- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.561
sağol Esracım, Allah razı olsun.
Batıl inanç canım hamilelikte saç kestirmeme olayı. benim teyzem kestirdi hamileyken, saçını hamileyken kestiren arkadaşlarım da var ama ici rahat etmeyip kestirmeyen de var.
ben olsam ilk aylarda kestirirdim galiba...
ALLAH rahmet eylesin sabr versn geride kalanlara tahsilatnı affetsn canım
Ay kızlar ben kendimi hamile düşünemiyorum sürekli canım alakasız şeyler ister bazen diyorum hayali gebemiyim esra burda şimdi yazsam mı turşu istedi canım kütür kütür hiç hayatımda görmedmiş gibi bir tabak yedim eşimde diyor yetmediyse alayım gideyim :)))))) bazen böyle anormaliklerim oluyor sanki bir acayip başka zaman olsa ağzımı sürmem
sizlerdede oluoyrmu
Adaş noldu başın sağolsun yazmıslar..kim vefat etti adaşım..
Sağol adaşım Allah razı olsun
Eşimin amcası vefat etti canım
adaş noldu başın sağolsun yazmıslar..kim vefat etti adaşım..
edadan topiğe edadan topiğe
sen önceden çok takipciydin şekerim
yeliz sen adet oldun mu??
Selammm güzelliklerrrrr
Zuhalcim hayırlı olsun anahtarı almışsınızz :) Allah güle güle oturmak nasip etsin :)
Edoşummm cmtsi yazım hemen gelip,küt kestirdim bebişim tam omuzlarımda çok şeker olmuşum eşim öyle dedi... zaten yaşımı göstermiyorum herkes 23-24 zannediyo böyle 19-20 olmuşsun dediama çok rahatladım dünya varmış...
Edoşum (Caffelatte) başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin...
ahh canım benim kıyamam ..baqşınız sağolsun..gençmiydi amca??
eşin nasıl
ben her saç kestirişimde üzülürdüm..bu sefer adam kestigi saçı elime verdi sakla baya uzun diye...attım yere tekrar..
o kadar bunalmısım yani..birde bu aralar arkadasımın evliliği pek iyi değil ona çok canım sıkılıyo..bugun 1 ay oldu evleneli..
boşanacaklar sanırım
ben her saç kestirişimde üzülürdüm..bu sefer adam kestigi saçı elime verdi sakla baya uzun diye...attım yere tekrar..
o kadar bunalmısım yani..birde bu aralar arkadasımın evliliği pek iyi değil ona çok canım sıkılıyo..bugun 1 ay oldu evleneli..
boşanacaklar sanırım
boşanacaklar sanırım
ben çarsamba dönüyorum dönünce gidicem bizde zaten hafta sonu görüşebiliriz kısa saç en rahatı ben çok seviyorum ve her zaman kısa saç daha sexi bir görüntü veriyor zuzumm hayırlı olsun evlendin :)buket nişanlınla denize girdinmi?
mobilyalar hemen gelmeyebilirmiş siparişe bakarmış neyse beklerim birazdaha
ben mqalum günlerimdeyim canım girmedim gezdik sadece. Okudum ama çok anlamadım canım nişanlına muska olayını mı anlattın ne dedi yumuşadı mı birde teli kapalı diyordun nasıl ulaştın?
bizede öyle dediler canım 1 ay sonra teslim olabilirmiş mobilyalar:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?