- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.301
ben de izmir'de oturuyorum guya ama Karabagları hic gezmedik biz:) nisanlim fazla dolasmayı sevmiyor,3-5 yer gezip aldık hemen ama gezmek lazımmıs demekki...gule gule kullan canım,kahverengi turkuaz uyumu super olmus....
yelizcim mutfak için alacağım tablo saat bu
yatak odası içinde bunu beğendik nişanalımla
buket gümüş mobilyadaki beğendiğin var mı internette
buketcm gozukmuo resmler
yatak odası var sadece canım duvar ünitesini koymamışlar:S
ikinci tablo çok sanatsal cok begndm kız kulesıde gussel ama san tavsyem bırını al cunku dugunden sonra dugun resmını buyultebılrsnz ozaman asacak yernız olmaz yada evde cok resm olmuş olur bnm ıkı tablom boşta kalacak mesela resmlerımı beklıyorum sen bılrsn ynede canm tablolar gusel
bizdede tam tersi bn öyle saatlerce dolaşmayı sevmem eşim bıkmaz dı yazık dolaşırdı bna fenalık gelırdı nesekı mobilyalrımı ılk gırdımız magazadan sıparıs verdık sende paylaş evini bizde merk ederz:))
ikinci tablo çok sanatsal cok begndm kız kulesıde gussel ama san tavsyem bırını al cunku dugunden sonra dugun resmını buyultebılrsnz ozaman asacak yernız olmaz yada evde cok resm olmuş olur bnm ıkı tablom boşta kalacak mesela resmlerımı beklıyorum sen bılrsn ynede canm tablolar gusel
buket sana yakınmı bilmiyorum ama ben yatak odamı classi den aldım canım. çok memnunum bursada da varmış classi bakabilirsin. çok şık şeyler var.
biz de 2 gunde aldık hemen mobılyaları....1.gun oglenden snr 3-5 magaza gezdik aksam dusunduk,ertesi sabahta gittik aldık hemen....benim dugunum Eylul'de canım tam yerlesmedi evim daha ,mobılyalar geldi sadece...perde halı almaya ugrasıyoruz su ara...
nette sadece yatak odamın ve yemek odamın resimlerini bulabildim..gerci fotograflarda cok farklı cıkmıslar gercekte brz daha farklılar ama sizinkileri gorunce kendi mobilyalarımı begenmedim:) benimkiler fazla klasik geldi simdi gozume...
Eylul Yemek odası benimki...
Malkoclar Concept İzmir
Hera antik mese yatak odası,11.sıradaki...
DOĞTAŞ - 2011
bizde çok beğendik canım o yüzden yatak odama onu istiyorum diğeride benim mutfağıma çok uygun o yüzden istiyorum bunlar saat görevide görüyorlar bir taşla 2 kuşfotoğraf büyütsekte salona asarım heralde canım
baktık canım oraya izmir yolundaydı galiba bizim ev küçük olunca ölçüler çok önemli oluyor her beğendiğimiz de ölçü olarak tutmuyor malesef
biz de 2 gunde aldık hemen mobılyaları....1.gun oglenden snr 3-5 magaza gezdik aksam dusunduk,ertesi sabahta gittik aldık hemen....benim dugunum Eylul'de canım tam yerlesmedi evim daha ,mobılyalar geldi sadece...perde halı almaya ugrasıyoruz su ara...
nette sadece yatak odamın ve yemek odamın resimlerini bulabildim..gerci fotograflarda cok farklı cıkmıslar gercekte brz daha farklılar ama sizinkileri gorunce kendi mobilyalarımı begenmedim:) benimkiler fazla klasik geldi simdi gozume...
Eylul Yemek odası benimki...
Malkoclar Concept İzmir
Hera antik mese yatak odası,11.sıradaki...
DOĞTAŞ - 2011
kızlar albümümde mobilyalarımın fotoları var. Bi bakıp yorum yapsanız merak ettim düşüncelerinizi
evet dolap kısmı baya az zaten oturma odasına gider ancak. salona konsol yerine kullanman için küçük gelebilir. yuvarlak kısmı tasarım olduğu için pahalı. özel kesim ve araba boyası kullanılıyor. yuvarlağı maskoda taklit etmek isteyenler olmuş ve şikayet edilmiş zebrano açtığı davayıda kazanmış.
canım benimde çok beğendiğim mobilyalar oldu ama klasik çizgiden de çok uzaklaşmak istemedim. içinde tahta deseni taşıyan herşeye bayılıyorum çünkü kahverengi benim rengim. sadece oturma odamız siyah gri tonlarında olduğu içn oraya mobilya koyamadım . geri kalan heryer seninki gib.
ayhh unuttum canım onu . gerçekten mobilyaları çok büyük. yatak odasında yaşadığım sorundan sonra nasıl unuttuysam
biz fugada bir mobilya beğenmiştik 3-4 mobilyacıda aynısı vardıAraba boyasıda lake dedikleri boyaymış ve bizim tüm beğendiğimiz mobilyalar lake canım o yüzden pahalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?