2011 gelin adayları buyrun sohbete

Edacım allah sabırlar versin..

Bendede var nedense salata doydurmuyor yedikçe yiyorsun geçen bende fazla aldık diye iş yerine gietirdim yiyorum öğlende felan 6 tane soydum ve çok rahat yeidm olsa hani yine yerdim salatada ne vitamini var acaba vücüt çekiyormu :)))))

canım eskiden bende öyle derdim çünkü herşeyi canım çeker benim ma hamile kaldığımdan beri hiçbişey istemiyorum belki önümüzdeki aylarda olabilir. Tabiki hamile olmayanlarında canı çeker zaten vucüt neye ihtiyacın varsa canın onu çeker mesela çouklar toprak falan yer ya o demir eksikliğinden bünyende ne eksikse canın onu çeker ve canının çektiği insana şifa derler bu yüzden

Selammm güzelliklerrrrr

Zuhalcim hayırlı olsun anahtarı almışsınızz :) Allah güle güle oturmak nasip etsin :)

Edoşummm cmtsi yazım hemen gelip,küt kestirdim bebişim tam omuzlarımda çok şeker olmuşum eşim öyle dedi... zaten yaşımı göstermiyorum herkes 23-24 zannediyo böyle 19-20 olmuşsun dedi ama çok rahatladım dünya varmış...

Edoşum (Caffelatte) başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin...

ben her saç kestirişimde üzülürdüm..bu sefer adam kestigi saçı elime verdi sakla baya uzun diye...attım yere tekrar..
o kadar bunalmısım yani..birde bu aralar arkadasımın evliliği pek iyi değil ona çok canım sıkılıyo..bugun 1 ay oldu evleneli..
boşanacaklar sanırım

ahh canım benim kıyamam ..baqşınız sağolsun..gençmiydi amca??
eşin nasıl

eşim üzüldü tabii canım ama galiba babasını kaybettiği icin biraz daha katı ve zaten duygularını pek belli etmiyor.
cocukları icin cok üzüldüm dedi sadece...

en kücük amcasıydı en fazla 50 yaşındadır, ben hiç tanıyorum zaten canım

ayy canımm çok üzüldümm ya boşanmaya karar vermek için bir ay çok erken ama çok yazık ya ne emeklerle kuruluyo o yuvalar Allah yardımcıları olsun

Bende aynısını yaptım eda inanırmısın... Adam dedi al bundan çıt çıt yaptırırsın,ayy dedim uzun bi süre uzun saç görmek istemiyceğime eminim,o zamanada uzar yine zaten dedim :))) ikimizide sıhhatler lsun o zaman...
Arkadaşının evliliğinede çok üzüldüm tatlım yaa,inşallah herşey düzelir mutlu bir yuvaları olurrr...

hani yanyana oturacağız diye sevinirken bir anda başka şehre taşınması gereken arkadaşın mı bu. allah yardımcıları olsun. bence büyüklerden yardım almaları gerekiyor kendi başlarına bu kararı vermeisnler. rabbim yardımcıları olsun çok zor ya . rabbim hepimizi korusun böyle durumlardan

ben mqalum günlerimdeyim canım girmedim gezdik sadece. Okudum ama çok anlamadım canım nişanlına muska olayını mı anlattın ne dedi yumuşadı mı birde teli kapalı diyordun nasıl ulaştın?

mobilyalar hemen gelmeyebilirmiş siparişe bakarmış neyse beklerim birazdaha

bizede öyle dediler canım 1 ay sonra teslim olabilirmiş mobilyalar:S

bket sen yinede kendini öyle ayarlaki mobilyalar sandığından daha geç gelebiliyor. bize salon için 45 gün verdiler ondan sonra bir hafta daha beklettiler. sakın düğün tarihini doğru söyleme daha erken söyleki işi savsaklamasınlar. çünkü hepsi yapıyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…