2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet bizim mobilyalarımızda söylediklerinden 15 gün sonra geldi,işlerimiz baya bi ertelendi hatta o yüzden...

kesinlikle canım bende bundan korkuyorum şimdi mobilya alsak allah bilir ne zaman gelecek ama ellerinde olan modellerden seçmek en iyisi galiba ben öyle yaptım parayı denkleyip alacam hemen onları getirsinler bari

kesinlikle canım bende bundan korkuyorum şimdi mobilya alsak allah bilir ne zaman gelecek ama ellerinde olan modellerden seçmek en iyisi galiba ben öyle yaptım parayı denkleyip alacam hemen onları getirsinler bari

Canım ellerinde olan modellerede ben pek inanmıyorum.. Kuzenim istikbalden almıştı,onlarda elimizde var 15 güne teslim edebiliriz falan demişti ama 1 ayı buldu mobilyaların gelmesi düğüne son 1 ay kalada 1 günün bile acaip önemi oluyo inan bana :))o yüzden bence işinizi sağlama alın.. nasılsa evinizide tuttunuz artık :)))

biz yatak odasının çeyiz sereiyoruz bu tarihte evimizde oalcak dedik öyle de oldu takip etti wşim hep ilgilendi geldimi nasılsınz hazır mı diye adam düğünede çelek göndermişti bunalım geçirmişti eşim çok hassas hatatta muallakta birşey kalsın istemez

selamlar kızlar.
sabahtan gelemedim.
dün piknikteydik çok eğlendim çok güzel geçti
akşamda evlerine davet ettiler
balkonda oturduk akşam 10 gibi evdeydik
bol bol foto çektirdik.
bugünde çok yoğunum
eşimin iş arkadaşıyla şöyle bir alan turlaması yapalım dedik hem konuşuruz,
çok seviyorlar birbirlerini düğünümüzede gelmişti
çok güzl oldu fln diodu bayan.
sonrada ağzından kaçırdı demekki eşim anlatmış ama bana bundan hiç bahsetmemişti
ama o bildiğimi sanarak söledi.eee tabii kayınvalden o istediği kızı alamadı ya oğluna ondan bu tavırları sana dedi
hangi kızı dedim.lafı çevirdi.
demekki birini yapmaya çalışmış eşime
ohhh sefam olsun benim oldu

piknikten sonrada pazara götrdüler bizi.
alışveriş yaptık.şimdi ne yapsam akşama acaba menünüz hazırmı kızlar kopya çekim
kabak yemeğimi yapsam ki dereotlu

hadi hakkında hayırlısı canım tazminatını vericeklermi bari. Eğer işten onlar çıkarmış gibi gösterebilirlerse işsizlik maaşıda alabilirsin bi iş bulana kadar

saol canım evlilik nedeniyle istifamı verdim,tazminatımı verecekler...bende onu düşündüm işsizlik maaşı alırım falan diye ama o iyiliği yapmazlar...

EVET CANIM Yakın oturucaktık..eşinin tayini çıktı şırnağa..
çok kısa sürede tanısıp evlendiler..
hersey 5 -6 ay içinde olup bitti..
1 haftadır görüşemiyoduk..
inanamadımm..nasıl zayıflamıs..
şimdide evi tert etti..
telide kapalı..dünden beri yok..

Bende hayalprerst odluğum için küçükkken ve belli bir yaşa kadar psikolog olmak istemişimdir öğretmen müfettiş yani ah ah ola ola olduk muhsebeci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…