2011 gelin adayları buyrun sohbete

çiğdemcim evinin sade ve rahatlığına bayıldım perdelern çok şık aynı zamanda sade mobilyalarn halılar her şey uyumlu ve dekoratif eşyalarda çok uyum gösterms duvara askılı mınıı kitaplık gibi güle güle kullan otur canm sağlıkla sıhhatle huzurla nazar değmesin nazar boncugun ifadesini koyamıyorum sanırım bir sorun var:))))buarada mutfagındaki camasr makınesnn onundekı camasır deterjanını görünmeyecek bi yere koy yakaladım seniii:))))

sağol canım,hepimiz evlerimizde mutlulukla huzurla oturalım inş. yatak örtüsünü ve klozet takımını günlükte pek kullanmıyorum misafir gelceği zaman seriyorum genelde ama yeni evliyiz yeni heves diye bazen seriyorum kendimiz için :)

burda iyi şeylere sevndigim kadr kötü şeylerede üzülüyorum Rabbim yardmcısı olsn herkesn

Ay korkuyorum artık kıza nazar değmesin o büyü felan ne bileyim o tarz şeyler eda
yani durup dururken olammıştır mutlak bir sebep vardır aldatılmı acaba ne oldı bilinmez ki işte sebepsiz bişey olamz

çok sağol yelizcimm, ahahahahah perwoll reklamı yapmışım :)) onlar hep banyoda duruyo aslında ama zor oluyo banyodan mutfağa habire onları taşımak tembelliğimden orda bırakıvermişim :)) hemen yakalandım.

canm bnm bn çok özençle baktm evine çok inceledm ondan bayıldımda evine hee buarada pervoldan memnunmsun

canm bnm bn çok özençle baktm evine çok inceledm ondan bayıldımda evine hee buarada pervoldan memnunmsun

memnunum şimdilik, yıkadığım çamaşırlar az kirliydi şimdiye kadar zorlu bi leke olmadı :) renkliler için olanı kullanıyorum bi kere yanlışlıkla beyazları attığımda bunla yıkamışım bide heralde az koymuşum deterjanı ozaman güzel yıkamamıştı ikinci kez aynı çamaşırları yıkamıştım

bnde sabahtan işleri hafflettm öğleden sonra hiç çalışılmıyor evde olsam soğuk suya girsem bu nasl bi sıcaktr ya bugün eve vanlitör alacagm ufolarn soguk üfleyenlerden dayanlcak gıbı deil

ayy onlar çok güzel ama sürekli vantilatör açıkta oldumu tutuluyor insan... şimdi soğuk duştan çıktım,çamaşırları serdim ama sanki duş alan ben değilim burnumdan damlıyor resmen :/

ben aynı toz deterjanı hem renklı hem beyazda kullanıom bıde yumuşatıcı kullanıom hem gusel kokuyor hemde yumuşack oluyor bide pervolu denim:)))

ayy onlar çok güzel ama sürekli vantilatör açıkta oldumu tutuluyor insan... şimdi soğuk duştan çıktım,çamaşırları serdim ama sanki duş alan ben değilim burnumdan damlıyor resmen :/

biz duşada giremiyoss(((kokuştukayy yorma kendını aksam sernde yaparsn bn hep işimi akşam yapıom rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…