2011 gelin adayları buyrun sohbete

herkese selam kızlar.. esracım ya bu milföylü börek kıymalıda olurmu acaba benim eşim genelde ya kıymalı yada patatesli yiyoda...

birde yerken nasıl oluyo öyle sağa sola çok dökülüyomu canım ?

Canım olur kıymalı hatta mercimeğe kıyma koysak nasıl olur diye düşündüm şimdi
Hiç dökülmüyor canım merak etme, zor gibi görünsede çok basit yapılması...

Ayy benim eşim garip yaa, çok uykucu ama pazar sabahları kurtlanıyor, o nedenle kahvaltıyı o hazırlıyor.
Ben kaldırdığımda birden sıçrıyor, nedenini anlayamıyorum ama sıçrayarak uyanıyor, bir kere öperek uyandırayım dedim dudağımı patlatıyordu :))

offf esra çok güldüm yaaa

gördüm canikom o yüzden yaparken güldüm hatta kendi kendime
benim de poğaçalarım kötü olmuştu ya hangi akla hizmet o kadar un koydum hala anlamıyorum.
Nazar değiyor deniz, sen üzümleri unlamışmıydın?

kısırı ben bile tutturuyorum yav, çokta güzel oluyo, bayılırımda zaten :) millete az limon koyarım, tabağıma alıp 1limon üzerine ben dökerim ay yer varsa açılın ben gelicem diyeyim ama yarın gelin balıkesirden geliyo ahaha görümce de oldum ben şimdi çirkeflik yapsammı yok ya çok uslu görümceyim ben, evi topluyorum tuzlu kurbişle kara pasta yapcam ellerimle :) az da siyanür abim de akşama beni doğrar evin altını üstüne getirdik kızlar yardıma gelin

ben sana ölçülerini veririm esra gerçekten hiçzorlanmıyorum ben yaparken önemli olan ölçü

Ver canımcım yazayım, iyi olacak...

garipmiş gerçekten Esracım
neden kendi yaptığın tatlıyı yiyemiyorsun?

Yaptığım tatlıları beğenmemekten olsa gerek, başkaları beğeniyor ama ben o tarz tatlıları sevmiyorum.
Tek yediğim tatlım tavukgöğsüdür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…