2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz nişanda bohçaya koyduk canım evlenince tekrar vermeme gerek var mı

hayır canım gerek yok. Aynı şeyleri iki kere vermiş olursun. Ama balayına falan çıkarsan gittiğin yerlerin meşhur şeylerinden alabilirsin ben buzdolabı magneti almıştım Antalyanın sonra araçla gittiğimiz için Afyondan geçerken ayıptır söylemesi sucuk kaymak falan alıp onları hediye ettim.

dün bende kabak yemegi yaptım..yanınada patates kızarttım..mayonez ketçap attım..çorbayıda hazır yapmıstım..he bide salata vardı

eltimle abilerinede yapmak zorundamıyım ya

eltinlere giderken yap şimdi kayınvalidene gitmiyormsun sen
eltinede bir havlu patik tülbent
lif çamaşır yeter çocuk varsa bir çorap bir tişört olabilir yada çamaşır
kaynına gömlek çamaşır çorap seccade yani öyle topancıdan al çamaşırları felan

kız sen mahvettin beni..
onalada gömlek falaan alamam anacım..bi gömlek 30 lira
3 tane alıcam 60 lira
çamaşırlar 28 tl
çoraplarda 8 lira olsa e bide bohçam yok 3 tane alıcam 15 tl olsa
118 lira tutuyo deniz batırdın beni..
pardon 138 tl

Son düzenleme:
kabak yemeği nasıl oluyor acaba benimde evde kabaklar bozulcek nerdeyse

canım çok basit bütün yemekler gibi soğanı kavur salçayı koy istersen domateste sonra kabakları at ama şöyle kabakları bi leğen suyun içine doğra sonra leğenden kabakları avuç avuç sulu olarak tencereye at başkada su ekleme içine bi sarımsak eklersen lezzeti artar. Bazen ben çok az bulgur koyuyorum oda güzel oluyo üzerinede yoğur ohh miss gibi dereotuda ekleyebilirsin

internetten baktım kabak yemeğine

buda fikir olsun
adet kabak , kare kare doğranmış
yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
7-8 dal dere otu
1 diş sarımsak
yarım çay bardağı pirinç
2 su bardağı su
ağız tadınıza göre tuz, evinizde varsa 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
Yapılışı:

Zeytinyağında rendelenmiş soğanı kavurun ve kare doğranmış kabakları salça ve rendelenmiş sarımsak ile beraber ilave edin. Kapağını kapatarak kışık ateşde 10-15 dakika kavurun.Suyunu koyun,fesleğen varsa koyun, tuzunu atın. Pirinçleri yemeğin en üzerine serperek dökün. Kapağını kapatarak pirinçler ve kabaklar pişene kadar kısık ateşte pişirin. Piştikten sonra dikkatlice karıştırın, en üzerine ince doğranmış dereotu dökün.

ay ne bileyim canım ya iyisi olsun laf gelmesin diye diyorum
onca çeyizden bunlarımı almş glmiş demesinler kaynana milleti işte

sen takıl kafana göre işte herşey para aynı evde eltinede koymak zorundasın yani

kız iki eltimde ayrıo evlerde yasıyolar ..kayınvalidem kayınpederim tekler evde..kimsecikler yok yanlarında..onlara ilerde yapsam diyorum hani 1 ay sonra falan..yada bizi yemege davet ettiklerinde..
canım benim farkındayım çok düşüncelisin sen..seviyorum senii..

Kabak yemeğinin yanına yoğurtlu mezeler süper gider canım

ya kızlar ne kadar düşüncelisiniz siz...ne kadar örf ve adetlere uygun hareket etmeye özen gösteriyorsunuz.
biz birbirimize bile bohça yapmadık ki bırakın diğerlerine yapalım ...

bizim gömlekçimiz var eşimi çok seviyor şimdi alacağım 5 tane gömlek olsun olmasın oda başkasına verir
10tl toptan fiyatı normalde 25 satılıyor onlar eşimle gider alırız çamaşırcımda var maaşımı alayımda samsuna gitmeden hazırlarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…