- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.981
Kabak yemeğinin yanına yoğurtlu mezeler süper gider canım
bende dün sinir oldum kendime insan kızlara sorar yanına ne gider diye kabagın..
sonrasında eneeee ben fritöz almıstım kullanayım dedim..patates kızarttım yanına..bide salata yapmıstım ..
analı kızlı çorbada yaptım hazırından
bu ağız yaralarından bıktım şuan en az 5 yerinde yara var damakta çok acıyor fındık yedim fındık dokunuyor mutlaka eşim kavurmuş getirmiş kıramadım yedim 3 5tane hemen yara börtlemiş ne konuşasım var ne yiyesim böyle oluncada çok keyifsiz oluyorum
bu ağız yaralarından bıktım şuan en az 5 yerinde yara var damakta çok acıyor fındık yedim fındık dokunuyor mutlaka eşim kavurmuş getirmiş kıramadım yedim 3 5tane hemen yara börtlemiş ne konuşasım var ne yiyesim böyle oluncada çok keyifsiz oluyorum
bugün kızların üstünde bi rehabet var sanırım benimde dünya işim var ama içimden parmağımı kıpırdatmak gelmiyo ve akşama kadar bitirmem lazım:44:
bende nette sürekli evimiz ve çeyizim için birşeyler araştırıyorum aradada işlerimi yapıyorum:) Annem aradı şimdi tchibo da çelik çatal bıçak seti görmüş günlüğüm yoktu benim 6 kişilikmiş iki takım alıyorum günlük kullanırsın dedi bende al dedim buda aradan çıkmış oldu.
günlük için bir takım yeterdi canım ama annen daha iyisini bilir tabi
günlük için bir takım yeterdi canım ama annen daha iyisini bilir tabi
evet buketcim onları 12 kişilik yap çatal kaşık kirleniyo bulaşık makinasına atsan da yedegin kalıyo hiç değilse
evlilik nedenli ile çıkışlarda ihbar süresi kullandıramazlar sana dilekçeni yaz ve çık korkma canım bişi yapamazlar asla iş kanununda herşey açıkk
zuzu çok güzeller güle güle iyi günlerinde kullan...
bende dikiş seti almayı unutmuşumgeçen hafta lazım oldu da öyle aklıma geldi...
bende evlendikten sonra almıştım canım.
ve süprizz benimki kabak yemeği sevmiyomuş sadece kızartmasını yiyomuş. poff ne yemek yapıyım ben şimdi kızlar babamıda yemeğe çağırdım annem şehir dışında. Hadi bi menü söyleyin bakem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?