- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.641
öyle vallahi buket zaman su gibi geçiyor
nerden nereye
biz duşada giremiyoss(((kokuştuk ayy yorma kendını aksam sernde yaparsn bn hep işimi akşam yapıom rahat oluyor
Bende gidince direk buz gibi suyun altına giriyorum gözleriin feri geliyor yerine
bugün akşam olmaz bana kesin birde misafir pöfffffffff
bn hla evli olduımu sindiremedm inanamıorm nerdeyse 40 mız çıkıo hla evlimiyim diorum :))bi bakmışsn cocuklarmz olmuş büyümüşler bizler yaşlanmısz ton ton nineler olmuşuzzz amma fazla ileri aldm zamanı
Ayy kuzum sizin orda klima yokmu ?Ay ben bankadayken çok rahattım ama sadece serinlik olarak rahattım tabi iş olarak hiç öle değildi
Akşamları kocişim iş yaptırmıo canım yaa,2 dakka mutfağa gitsem aşkımm diye sesleniyo hemen :)
yabancı birileri mi geliyor deniz
bende böle yemekten ev işinden falan konuşunca sonrasında diyorum kendime büyümüşüm ev hanımı olmuşumda neler konuşur olmuşum :)) daha dün evlendik gibi geliyo ama 1 ay oluyo 2 gün sonra, zaman su gibi akıyo valla.
çok sağol canım aminn, evet cnm istanbuldayım, emirganda.
bizim burda klima yok ama iş olarak rahatm ayy kocan sensz yapamıyorrsen en iyisi şimdiden bitir bencede akşama bol vakit kalsın birbirinize özlem gidern
deniz siz ne zaman bebek düşünüyorsunuz kısmetse ?
eşimin akrabaları ama üzgünüm uğraşmak istwmiyorum hiç birşeyle sanırım
büyük konuşmak gibi olmasında seneye son aylarda felan sanırım 1 sene sonrası :) kısmet diyeyim yinede
maşallah eşinin tarafı baya kalabalık galiba
bu havada insan hiçbişeyle uğraşmak istemiyor ki ya bi de misafir
Ne ikram ediceksin?
Herkes aynı dönem hamile kalsada takip bilgi konusu rahat olsa
herkes 2 aylık herkes 5 aylıkken neler ek gıda olur nerelere dkkat ederiz çok şey öğrendim burdan :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?