- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.961
yatak odası ve koltuk takımı geldi yemek odasıda 4 ten sonra gelecekmiş düğündaşşşşşşşşş adamlar hava serinlensin dedilersorun yok canım hepsi çok şık ve temiz çalışıyor adamlar
zuhalcim heyecan var mı
eşyalarda gldi
valla ben de pek haptan yana degılım aslında ama ilk basta diger yontemler cok guvenilir gelmiyor bana malum tecrubesizlik:)
kullanmadığınız eski perde yokmu evde tak canım
heyecandan çok koşturmaca var bebişimm:) anlamıyorum bişi sürekli bişiler yapmak zorunda hissediyorum kendimi
iğnedanlık takı kurdelesi bel kuşağı daha çok kocacaksın zuhlcik
ooh oh guzel sevindim canım o zaman bugun hersey yerlesecek...
bence de eski perde falan tak,benim suan evim tamamen hazır,koltukların ustune eski ortu orttum ben de toz tutmasın diye salon koltuklarım acık renk e daha dugune 1,5 ay var...
neyini hazırlıycaksın canım havluların tülbentlerin ütü işi falan mı varmobilya işi bitince daha çeyiz serilecek çok iyim var haftayada kaynanam görümcem geliyor ne havlularım nede tülbentlerim hazır ne yapcam ben ya nasıl çeyiz sercemkaldım öyle sap gibi
mobilya işi bitince daha çeyiz serilecek çok iyim var haftayada kaynanam görümcem geliyor ne havlularım nede tülbentlerim hazır ne yapcam ben ya nasıl çeyiz sercemkaldım öyle sap gibi
canım hereksin yapısı farklı sen doktora git sağlık ocağına belki kullanmanı istemeyecek
birebir gitmen daha faydalı
ben sağlık ocağına gittim
devlet hastanesine yaz verdi
sonra özel hastaeneye ablamın ark gittim oda myrolon verdi 5 kutu bitirdim şuan bir sıkıntım yok şükür
şu ekiple bana gelsiniz yardıma 1 günde herşeyim biter valla
ben doktora gittim zaten canım,ozel bir hastaneye gittim, bu hapı onerdi doktor...ultrasonla falan yumurtalıklarıma baktı iste dun anlatmıstım ya yumurtalıklarım polikistik oldugu icin daha az dozajlı hap kullanmamı onerdi...o yuzden Yazz'i verdi....
Yelizcim senin davetiye örneğin var mı nette
valla ben de pek haptan yana degılım aslında ama ilk basta diger yontemler cok guvenilir gelmiyor bana malum tecrubesizlik:)
ama biz napcaz ayşecik yaaa(((
benim kociş diyor ki senin şimdi uykun gelmiştir :))
bulaşık yemek çamaşır az oturuyorum yanına gözler kapanıyor .)
yatak odası ve koltuk takımı geldi yemek odasıda 4 ten sonra gelecekmiş düğündaşşşşşşşşş adamlar hava serinlensin dedilersorun yok canım hepsi çok şık ve temiz çalışıyor adamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?