2011 gelin adayları buyrun sohbete

eda benim ark nişan atmıştı geçen sene düğüne bir hafta kala inan ağlamaktan üzülmekten maf etmiştim kendimi insan çok etkileniyor keşke ulaşabilsende biraz sabırlı olmasını pişman olacağı şeyler yapmamasını söylesen olur mutlaka herkes 4 4 değil

ev küçük olduğu için geniş açılarla çekemedim pek oyusden köşe bucak her yeri çektim :))

yatağın küçük geldi gözüme ben biraz anormal yatarımda kol bir yerde bacak bir yerde tam tek yatmalık rahat rahat
valla gece eşim sinir krizi gçirecek yakında yatağın düşme noktasına kadar geliyorum sırf rahat yatabilmek için birde yani boyum felan kısa iki seksen yayıyorum kendimi tabi oh rahat rahat öyle bir bakıyorum bir adet kl gelmiş üzerine hemen dönüp atıveriyorum çok fenayım ya

çiğdemcim, evin cok güzelmiş canım güle güle oturun

adaş'ım kardeşimin arkadaşı da evlenip 3-4 hafta sonra ayrılmaya karar vermişti, nedeni de ten uyuşmazlığı dı. Kız tiksiniyordu kocasından, galiba cocuk da biraz psikopatlık falan yapmış.
Allah korusun eğer arkadaşının öyle bir sıkıntısı yoksa bence biraz düzeltmeye yönelik konuşmalısın bazı şeyler var onlar değişmiyor ve asla düzelmiyor maalesef.

yatakta küçük biraz evet oda ölçüye göre yapıldı çünkü ozaman geçecek yer kalmıyodu sorma ya bende çok şikayetçiyim eşimden bana yer kalmıyo yatakta okadar geniş yatıyo ki zaten sıcak uyuyamıyorum eşiminde uykusu ağır itiyorumn itiyorum gitmiyo sonunda dayanamayıp bağırıyorum :))) ay ben geceleri hiç sevmiyorum bi an önce kış gelsinn

ikidebir ağlıyorum..eşime anlatırkende ağladım..
aklımdan hiç çıkmıyo..eşimede çok yansıtıyorum..neyin var diyo..çok yorgunum diyorum..ev işi bitmiyo vs..

düzelicek durumlar yok adaşımm..kızdan yana hiçbi problem yok..

Benim bi arkadaşımda evlendikten 15 gün sonra boşandı eşinden,kimse ne olduğunu anlamadı 1 yıla yakın nişanlı kaldılar,gayette iyi anlaşıyorlardı,arkadaşım tam olarak anlatamadı hiçbirzaman ama sanırım çocuk sapık çıkmış farklı istekleri falan olmuş o yüzden hemen boşandılar (
Çok üzücü şeyler bunlar,gerçekten çok emek veriliyor bir yuva kurulurken... Allah kimsenin huzurunu eksik etmesin.

ikidebir ağlıyorum..eşime anlatırkende ağladım..
aklımdan hiç çıkmıyo..eşimede çok yansıtıyorum..neyin var diyo..çok yorgunum diyorum..ev işi bitmiyo vs..

Canım bu kadar üzme kendini,herşeyin hayırlısı olsun inşallah... Çok üzücü şeyler ama belki arkadaşın için hayırlısı böylesidir... Hem eşini düşün birazda o da seni böyle gördükçe üzülüyordur.

arkadasım inançlıdır yanlıs yapmaz asla..
ama bilmiyorum..ben arkadasıyken gözünün içine bakabiliyosam eşi..
ne oldu arkadasın evlendimi sonra deniz..yoksa bittimi

kardesimin sbs tercihlerini yaptım ve geldim küçük yerlerde basarı oranı ne kadar yüksek 10 kişi tam puan çıkarmış 9 kişi fen lisesi 70 kişi de anadolu lisesi 185 kişilik bir okulda yaa burdan hiç gitmek istemiyorummm ankdan o kadar çok bıkmışım ki trafiginden de kalabalıgından da bir tane arkadasım Artvine tasındı eşi baraj inşaatında görevli çocugumu en azından daha rahat yetiştiririm dedi keşke benim de böyle bir şansım olsa ya kızlarrr hepiniz çalışan insanlarsınız çok zorlamayın kendinizi olmadı bayram öncesi bir bayan alırsınız evinizi dipli köşeli temizlik yaparsınız hafif bir yemek tarifi de veriyim arkadaslarıma ev eriştesini 10 dk haşlıyorum üzerine soguduktan sonra üzerine yogurt döküyorum daha sonra da domates sosu üzerine hem hafif hem lezzetli oluyor

çiğdem evin çok güzel ayrıntılarla dolu valla aklımda tutamadım hepsi çok güzel duvar kağıtların , salonuna bayıldım. yatak örtün.. klozet takımın kız ona nasıl kıyıp basıyorsun bu arada mutfak halımız aynı

güle güle otur canım huzurla mutlulukla.

arkadasım inançlıdır yanlıs yapmaz asla..
Ama bilmiyorum..ben arkadasıyken gözünün içine bakabiliyosam eşi..
Ne oldu arkadasın evlendimi sonra deniz..yoksa bittimi

çeyiz serilmişti bir gün sonrası toplandı bitti ama hala atamadı o duyguyu bazen ben o kadar kötü oluyorum çeyiz sermeye felan çağırdım ev görmeye geldiler dün oturmaya ruhu hemen değişiyor benimde böyleydi almıştım felan şuan boş evlenmedi korkuyor çünkü son bir hafta kala ben hayallerdeydim uçuyordum çok zor atması zaman alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…