2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allah herkesin gönlüne göre versin
bazen çalışmayayım diyorum ama zor oluyor alışık değilim girp markete lazım olan kendim almak gibisi yok

mELTEMCİM sen muskayı hallettinmii..
ahh kurban olurum sana..feraha ericeksin inşallah..
gelinlik ferahlıktır temizliktir..

maşallah bu kız alim oldu yemek konusunda..
canım ben ne yi yıkıcam anlamadım

eda koptum burda delü gibi gülüom
başka birine bişiy anlatırken yazdım herhalde
yoğurtlu malz. koyucaksın üstüne işte
hahahaha bazen çok alem oluyrm
canımcım ben mutfakta iyiyimdir zaten
çok severim yemek yapmayı.
eşimde pek met eder herkese benim hatun iyi bilir yemek yapmayı die
sadece ilk tencerelerde sıkıntı yaşadım ölçülerim değişti die
şimdi alıştım artık.

meltem cnm gelinlik görmek çok iyidir beyaz temiz saflığı ifade eder
birlikte aynı evde olmanızda aslında biribirinizden kopamadıiğınızı anlatıyordr.
evinde misafir ağırlamanda güzel.
temize feraha çıkcan .için rahatlıcak

ya bende benim maaşımı yeriz eşiminkini biriktiririz diye hayaller kuruyordum olmuyor mu öyle

Ayy ne yapayım bebiş kocamla bir çıktım evden beni sahile bıraktı
yürüyüş yaptım sonra dönüşte arkadaşıma uğradım sabah kahvesi içtim
sonra eve geldim duşa aldım geldimmmmm sizinleyim.
kız zaten koca bir popom var onu eritmeye çalışıyorummm
Rüyana gelince insan metroya binmişken uyanırmı ?
gelir bi çayımı içer irmik tatlımdan yer test eder diyymi amaaaa ne uyanıon hemenn

tesekkür ederimm bebişlerim içimi rahatlattınız,ferahlattınız Allah razı olsun mesela kızlar eşinizi alın bir pazar toptan alışverişinizi yapın uygun fiyatlı bir marketten mesela semt pazarlarının oldugu günlerde marketlerde uygun fiyatlar oluyor

Buketcim yeter canım ev kirası vermedikten sonra birikim yapabilr iki kişi çalışıyorsa asgari ücretle tek geçinenler nasıl geçiniyor vede ev sahibi oluyorlr

biraz irade meselesi valla bende tatillere marka takıntım felan olsa eşimde yada kenra koymak nedir bir sonraki aydan içeri bile girerdik

hele bir evleninde biriktirisiniz şekerim

Şuanda ben çalışmıyorum ama ben biraz tutumluyum sanırım :)
Bütün hesaplar bende eşime haftalık veriyorum,ödemeleri harcamaları hepsini ben yapıyorum
eşim alışverişi gezmeyi yiyip içmeyi çok sever bende çok severim ama bütçemize bakıp ona göre bu hafta olmaz diyebiliyorum
hesap onda olsa ayın 15 inde maaş biterdi kesin...
pazardan alışveriş yapıyorum zaten bide meltemin dediği gibi büyük marketlerden toplu alışveriş yapıyoruz şimdilik gayet iyiyiz çok şükür
inşallah böyle devam eder :)

mutfağa çok gidiyor canım su faturası ortak 80 tl gelmiş kayınvalidemle bizim
çamaşır bulaşık herdün sabah akşam duş balon yıka oha felan dedim yani kendi kendime

zeynebim şu ara birikim yapamıyoruz maalesef. nasıl gidiyor para anlamıyorum.ancak borçlar bitince yapabiliriz diyoruz.

ayy deniz 80 tl ne o öyle
bizim 18 tl geldi
32 elektrik geldi
şuan için birikim yapıyrz ama yetersiz geliyor bana
kiramız var ondan mı acaba diyrm ama birimizinkiyle yetebiliriz de biz 2 kişi niye yetemiyrz
ekstra masraflar çok tutuo bizde
bu ay mutfak masrafımızdaa yoktu eşimin şirketinden kart vermişler onlarla aldık
baya bi stok yaptım çok şükür Rabbime
ama eksik oluyor devamlı tabi
süt yoğurt alınmıyor onlar.
birde ev almak istiyrz ona birikim yapalım diyrz
peşinatını biriktirmeye çalışıyrz bakalım kısmet artık

uyanmadım paşam kızdı tanımıyon etmiyon ne işin var diye..eşim normal hayattada böyle biri
nasıl oldu tatlınnn anlat bakim

uyanmadım paşam kızdı tanımıyon etmiyon ne işin var diye..eşim normal hayattada böyle biri
nasıl oldu tatlınnn anlat bakim

Tanışır anlaşırdık,eşimide benide çok severdiniz eminim
Tatlım süper oldu edoşumm tarifine sağlık
eşimde bayıldı... Haftasonu arkadaşlar gelicek onlara yapıcam tam yaz tatlısı hafifçikk miss :)

evet kalabalık geldikleri zaman o tarifin iki katını yapıcam..tatlı harika oluyo..hafif
nurgüşüm vermişti tarifi sağolsun..
hafta sonuda denizin ıslak kek tarifini uyguluycam

Son düzenleme:
evet kalabalık geldikleri zaman o tarifin iki katını yapıcam..tatlı harika oluyo..hafif
nurgüşüm vermişti tarifi sağolsun..
hafta sonuda denizin ıslak kek tarifini uyguluycam

Hımmm doğru diyosun kalabalıkta bu tarif yetmez bende 2 ölçek yapayım bari
Nurgüşüme bende teşekkür ediyorum...:)

benım eteğim tül gelinlikçim duvağımda tül olucak ama uçlarına dantel yapmayalım dıyor . bense etek le bırleşmesin dıyorum aynı olmasın uçlarındakı dantel hareket katsın dıyorum yerlere kadar uzun olucak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…