- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.661
yaaa Edacımm bana küsme de darılma da sen benim için umut ısıgı gibisin sen bana dedin ya bizde evlenmeden önce böyleydik evlendik aynı eve girdik hersey degişti dedin ya benim de içimde hala bir umut kaldıgı için ......neyseee ben size rüyamı anlatıorum;benim nişanlımla ben aynı evdeyiz 2 katlı bir ev çok ferah ve çok temiz bir ev orası bizimmiş benimkinin yanında bir erkek var arkadasıymış 3 kişi yemek yiyorduk o sırada benim de Buket arkadasım bana kahve içmeye geldi üzerinde pembe lacoste bir elbise altında da spor bir babet vardı buketcim saçında düz fönlüydü o sırada benim evim ya ben bukete evi gezdiriyorum benim kuzenim gelinlikle merdivenlerden iniyior ben senin evinden gelin çıkacagım diyorlar eniştem nerde diyorum o beni dısardan alıcak diyo o sırada ön camlı kapıyı açıyorum kuzenim çıkıyor benim karsı taraftan erkek tarafından kişiler de eve girmek istiyorlar biz de buketle almıyoruz :)
maşallah bu kız alim oldu yemek konusunda..
canım ben ne yi yıkıcam anlamadım
Selamunaleykümmm kısçelerrimmmmm
şuan ziynetlerim var birikim olarak
birazda euro
ve nakit bunlarda düğünden :)))
sadece en fazla birikim yapsak düğünden sonrA 1000 TL OLUR
500 BEN VERDİM EŞİME ODA 500 KOYDU HAZİRAN İÇİN
YOKSA BEN ALIŞ VERİŞ O BU ŞU DERKEN UÇUP GİDİYOR
KREDİ KARTLARIMI İKİSİNİ SIFIRLAYIP KAPATTIM
2 DURUYOR ONDADA TAKSİTLER VAR YAVAŞ YVAŞ KAPATUYORUM
ŞU ŞARTLARDA TEK KİŞİ BİRİKİ YAPMAK VE GEÇİNMEK ÇOK ZOR AVANTAJIMIZ KİRA ÖDÜYOR GİBİ BANKAYA ATMAK OLUYOR YOKSA HERŞEYİN İYİSİNİ YEMİYORUZ İÇMİYOUZ ORTA SEVİYEDEYİZ TOK GÖZÜMÜZ ÇOK ÇÜKÜR İLERLEYEN ZAMANLARDA DÜŞÜNÜYORUZ EV ALALIM KİRA ÖDER GİBİ KREDİ YATIRALIM AMA HNÜZ ERKEN
aleykümselamm hoşgeldin..koca totolu oldun çıktın..naptın 12 ye kadar anlat bakim..
dün rüyamda gördüm seni..
izmirdeyiz eşimle..
gel emineye ugrayalım diyorum..metroya binerken..sabah kalktım..
dedim emine kesin beni konustu rüyama girdi
mutfağa çok gidiyor canım su faturası ortak 80 tl gelmiş kayınvalidemle bizim
çamaşır bulaşık herdün sabah akşam duş balon yıka oha felan dedim yani kendi kendime
zeynebim şu ara birikim yapamıyoruz maalesef. nasıl gidiyor para anlamıyorum.ancak borçlar bitince yapabiliriz diyoruz.
şuan ziynetlerim var birikim olarak
birazda euro
ve nakit bunlarda düğünden :)))
sadece en fazla birikim yapsak düğünden sonrA 1000 TL OLUR
500 BEN VERDİM EŞİME ODA 500 KOYDU HAZİRAN İÇİN
YOKSA BEN ALIŞ VERİŞ O BU ŞU DERKEN UÇUP GİDİYOR
KREDİ KARTLARIMI İKİSİNİ SIFIRLAYIP KAPATTIM
2 DURUYOR ONDADA TAKSİTLER VAR YAVAŞ YVAŞ KAPATUYORUM
ŞU ŞARTLARDA TEK KİŞİ BİRİKİ YAPMAK VE GEÇİNMEK ÇOK ZOR AVANTAJIMIZ KİRA ÖDÜYOR GİBİ BANKAYA ATMAK OLUYOR YOKSA HERŞEYİN İYİSİNİ YEMİYORUZ İÇMİYOUZ ORTA SEVİYEDEYİZ TOK GÖZÜMÜZ ÇOK ÇÜKÜR İLERLEYEN ZAMANLARDA DÜŞÜNÜYORUZ EV ALALIM KİRA ÖDER GİBİ KREDİ YATIRALIM AMA HNÜZ ERKEN
Ayy ne yapayım bebiş kocamla bir çıktım evden beni sahile bıraktı
yürüyüş yaptım sonra dönüşte arkadaşıma uğradım sabah kahvesi içtim
sonra eve geldim duşa aldım geldimmmmm sizinleyim.
kız zaten koca bir popom var onu eritmeye çalışıyorummm
Rüyana gelince insan metroya binmişken uyanırmı ?
gelir bi çayımı içer irmik tatlımdan yer test eder diyymi amaaaa ne uyanıon hemenn
ya bende benim maaşımı yeriz eşiminkini biriktiririz diye hayaller kuruyordum olmuyor mu öyle
uyanmadım paşam kızdı tanımıyon etmiyon ne işin var diye..eşim normal hayattada böyle biri
nasıl oldu tatlınnn anlat bakim
Tanışır anlaşırdık,eşimide benide çok severdiniz eminim
Tatlım süper oldu edoşumm tarifine sağlık
eşimde bayıldı... Haftasonu arkadaşlar gelicek onlara yapıcam tam yaz tatlısı hafifçikk miss :)
evet kalabalık geldikleri zaman o tarifin iki katını yapıcam..tatlı harika oluyo..hafif
nurgüşüm vermişti tarifi sağolsun..
hafta sonuda denizin ıslak kek tarifini uyguluycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?