2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz duşada giremiyoss(((kokuştukayy yorma kendını aksam sernde yaparsn bn hep işimi akşam yapıom rahat oluyor

Ayy kuzum sizin orda klima yokmu ?Ay ben bankadayken çok rahattım ama sadece serinlik olarak rahattım tabi iş olarak hiç öle değildi
Akşamları kocişim iş yaptırmıo canım yaa,2 dakka mutfağa gitsem aşkımm diye sesleniyo hemen :)

Herkes aynı dönem hamile kalsada takip bilgi konusu rahat olsa
herkes 2 aylık herkes 5 aylıkken neler ek gıda olur nerelere dkkat ederiz çok şey öğrendim burdan :))))))))))))))

Misafiri çok seviyorum heleki sevdiğim muhabbeti hoş insanlarsa ama sıcakta gerçekten zor oluyor...
Heleki mutfakta fırını çalıştırmak zorunda kaldığımda

bende böle yemekten ev işinden falan konuşunca sonrasında diyorum kendime büyümüşüm ev hanımı olmuşumda neler konuşur olmuşum :)) daha dün evlendik gibi geliyo ama 1 ay oluyo 2 gün sonra, zaman su gibi akıyo valla.

bizim burda klima yok ama iş olarak rahatm ayy kocan sensz yapamıyorrsen en iyisi şimdiden bitir bencede akşama bol vakit kalsın birbirinize özlem gidern

eşimle evlendiğimiz günün sabahı bn erkenden uyandım uyuyamadm yanmda biri vr alışkınmıyım:)))bn eşime bakıorum öyle saf saf o sırada eşim uyandı nie bakıosun aşkım dedi bnde ya aşkım biz şimdi evlendik mi dedim eşimde evlendik tabi dedi gülümsedi sen ben yanlışlıklaa pehh demezmiyimeşim hla hatrlatr güler

büyük konuşmak gibi olmasında seneye son aylarda felan sanırım 1 sene sonrası :) kısmet diyeyim yinede

Kısmet tabi ki öncelikle hepimiz için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama 1-1,5 sene ideal gibi geliyor banada beklemek için,çokta geç kalmamak lazım sanki...

maşallah eşinin tarafı baya kalabalık galiba
bu havada insan hiçbişeyle uğraşmak istemiyor ki ya bi de misafir

Ne ikram ediceksin?

dünde misafirlerim vardı bir kaç bişeyler kaldı olmadı belki demişler yani geçen hafta da geliyoruz demişlerdi siniro ldum gelmeyince bunuda dikkate almayacağım herşey var evde iyi hissedersem çayın yanında boş olmasın diye tremusu yaparım sarma çerez yeter ben gittiğimde bir bardak çay zor görüyroum

ben de bazen düşünüyorum acaba kendimi ne zaman çocuk sahibi olmak için hazır hissederim falan diye, şuanda tahmin bile edemiyorum, çocuklarla aram çok iyidir çok severim ama bu başkasının çocuğunu uzaktan sevmeye benzemez :) onun sorumluluğunu almak için kendimi hala küçük zannediyorum :) Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli akıllı uslu yavrucuklar nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…