- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.581
bket sen yinede kendini öyle ayarlaki mobilyalar sandığından daha geç gelebiliyor. bize salon için 45 gün verdiler ondan sonra bir hafta daha beklettiler. sakın düğün tarihini doğru söyleme daha erken söyleki işi savsaklamasınlar. çünkü hepsi yapıyor bunu.
kesinlikle canım bende bundan korkuyorum şimdi mobilya alsak allah bilir ne zaman gelecek ama ellerinde olan modellerden seçmek en iyisi galibaben öyle yaptım parayı denkleyip alacam hemen onları getirsinler bari
kesinlikle canım bende bundan korkuyorum şimdi mobilya alsak allah bilir ne zaman gelecek ama ellerinde olan modellerden seçmek en iyisi galibaben öyle yaptım parayı denkleyip alacam hemen onları getirsinler bari
kızlar verdim dilekçemi ay sonuna kadar kal dedi bende konuştum kalamayacağımı söyledim yarın son olacak
çiğdem sen psikologmusun ??
hadi hakkında hayırlısı canım tazminatını vericeklermi bari. Eğer işten onlar çıkarmış gibi gösterebilirlerse işsizlik maaşıda alabilirsin bi iş bulana kadar
kızlar verdim dilekçemi ay sonuna kadar kal dedi bende konuştum kalamayacağımı söyledim yarın son olacak
evet canım psikologum
evet canım psikologum
hani yanyana oturacağız diye sevinirken bir anda başka şehre taşınması gereken arkadaşın mı bu. allah yardımcıları olsun. bence büyüklerden yardım almaları gerekiyor kendi başlarına bu kararı vermeisnler. rabbim yardımcıları olsun çok zor ya . rabbim hepimizi korusun böyle durumlardan
:)) Canım maşallah süpanallah evin çok güzel çok zevklisin bayıldım herdetayı düşünmüşsün renklerin uyumu muhteşem Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canım sen ne tarafta oturuyodun istanbul da mısın?
kızlar bir saatlik uğraş sonucu albümü yapabildim :)) evimin resimlerini ekledim, bilgilerinize :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?