- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.561
herkese selam kızlar.. esracım ya bu milföylü börek kıymalıda olurmu acaba benim eşim genelde ya kıymalı yada patatesli yiyoda...
birde yerken nasıl oluyo öyle sağa sola çok dökülüyomu canım ?
denizciğim senin icin 2 değil 10 kulaç atacağım, zaten hep sen aklımdasın
dün misafire ilaveten bişeyler hazırlarken dedim kendi kendime kesin deniz bana kızlardı
Esracım ben yolda uyuyamayanlardanım
çok heyecanlı bir kişiliğim var galiba, kurtluyum cok ve hep bişey kaçırıcam diye korkuyorum sürekli etrafımı izliyorum. Eşimi de kendime benzetmeye başladım, sevgiliyken ve nişanlıyken hep ben hafta sonları uyandırıyordum hadiiiiiiiii sabah oldu dolu dolu yaşayalım diye, şimdi o bana diyo hadiiiiiiii sabah oldu uykucu prenses hayat akıyo kaçırdığın bişeyler olursa kızmayasın diyo
Canım olur kıymalı hatta mercimeğe kıyma koysak nasıl olur diye düşündüm şimdi
Hiç dökülmüyor canım merak etme, zor gibi görünsede çok basit yapılması...
Ayy benim eşim garip yaa, çok uykucu ama pazar sabahları kurtlanıyor, o nedenle kahvaltıyı o hazırlıyor.
Ben kaldırdığımda birden sıçrıyor, nedenini anlayamıyorum ama sıçrayarak uyanıyor, bir kere öperek uyandırayım dedim dudağımı patlatıyordu :))
Canım olur kıymalı hatta mercimeğe kıyma koysak nasıl olur diye düşündüm şimdi
Hiç dökülmüyor canım merak etme, zor gibi görünsede çok basit yapılması...
offf esra çok güldüm yaaa
Kızlar annem aradı şimdi kısır yapmış geliomuş yaşasınnn sevenler buyursun gelsin zira annemn kısırı kaçmaz:)
ay ben kısırada bayılırım
dün yazdım gördün mü bilmiyorum popa popana vurucam diye yoruluyorsun diye
benim kekimde bana yamuk yaptı acaba dedim içine üzüm koydum o sanki sulandırmış mı ne pişmemiş gibi ama iki dakika daha dursa yanacak ortası nasıl öylr anlamadım şimdi kek kokusu ortalığı sarınca mecbur koydum bir tabak((((( beceriksizlik mi şansızlıkmı anlamadım gitti
Kızlar annem aradı şimdi kısır yapmış geliomuş yaşasınnn sevenler buyursun gelsin zira annemn kısırı kaçmaz:)
gördüm canikom o yüzden yaparken güldüm hatta kendi kendime
benim de poğaçalarım kötü olmuştu ya hangi akla hizmet o kadar un koydum hala anlamıyorum.
Nazar değiyor deniz, sen üzümleri unlamışmıydın?
gördüm canikom o yüzden yaparken güldüm hatta kendi kendime
benim de poğaçalarım kötü olmuştu ya hangi akla hizmet o kadar un koydum hala anlamıyorum.
Nazar değiyor deniz, sen üzümleri unlamışmıydın?
Ayy bayılırım kısıra ama hiç yapmadım, yapmayada cesaretim yok, tutturamayabilirim...
Ayy bayılırım kısıra ama hiç yapmadım, yapmayada cesaretim yok, tutturamayabilirim...
Bana der kendisi bazı huyların çok garip diye, sanki kendisi garip değil :))
Mesela ben yaptığım tatlıyı hiç yiyemem, ayrıca et kesinlikle yemem ama eti kesip doğramayı çok severim...
Bana der kendisi bazı huyların çok garip diye, sanki kendisi garip değil :))
Mesela ben yaptığım tatlıyı hiç yiyemem, ayrıca et kesinlikle yemem ama eti kesip doğramayı çok severim...
yok bu sefer unlamadım
ondan olmuş olabilirmi
ben sana ölçülerini veririm esra gerçekten hiçzorlanmıyorum ben yaparken önemli olan ölçü
garipmiş gerçekten Esracım
neden kendi yaptığın tatlıyı yiyemiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?