2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilayım bencede maltepede tut canım benim evim annemlere arabayla 10 dk annem sürekli yemeğe çağırıyor.
gelmeyelim deyince de kırılıyor biliyorum
zaten sonradan okudum karar vermişsin. Allah gönlüne göre versin kuzum

hejarım çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
çok mutlu olun

kızlar eşleriniz geç geliyormuş benim eşim benden 1 saat önce geliyor. çok istiyorum ondan önce evde olup doya doya iş yapmayı, sofra hazırlamayı ona kapıyı açmayı.
ama 9da geç tabi.

edacım ben hamilelikte sağlığım elverirse çalışırım.
doğumdan sonra Allah büyüktür ama bazen 2-3 yıl çalışmayıp 2 çocuk ardarda mı doğursam diye geçmiyor da değil aklımdan. ama eğer böyle yapacaksam bir 2 yıl daha birikim yapmak gerekecekki çalışmazken rahat edelim.
o zamanda benim yaş 32 olacak. çok karışık işler çok

buketcim ben mutfak masamı 450ye almıştım çok memnunum. albümümde vardır canım. gelinlik modelini değiştirmişsin ben bunu da beğendim canım ama öbürünü daha asil buldum.
gönlüne göre olsun kuzucum.

denizim ben dünden pirinç pilavı yapmıştım. dün onla eşimin yaptığı tavuktan yedik bitti.
bugün dünden kalan pilavın yanına taze fasulye yaptım.
ilk kez düdüklüde denedim kızlar normalde 1,5 saat falan sürüyordu benim fasulyelerin pişmesi. 15 dk da pişti.
bakalım tadı nasıl olacak. birde yanına salata yaparım tamamdır

nilgün benimde günlük kaşık takımım 2 takım.
ancak yetiyor. teşekkürler dilekçe örneği için canım.

maşallah kırkbinkere 8 ay 1 hafta..zaman çabuk geciyo ayşem yaaa

sorma edacım balım ya.
eşime diyorum ki böyle hızlı yaşarsak çabuk ölcez anlaşılan. Allah korusun. hepimize hayırlı ömürler versin.

kızlar cimcime ve betül napıyolar acaba ya..çıkıp gelseler keşke..

ben cimcimeyle haftabaşında telefonlaştım iyiydi herkese selamı var.

hımmm tamam yavrular bişiler oluşturdum kafamda olmadı kendime sebze ya fasulye ya kabak falan yapar eşimede kızartma yaparım. Akşam bi pazarı turlayım bakıyım da kendime bol sebze alıyım semizotu brokoli karnıbahar falan. Edacım bende semizotunun hem seyeğini çok severim hemde salatasını ekşi ekşi

esram nasıl gidiyor kuzum hamilelik
eşine mücver yap canım istersen felaket öneririm.

çok uzun yazdım kızlar hakkınızı helal edin
bu arada yarın kandil herkesin haberi olsun,
hepinizi seviyorum çok.
estağfurullah ayşe cim sen yazda ne kadar yazarsan yazz :)) tatlıım hamle kalmak istiyosan sağlık ocağında aile planlaması diye bi bölüm var oraya git bence canım çünkü hamilelikten önce verdikleri bi takım ilaçlar var

Son düzenleme:

kuzum yok canım bu sene istemiyorum. Allah nasip ederse seneye inşallah.

esram nasıl gidiyor kuzum hamilelik
eşine mücver yap canım istersen felaket öneririm.
valla bu aralar biraz sıkıntılı hafif mide bulantılarım var ve çok uykum var tatlım.
canım ben daha önce hiç mücver yapmadım. içinde yeşil soğan oluyo diye benim mideme dokunur çünkü acaba yeşil soğan koymadan olurmuki

Son düzenleme:
ayşemm sen gerçekten birtanesin üşenmeden tek tek okuyup cevap veriyorsun Masanı gördüm canım ama o benim mutfağımın rengine uymaz:S

şöyle yaptım mücveri

2 büyük kabakı kabuklarını soymadan rendeledim
1 patates
2 yumurta kırdım
un
bol baharat
tuz
kekik
pul biber

alabildiğince un ekleyip kaşıkla kızgın yağa döktüm
çok güzel oldu

eşimde çok beğendi
üzerine sarımsaklı yoğurtla servis ettim.

esra hamilelikten öncemi gidiliyor canım. ne veriyor ilaç olarak. benim hiç haberim yoktu.

BERAT KANDİLİ kuzum.

hoşgeldin ayşemm maşallah yine geldi hepimize yetiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…