paket kabartma tozu
4 çorba kaşığı kakao
Hazırlanışı
Margarini küçük bir kaba alıp eritelim. Yumurtaları şekerle birlikte krema kıvamını alana kadar çırpalım. Şeker iyice eridikten sonra sütü, yağı ekleyip çırpmaya devam edelim. Karışım, iyice sıvı halini aldığında içine kakaoyu ekleyelim. Kakaonun topraklanmaması için bu karışımdan bir su bardağı ayıralım. Kalanın içine kabartma tozu ve unu katarak tekrar çırpalım. Daha sonra yağlanmış bir kek kalıbına boşaltalım. Orta ısılı fırında yaklaşık yarım saat kadar pişirelim. Kekin pişip pişmediğini anlamak için ortasına bir bıçak batıralım Bıçak temiz çıkıyorsa kekimiz pişmiş demektir. Kekimizi hemen servis tabağına alalım ve henüz sıcakken ayırdığımız bir bardak sosu kekin üzerine döküp emmesi için bir süre bekletelim. Kek, sosu çektiğinde servis yapalım. Not : Kakaolu kekin üzerine dökeceğiniz sosun daha bol olmasını istiyorsanız ayırdığınız bir bardak sosa biraz daha süt ve kakao ekleyin. Ayrıca sosu dökmeden önce karıştırın
meltem ben az bişiy yorumlayabiliom ama
çok güzelse anlatma büyüsü kaçmasın
kızlar birikim yapabiliyormusunuz
yapabiliyorsanız çok özel değilse ne kadar biriktirebiliyorsunuz?
faturalarınız ne kadar gelio
mutfak masrafınız ne kadar
ay birde ekstra masraflar çıkıo işte o beni deli edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?