2011 gelin adayları buyrun sohbete

esraa merhaba bende bu hapı kullanıyorum
10 ay oldu bi sıkıntı yok gibi.

dr.bnada o hapı yazdı ama bn almadm kullanmadm daha ogrusu onunla aynı etkıde olan bı hap kullanddm yasmın dıe yan etkıleırın hemen hepsını gordum o yuzden bıraktım her hap bünyede farklı etkı gosterıyor bnce en saglıklısı dogal yontem kızlar aksı halde haplarn dogalı olmuyor hernekdr dogal denilsede ama bnm kullanan arkd.vr memnun kaldılar

eşim asker ve tayinler yüzünden eşyayı da abartmadan alacağız
tv ünitesi konsol masa ve yatak odası
tüm mobilyam bunlar olacak
bir de bütün koltuk takımları deri artık deri olmayan ama sağlam açıılıp kapanabilen takımlar var mı?

ekmek köftesi

bayat ekmek için

Mazemeler: 1 bayat ekmek,1 yumurta,1 soğan,6-7 yaprak maydonoz.Tuz-Karabiber-Kimyon.

Hazırlanışı:Ekmeği bir kabın içinde ıslatıyoruz.Sıkıp başka bir kaba alıyoruz.1 yummurtayı,rendelenmiş soğanı ve doğranmış maydonozları ve baharatları ilave ediyoruz.Yoğurup Köfte şekli verip az yağda kızartıyoruz.
Ve yanında domatez-peynir-ve tabiki çayla servis yapıyoruz.Sonudada Afiyetle yiyoruz

valla ben de pek haptan yana degılım aslında ama ilk basta diger yontemler cok guvenilir gelmiyor bana malum tecrubesizlik:)

yani vardır mutlaka arkadaş
araştırıp bakman lazım
mutlaka herkesin istediğine göre şeyler var mbilya sektöründe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…