2011 gelin adayları buyrun sohbete

gelinliğin içinde dantel yoksa alakasız olur..benim gelinliğim de tüldü..bende duvagı dantel istemiştim..üzerine bi koydu alakasız..
kesinlikle tavsiye etmiyorum

Benim duvak gelinlik boyuydu vede fransz dalnteldi taşımak ta zorluk çektim keşke kısalardan olsaymış dedim başım çatlamşt resmen saçımda tutmadı zaten postij le ancak enseden daha güzel duvak en sondaki hoş gibi

Gelinliğinin üst kısmında dantel varsa bence hoş olur ama gelinliğinin üstü sadeyse duvaktaki dantel abest durur gibi geliyor :)

bugun kendimi çok halsiz hissediyorum sohbetinizi okuyorum kızlar ama sanki konuşmaya bile halim yok, iyiydim aslında sabah... maşallah diyorum ne hamarat kızlar biri kek yapıyo biri tatlı, bi yandan evin ekonomisi :)

ne alaka benim eteğimde tüldü duvağımda dantel vardı.
üstümdeki güpürlere uygun bi dantelle tamamlamıştık.
çokta güzel oldu duvağı gösteren danteli bence yoksa hoş durmuyor
gelinliğinin kuyuğu çoksa uzun duvak yaptırma kısaysa uzun duvak güzel olur
ama ona da 2. duvak yaptır altına.
yoksa gece boyu uzun duvağı taşırken canın çıkar

duvak kenarlarının tül olup olmaması konusudna aynı fikirde değiliz gelinlikçimle duvağımı ortadan yaptırcam enseden değil tepedende değil . tam topuz ortasında o resımdekı gibi olucak sade tül bir duvak resmı varya

bugun kendimi çok halsiz hissediyorum sohbetinizi okuyorum kızlar ama sanki konuşmaya bile halim yok, iyiydim aslında sabah... maşallah diyorum ne hamarat kızlar biri kek yapıyo biri tatlı, bi yandan evin ekonomisi :)

Geçmiş olsun canım,havalardan da öyle hissediyor olabilirsin.

ya canım o duvagı yapsın bırak sne karısma
kuaförde dersin enseden istiyorum duvagı dşye..bunumu dert ettin

gelinliğin üstü güpürlüyse güpürlü yaptır duvağını taşlı maşlı bişiyse taş geçen duvaklar var ince bişiy geçsin
duvağın sade durmasın bence.
inciliyse inciler serpsin
gelinliğinn resmi yok mu

duvaklara kuaförler şekil verio zaten
benim götürdüğüm duvakla alakasız bişiy yaptı.
değişik bi bağladı halbuki şekli öle değildi
ama iyiki öle yaptı.fazlada işlerine karışmamak lazım

benim evimde kira olcak buketcim
anlattıklarına göre kızların birikim yapamayız

hoşgeldin canım geçmiş olsun evinin fotolarını bekliyorum unutma

canım sen nasıl istersen öyle yaptır ne karışıyor gelinlikçi senin istediğin nasılsa öyle yapmak zorunda tarz senin tarzın yane

selam kızlar nasılsınız???

biz dün nikah işlemleri için test falan yaptırdık ama bende pek heyecan yok çok durgunum anlamadım gitti...kuzenim geçen sene diyordu nikah zamanı vazgeçsem mi diye düşündüm falan deli misin diyordum bende de öyle olacak galiba sizde nasıldı bu zamanlar? çok mu anormalim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…