2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kabak yemeğinin yanına yoğurtlu mezeler süper gider canım

bende dün sinir oldum kendime insan kızlara sorar yanına ne gider diye kabagın..
sonrasında eneeee ben fritöz almıstım kullanayım dedim..patates kızarttım yanına..bide salata yapmıstım ..
analı kızlı çorbada yaptım hazırından

aman ne yaparsan o gider zaten canım eline sağlık

bu ağız yaralarından bıktım şuan en az 5 yerinde yara var damakta çok acıyor fındık yedim fındık dokunuyor mutlaka eşim kavurmuş getirmiş kıramadım yedim 3 5tane hemen yara börtlemiş ne konuşasım var ne yiyesim böyle oluncada çok keyifsiz oluyorum

geçirmek için basit bir yöntemi var canım parmağını ıslatıyorsun tuz döküyorsun parmağına sonra o tuzu ağız yaralarına basıyorsun biraz beklet ağzınıda bir süre durulama geçiveriyor yaralar

sohpetinize doyum olmadı yane

dün münübüste yanımda kadın var ekmek koktu yeni pişer ya öyle bende kadın ekmek kucağındaydı dokundum sıcak bu kokuyor diye sonra kadın al kızım felan dedi ben tek kişiyim çok bile bana bende yok koktuda bu mu kktu hamile felan sandı sanrıım al al ısrar etti bende yok dedim başladı oğlum evlendi 10 gün oldu eşinden ayrıldı ayrılar şimdi 4 yıl nişanlı kalmışlar birlikte felan olmuşlar hamileyim deyip evlenmiş olay ortaya çıkınca olmadığını şimd ayrı imişler yol uzun sürse daha eler anlatacaktı kim bilir

bugün kızların üstünde bi rehabet var sanırım benimde dünya işim var ama içimden parmağımı kıpırdatmak gelmiyo ve akşama kadar bitirmem lazım:44:

bugün kızların üstünde bi rehabet var sanırım benimde dünya işim var ama içimden parmağımı kıpırdatmak gelmiyo ve akşama kadar bitirmem lazım:44:

bende nette sürekli evimiz ve çeyizim için birşeyler araştırıyorum aradada işlerimi yapıyorum:) Annem aradı şimdi tchibo da çelik çatal bıçak seti görmüş günlüğüm yoktu benim 6 kişilikmiş iki takım alıyorum günlük kullanırsın dedi bende al dedim buda aradan çıkmış oldu.

günlük için bir takım yeterdi canım ama annen daha iyisini bilir tabi

evet buketcim onları 12 kişilik yap çatal kaşık kirleniyo bulaşık makinasına atsan da yedegin kalıyo hiç değilse

bende öyle düşündüm canım annemde 2 takım alacakmış zaten yemek takımınıda 12 kişilik istiyorum. 6 kişilik olarak alt dolaba koyarım diğer 6 kişilkleri üst dolaplara kaldırırım lazım oldukça alırım diye düşündüm

ve süprizz benimki kabak yemeği sevmiyomuş sadece kızartmasını yiyomuş. poff ne yemek yapıyım ben şimdi kızlar babamıda yemeğe çağırdım annem şehir dışında. Hadi bi menü söyleyin bakem.

bencede kızlar günlük 2 takım olmalı ben yemek yaparken çok kap kaşık bulaştırıyorum vede tek ymek konmuyor yok salatası yok tatlısı bir takım çok rahsat gidiyor birde makina dolmuyor biriktiryorsun iki takım almak en mantıklısı gerçi bewnim bir takımım daha var onu evde bıraktım farklı bir model alacağım bulursam bernardoda vardı siyalı kırmızı benekli çok hoşuma gitmişti gittim kalmamıştı
acelesi yok ama alırım bende bir takım daha

tatlım sen havucu rendele zeytinyağında sotele sonra o kabaklarıda rendele sotele sonra sarımsaklı yoğurtla karıştır yazık olmasın o kabaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…