- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.961
biz nişanda bohçaya koyduk canım evlenince tekrar vermeme gerek var mı
eltimle abilerinede yapmak zorundamıyım ya
ayy benim ne yemek yapasım var nede yemek yiyesim. etten çok soğudum bende bari akşama kabak ymeği yapayım diyorum üstüne yoğurdu döküp ferah ferah yerim heralde. Ama yanına ne yapıcağımı düşünmedim
eltimle abilerinede yapmak zorundamıyım ya
yok canım ya Annesine babasına ve onlarla aynı evde yaşayan bi kardeşi varsa ona ufak bişeyler aynı bohçaya koyabilirsin. Ama yok eltine abisine falan uğraşma canım.
dün bende kabak yemegi yaptım..yanınada patates kızarttım..mayonez ketçap attım..çorbayıda hazır yapmıstım..he bide salata vardı
eltinlere giderken yap şimdi kayınvalidene gitmiyormsun sen
eltinede bir havlu patik tülbent
lif çamaşır yeter çocuk varsa bir çorap bir tişört olabilir yada çamaşır
kaynına gömlek çamaşır çorap seccade yani öyle topancıdan al çamaşırları felan
kabak yemeği nasıl oluyor acaba benimde evde kabaklar bozulcek nerdeyse
kızartma yapmayım diyorum ağır olmasın diye çok yağlı şeyler yiyemiyorum şuan canım. Daha hafif ne yapabilirim kabak yemeğinin yanına
ay ne bileyim canım ya iyisi olsun laf gelmesin diye diyorum
onca çeyizden bunlarımı almş glmiş demesinler kaynana milleti işte
sen takıl kafana göre işte herşey para aynı evde eltinede koymak zorundasın yani
canım çok basit bütün yemekler gibi soğanı kavur salçayı koy istersen domateste sonra kabakları at ama şöyle kabakları bi leğen suyun içine doğra sonra leğenden kabakları avuç avuç sulu olarak tencereye at başkada su ekleme içine bi sarımsak eklersen lezzeti artar. Bazen ben çok az bulgur koyuyorum oda güzel oluyo üzerinede yoğur ohh miss gibi dereotuda ekleyebilirsin
aman kocaları çiftleme zuzu
Kabak yemeğinin yanına yoğurtlu mezeler süper gider canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?