- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.621
çiğdem evin çok güzel ayrıntılarla dolu valla aklımda tutamadım hepsi çok güzel duvar kağıtların , salonuna bayıldım. yatak örtün.. klozet takımın kız ona nasıl kıyıp basıyorsunbu arada mutfak halımız aynı
güle güle otur canım huzurla mutlulukla.
çeyiz serilmişti bir gün sonrası toplandı bitti ama hala atamadı o duyguyu bazen ben o kadar kötü oluyorum çeyiz sermeye felan çağırdım ev görmeye geldiler dün oturmaya ruhu hemen değişiyor benimde böyleydi almıştım felan şuan boş evlenmedi korkuyor çünkü son bir hafta kala ben hayallerdeydim uçuyordum çok zor atması zaman alıcak
çiğdemcim evinin sade ve rahatlığına bayıldım perdelern çok şık aynı zamanda sade mobilyalarn halılar her şey uyumlu ve dekoratif eşyalarda çok uyum gösterms duvara askılı mınıı kitaplık gibi güle güle kullan otur canm sağlıkla sıhhatle huzurla nazar değmesin nazar boncugun ifadesini koyamıyorum sanırım bir sorun var:))))buarada mutfagındaki camasr makınesnn onundekı camasır deterjanını görünmeyecek bi yere koy yakaladım seniii:))))
çok sağol yelizcimm, ahahahahah perwoll reklamı yapmışım :)) onlar hep banyoda duruyo aslında ama zor oluyo banyodan mutfağa habire onları taşımak tembelliğimden orda bırakıvermişim :)) hemen yakalandım.
Bugün çok sıcak ve çok sıkıcı yahhuuuu:97:
Iiki gün sonra 2 ay oluyor evleneli
al bndende o kdr 1 ay sürcekmiş ramazanda ALLAH sabr versn hepimize
canm bnm bn çok özençle baktm evine çok inceledm ondan bayıldımda evine hee buarada pervoldan memnunmsun
Aminnn yelisimm amin... 2 iş yapyorum bi dinleniyorum vallahi...
bnde sabahtan işleri hafflettm öğleden sonra hiç çalışılmıyor evde olsam soğuk suya girsem bu nasl bi sıcaktr ya bugün eve vanlitör alacagm ufolarn soguk üfleyenlerden dayanlcak gıbı deil
memnunum şimdilik, yıkadığım çamaşırlar az kirliydi şimdiye kadar zorlu bi leke olmadı :) renkliler için olanı kullanıyorum bi kere yanlışlıkla beyazları attığımda bunla yıkamışım bide heralde az koymuşum deterjanı ozaman güzel yıkamamıştı ikinci kez aynı çamaşırları yıkamıştım
ayy onlar çok güzel ama sürekli vantilatör açıkta oldumu tutuluyor insan... şimdi soğuk duştan çıktım,çamaşırları serdim ama sanki duş alan ben değilim burnumdan damlıyor resmen :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?