- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.581
bana der kendisi bazı huyların çok garip diye, sanki kendisi garip değil :))
mesela ben yaptığım tatlıyı hiç yiyemem, ayrıca et kesinlikle yemem ama eti kesip doğramayı çok severim...
yok bu sefer unlamadım
ondan olmuş olabilirmi
üzerlerine nemli bez koymadın mı canım o zaman kurtarırdın
haydi buket ver ver ver kısır tarifi
gerçekten garipmişin kız sende insan yaptığı tatlıyı yemez mi
Esracım bu arada evin gerçekten çok güzel çok geniş ngüzel ya bayıldımmm
Kira değil demi kendi eviniz
ben kendime yaptığım için 1 bardaktan yapıyorum gayette bereketli oluyor. Bir tencereye 1 bardak ince bulguru 1 bardak kaynar suyu koyuyorum 1 kere karıştırırp tenzereyi iyice sarıp sarmalıyorum. 1 e 1 ölçü tam geldi hep bende. bulgur bir köşede şişerken 2 kaşık zeytin yağında rendelenmiş soğanı öldürüyorum yarım yemek kaşığı salça kouyorum kavruyorum ocaktan alıyorum biraz soğuyunca şişen bulgura yediriyorum elimle iyice yoğuruyorum tuzunu ayarlıyorum çok az da kimyon koyuyorum gerisi size kalmış ben kısırda domates salatalık sevmem o yüzden sadece maydanoz taze soğan ve marul kouyorum servis sırasındada yağ ve limonunu koyuyorum yarım saatimi almıyor
ben kendime yaptığım için 1 bardaktan yapıyorum gayette bereketli oluyor. Bir tencereye 1 bardak ince bulguru 1 bardak kaynar suyu koyuyorum 1 kere karıştırırp tenzereyi iyice sarıp sarmalıyorum. 1 e 1 ölçü tam geldi hep bende. bulgur bir köşede şişerken 2 kaşık zeytin yağında rendelenmiş soğanı öldürüyorum yarım yemek kaşığı salça kouyorum kavruyorum ocaktan alıyorum biraz soğuyunca şişen bulgura yediriyorum elimle iyice yoğuruyorum tuzunu ayarlıyorum çok az da kimyon koyuyorum gerisi size kalmış ben kısırda domates salatalık sevmem o yüzden sadece maydanoz taze soğan ve marul kouyorum servis sırasındada yağ ve limonunu koyuyorum yarım saatimi almıyor
buketcim tarifin süper gözüktü gözüme :) bişey sorcam 1 kişi için 1 bardaktansa 2 kişi içinde 2 bardaktanmı yapmak lazım acep:44: :44: :44:
Buket'im nasıl canım istedi akşama yapsam iyi olacak...
kısırda önemli olan suyunu ayarlamak çok kuru ve çok yavan olmaması geçen yaptım tam ağzıma göre eşim dedi limonu az aldı limon suyunu döktü pır ağzıda çok açıktı az sulu oldu ama tadı lezzetliydi
Zeynep kendine çok yoruyrsun böyle başka insanlar için dikkat wt sinir sistemin felan bozulmasın
ben bunu derim genelde
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.
sağol tatlım uzun süre bunu okumam lazım sanırım..
kızlar babamda izmite gitti
amcam fenalaşmış hastaydı
kuzenleri fln dün akşam durmadan aramışlar
yarın mutlaka gel seni görmeden ölmicekmiş die
ay aklım hep babamda
üzülüp hasta olmasa bari
ayyy canım kısır istedi yaa
bende yapıcam eve gidincee.
canımm geçmiş olsunn durumu agırmı o kadar işteyim denizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?