2011 gelin adayları buyrun sohbete

maşallah bu kız alim oldu yemek konusunda..
canım ben ne yi yıkıcam anlamadım

çiğ yumurtalı karışım kekin üstüne döküldüğü için ve yerken aklıma geldiği ve midem bulandığı için ben ıslak keki daha farklı yapıyorum canım

yaaa Edacımm bana küsme de darılma da sen benim için umut ısıgı gibisin sen bana dedin ya bizde evlenmeden önce böyleydik evlendik aynı eve girdik hersey degişti dedin ya benim de içimde hala bir umut kaldıgı için ......neyseee ben size rüyamı anlatıorum;benim nişanlımla ben aynı evdeyiz 2 katlı bir ev çok ferah ve çok temiz bir ev orası bizimmiş benimkinin yanında bir erkek var arkadasıymış 3 kişi yemek yiyorduk o sırada benim de Buket arkadasım bana kahve içmeye geldi üzerinde pembe lacoste bir elbise altında da spor bir babet vardı buketcim saçında düz fönlüydü o sırada benim evim ya ben bukete evi gezdiriyorum benim kuzenim gelinlikle merdivenlerden iniyior ben senin evinden gelin çıkacagım diyorlar eniştem nerde diyorum o beni dısardan alıcak diyo o sırada ön camlı kapıyı açıyorum kuzenim çıkıyor benim karsı taraftan erkek tarafından kişiler de eve girmek istiyorlar biz de buketle almıyoruz :)

meltem ben az bişiy yorumlayabiliom ama
çok güzelse anlatma büyüsü kaçmasın

kızlar birikim yapabiliyormusunuz
yapabiliyorsanız çok özel değilse ne kadar biriktirebiliyorsunuz?
faturalarınız ne kadar gelio
mutfak masrafınız ne kadar
ay birde ekstra masraflar çıkıo işte o beni deli edio

güzel bir rüyaymış canım ama ben hayırlı olsun ev gezmesine giderken hayatta spor giyinmem takıp takıştırırım Şaka bir yana ferah bir rüya Allah hayır etsin canım Sen ankaraya dönmedin dimi

mutfağa çok gidiyor canım su faturası ortak 80 tl gelmiş kayınvalidemle bizim
çamaşır bulaşık herdün sabah akşam duş balon yıka oha felan dedim yani kendi kendime

zeynebim şu ara birikim yapamıyoruz maalesef. nasıl gidiyor para anlamıyorum.ancak borçlar bitince yapabiliriz diyoruz.

şuan ziynetlerim var birikim olarak

birazda euro
ve nakit bunlarda düğünden :)))

sadece en fazla birikim yapsak düğünden sonrA 1000 TL OLUR
500 BEN VERDİM EŞİME ODA 500 KOYDU HAZİRAN İÇİN

YOKSA BEN ALIŞ VERİŞ O BU ŞU DERKEN UÇUP GİDİYOR
KREDİ KARTLARIMI İKİSİNİ SIFIRLAYIP KAPATTIM
2 DURUYOR ONDADA TAKSİTLER VAR YAVAŞ YVAŞ KAPATUYORUM
ŞU ŞARTLARDA TEK KİŞİ BİRİKİ YAPMAK VE GEÇİNMEK ÇOK ZOR AVANTAJIMIZ KİRA ÖDÜYOR GİBİ BANKAYA ATMAK OLUYOR YOKSA HERŞEYİN İYİSİNİ YEMİYORUZ İÇMİYOUZ ORTA SEVİYEDEYİZ TOK GÖZÜMÜZ ÇOK ÇÜKÜR İLERLEYEN ZAMANLARDA DÜŞÜNÜYORUZ EV ALALIM KİRA ÖDER GİBİ KREDİ YATIRALIM AMA HNÜZ ERKEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…