- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.681
Zeynepcim daha çok yeniyiz canım otutturamadık ki bazı şeyleri eksiklikler çıkar belli bir süre
ancak herşeyin rayına oturması 5 ay
benım eteğim tül gelinlikçim duvağımda tül olucak ama uçlarına dantel yapmayalım dıyor . bense etek le bırleşmesin dıyorum aynı olmasın uçlarındakı dantel hareket katsın dıyorum yerlere kadar uzun olucak zaten
benım eteğim tül gelinlikçim duvağımda tül olucak ama uçlarına dantel yapmayalım dıyor . bense etek le bırleşmesin dıyorum aynı olmasın uçlarındakı dantel hareket katsın dıyorum yerlere kadar uzun olucak zaten
bugun kendimi çok halsiz hissediyorumsohbetinizi okuyorum kızlar ama sanki konuşmaya bile halim yok, iyiydim aslında sabah... maşallah diyorum ne hamarat kızlar biri kek yapıyo biri tatlı, bi yandan evin ekonomisi :)
bugun kendimi çok halsiz hissediyorumsohbetinizi okuyorum kızlar ama sanki konuşmaya bile halim yok, iyiydim aslında sabah... maşallah diyorum ne hamarat kızlar biri kek yapıyo biri tatlı, bi yandan evin ekonomisi :)
duvak kenarlarının tül olup olmaması konusudna aynı fikirde değiliz gelinlikçimle duvağımı ortadan yaptırcam enseden değil tepedende değil . tam topuz ortasında o resımdekı gibi olucak sade tül bir duvak resmı varya
Geçmiş olsun canım,havalardan da öyle hissediyor olabilirsin.
benim evimde kira olcak buketcim
anlattıklarına göre kızların birikim yapamayız
duvak kenarlarının tül olup olmaması konusudna aynı fikirde değiliz gelinlikçimle duvağımı ortadan yaptırcam enseden değil tepedende değil . Tam topuz ortasında o resımdekı gibi olucak sade tül bir duvak resmı varya
bende öyle diyorum inşallah havalardandır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?