2011 gelin adayları buyrun sohbete

tatlım sen havucu rendele zeytinyağında sotele sonra o kabaklarıda rendele sotele sonra sarımsaklı yoğurtla karıştır yazık olmasın o kabaklara

canım bende aynı şeyi düşündüm havuç ve kabak üstü yoğurlu ama bunları yemeğin yanına aperatif olarak yapıyım diyorumda ne yemen yapsam onu bulamyorum.

esracık şimdi sana hafif şeyler oluşuralım babişinde gelecekmiş zaten birde dokunuyorsa kokular maske tak toz maskelerinden gerç ihenüz bu işaretler için erkenmi bilmiyorum ama

pilav yap canım
patates + biber+patlıcan+ kabak +soğan +havuç ta olur yuvarlak dilimle tuzla baharatını kat tepsiye koy salça ve yağı sos gibi yap tepsinin üzerine dök tavuk varsa koy üzerine tuz dök at fırına

yanına birde cacık salata

kokular dokunmuyoda benim iştahım kaçtı o yüzden yemek gelmiyo aklıma canım hiçbirşeyi istemiyo çünkü sadece böyle meyva salata falan yiyebiliyorum. o yüzden yemek yapmayıda canım istemiyo hiç. et ve tavuk hiç görmek bile istemiyorum zaten benim kocada maşallah doğru düzgün sebze yemiyo ne yapıcağımı şaşırdım ona hergün makarna ver makarna yesin

Aslında en kolayı pilav tavuk fln olur heralde ama hamilelere pek sık tavuk önermiyolar hormondan dolayı canım aklında olsun.

Bence karnıyarık yap pilav cacık
Canım istedi şimdi

selam kızlar
zuzucum yardımların için teşekkürler bende malum düşünüyorum.
istifa mektubuna ne diye yazmak gerekir.

…./…../…….. Tarihinden bu yana çalışmakta olduğum …………………………………………. Şirketinizdeki ………………………………………………… görevimden …../…../…….. tarihinde evlilik nedeniyle sözleşmemi sona erdiriyorum. Gerekli yasal haklarımın tarafıma ödenmesi konusunda gereğini bilgilerinize arz ederim.

Adı Soyadı

İmza

şeklinde yazılması lazımmış canım..internetten öyle buldum ben...gerçi her koşulda istifaya giriyor ama bazıları ''istifa'' sözcüğünü kullanmayın yazmış...

yemek yapma konusunda biliyorsundur benim gibi acemi değilsin en azından .))

yoğurt çorba + pilav + fırında patates + içecek yada salata derim ben

Aslında en kolayı pilav tavuk fln olur heralde ama hamilelere pek sık tavuk önermiyolar hormondan dolayı canım aklında olsun.

Bence karnıyarık yap pilav cacık
Canım istedi şimdi

tatlım etli yemek olsa bin çeşit geliyoda aklıma da et yemek istemiyorum. zaten karnıyarık hem et hem yağlı

oo sen beni serbest bırskrısan ben sana 1000 tane yemek söylerim:) al bir sebze pişir canım yazın pilav makrna yerine ben hazor sebze varken değerlendirmek taraftarıyım

ahh buketim ahh bende öyle sebze yemeğini herzaman daha çok severim ama benim koca yemiyo mesela ben taze fasulyeye bayılırım o hayatta yemez bak kabakta yemiyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…