2011 gelin adayları buyrun sohbete

züleyhacım acemi şansı güzel oluyor merak etme yaparsın hergün bir tane denersin :)

ayyy inş. Inş. Denizcimmmm

asla mutfak tezgahm dagınık olmaz sabah bıle bı bardak olsun ya yıkar kurular kaldırım yada bulaşk makınesıne koyarm yemek sofram hazr oldunda mutfagmda dagınıklık olmaz

ne güzel yelizcim yaa darısı bize böyle alışkanlıklarınn

hızır gibi yetiştin eda en iyisi klasik tiplerin boyunu ve balkonu ölçmek galiba

Ahh Eda'cım uzun yol çok güzel oluyor, hele geceyse omzuna yatıyorum ben yastık gibi oluyor.
Birde uyandırmamak için uğraşıyorya daha güzel oluyor :))

esra düğün ertesi balayı için çıktık ben iki saat sonra kurtlandım oturduğum yerden eşimde ne kadar kaysa ne olcak boy 1,85 zor sığıyor nerdeyse zaten akşamdı kapalıydı lambalar dayadım kendimi cama uzattım ayaklarımı eşimin üstüne oh yayıla yayıla gittim örttüm de dizden aşağı şalımla ama tabi en fdazla oda iki saat düşün 10 saat böyle birde zaten sıkıntı oluyordu pantolon felan acıda az buçuk vardı sonra ilk ön taraf hep balayı çiftiydi kızlar bir baktım benim taktik tabi biraz mrb laştık onlarda bizim gibi yola çıkanlar gülüşüyoruz çaktırmadan biraz o kızın boyu uzundu duramadı

sonra eşim dedi sakın bacakalrım ağırdı deme bir daha sana uzun yol yok :)

Benim eşimde durduğu yerde uyuyan bi tip, ben onun bacaklarına yattım yinede uyuyamadım o oturarak bile fosur fosur uyudu...

ben henüz evli degilim ama annemler olmadıkları için yazları genelde yalnızım batıl inançmı bilmiyorum ama akşam yatmadan önce bulaşık bırakmam ben de annem de mutfakta bereketli olurmuş derler biz de Esracımm deniycem tarifi çok saol Ben Mersine giderken uzun yol yolculuklarını çok severim cam kenarı 11 arabasına bindimm yanımda da çocuklu bayan çocuk 3 yasında tamam maddi durumu müsait olmamış olabilir ama 30 kg çocuk hiç abartmıyorum 8 saat boyunca ayaklarını benim dizime koydu otobüsten indigimde bacaklarım uyuşmuştu artık

Bende akşamları hiç bulaşık bırakmam, ona çok dikkat ediyorum.

ovallaşmışta içini koymak için yani biraz şekil vermek zor gibi geldi

Yok canım göründüğü gibi değil, zaten hamur yumuşak olduğu için kesip birleştirince havuz oluşuyor, oraya mercimeği dolduruyorsun...

meltemcim ben normalde öyle tartışamam kimseyle ama
öyle bi durumda mutlaka rahatsız olduğumu belirtirdim
suratımdan anlardı kadın
iyi bişey dememissin

herkese selam kızlar.. esracım ya bu milföylü börek kıymalıda olurmu acaba benim eşim genelde ya kıymalı yada patatesli yiyoda...

birde yerken nasıl oluyo öyle sağa sola çok dökülüyomu canım ?

denizciğim senin icin 2 değil 10 kulaç atacağım, zaten hep sen aklımdasın
dün misafire ilaveten bişeyler hazırlarken dedim kendi kendime kesin deniz bana kızlardı

Esracım ben yolda uyuyamayanlardanım
çok heyecanlı bir kişiliğim var galiba, kurtluyum cok ve hep bişey kaçırıcam diye korkuyorum sürekli etrafımı izliyorum. Eşimi de kendime benzetmeye başladım, sevgiliyken ve nişanlıyken hep ben hafta sonları uyandırıyordum hadiiiiiiiii sabah oldu dolu dolu yaşayalım diye, şimdi o bana diyo hadiiiiiiii sabah oldu uykucu prenses hayat akıyo kaçırdığın bişeyler olursa kızmayasın diyo

dün yazdım gördün mü bilmiyorum popa popana vurucam diye yoruluyorsun diye

benim kekimde bana yamuk yaptı acaba dedim içine üzüm koydum o sanki sulandırmış mı ne pişmemiş gibi ama iki dakika daha dursa yanacak ortası nasıl öylr anlamadım şimdi kek kokusu ortalığı sarınca mecbur koydum bir tabak ((((( beceriksizlik mi şansızlıkmı anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…