- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.021
tatlım etli yemek olsa bin çeşit geliyoda aklıma da et yemek istemiyorum. zaten karnıyarık hem et hem yağlı
kızarmış piliç al o zaman yesin sende mezeni yersin
maşallah kırkbinkere 8 ay 1 hafta..zaman çabuk geciyo ayşem yaaa
kızlar cimcime ve betül napıyolar acaba ya..çıkıp gelseler keşke..
hımmm tamam yavrular bişiler oluşturdum kafamda olmadı kendime sebze ya fasulye ya kabak falan yapar eşimede kızartma yaparım. Akşam bi pazarı turlayım bakıyım da kendime bol sebze alıyım semizotu brokoli karnıbahar falan. Edacım bende semizotunun hem seyeğini çok severim hemde salatasını ekşi ekşi
çok şekersin valla buketim ya. olmadı öyle yaparız artık :))
çok uzun yazdım kızlar hakkınızı helal edin
bu arada yarın kandil herkesin haberi olsun,
hepinizi seviyorum çok.
estağfurullah ayşe cim sen yazda ne kadar yazarsan yazz :)) tatlıım hamle kalmak istiyosan sağlık ocağında aile planlaması diye bi bölüm var oraya git bence canım çünkü hamilelikten önce verdikleri bi takım ilaçlar varçok uzun yazdım kızlar hakkınızı helal edin
bu arada yarın kandil herkesin haberi olsun,
hepinizi seviyorum çok.
amaninnn ciddimisinnn ne kandili
estafurullah ayşe cim sen yazda ne kadar yazarsan yazz :)) tatlıım hamle kalmak istiyosan sağlık ocağında aile planlaması diye bi bölüm var oraya git bence canım çünkü hamilelikten önce verdikleri bi takım ilaçlar var
valla bu aralar biraz sıkıntılı hafif mide bulantılarım var ve çok uykum var tatlım.esram nasıl gidiyor kuzum hamilelik
eşine mücver yap canım istersen felaket öneririm.
kuzum yok canım bu sene istemiyorum. Allah nasip ederse seneye inşallah.
valla bu aralar biraz sıkıntılı hafif mide bulantılarım var ve çok uykum var tatlım.
canım ben daha önce hiç mücver yapmadım. içinde yeşil soğan oluyo diye benim mideme dokunur çünkü acaba yeşil soğan koymadan olurmuki
estağfurullah ayşe cim sen yazda ne kadar yazarsan yazz :)) tatlıım hamle kalmak istiyosan sağlık ocağında aile planlaması diye bi bölüm var oraya git bence canım çünkü hamilelikten önce verdikleri bi takım ilaçlar var
BERAT KANDİLİ kuzum.
çok sıcak çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkk
esra hamilelikten öncemi gidiliyor canım. ne veriyor ilaç olarak. benim hiç haberim yoktu.
hoşgeldin ayşemm maşallah yine geldi hepimize yetiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?