2011 gelin adayları buyrun sohbete

ooh oh guzel sevindim canım o zaman bugun hersey yerlesecek...

bence de eski perde falan tak,benim suan evim tamamen hazır,koltukların ustune eski ortu orttum ben de toz tutmasın diye salon koltuklarım acık renk e daha dugune 1,5 ay var...

valla ben de pek haptan yana degılım aslında ama ilk basta diger yontemler cok guvenilir gelmiyor bana malum tecrubesizlik:)

canım hereksin yapısı farklı sen doktora git sağlık ocağına belki kullanmanı istemeyecek
birebir gitmen daha faydalı

ben sağlık ocağına gittim
devlet hastanesine yaz verdi
sonra özel hastaeneye ablamın ark gittim oda myrolon verdi 5 kutu bitirdim şuan bir sıkıntım yok şükür

mobilya işi bitince daha çeyiz serilecek çok iyim var haftayada kaynanam görümcem geliyor ne havlularım nede tülbentlerim hazır ne yapcam ben ya nasıl çeyiz sercem kaldım öyle sap gibi

mobilya işi bitince daha çeyiz serilecek çok iyim var haftayada kaynanam görümcem geliyor ne havlularım nede tülbentlerim hazır ne yapcam ben ya nasıl çeyiz sercem kaldım öyle sap gibi
neyini hazırlıycaksın canım havluların tülbentlerin ütü işi falan mı var

Son düzenleme:

ben doktora gittim zaten canım,ozel bir hastaneye gittim, bu hapı onerdi doktor...ultrasonla falan yumurtalıklarıma baktı iste dun anlatmıstım ya yumurtalıklarım polikistik oldugu icin daha az dozajlı hap kullanmamı onerdi...o yuzden Yazz'i verdi....

kadın olmak zor sen yinede sık sık doktora görün evlendikten sonrada 3 ayda 4 ayda bir felan

valla ben de pek haptan yana degılım aslında ama ilk basta diger yontemler cok guvenilir gelmiyor bana malum tecrubesizlik:)

esracm bnde senn gıbı dusunuodum ama saglım dha onemlı smdı guvenılmıcek bır sey yok zaten hıc bı sey 100 de 100 deil hap kullanrken hamıle kalan arkd.vr yanı olabılıyr

ama biz napcaz ayşecik yaaa(((

züleyhacım canım sende kavuşursun inşallah en hayırlı zamanda. dualarım seninle.

benim kociş diyor ki senin şimdi uykun gelmiştir :))

bulaşık yemek çamaşır az oturuyorum yanına gözler kapanıyor .)

deniz biz bide kışın evlendik beni sıcakta uyku bastırıyodu evde hemen bütün gün yollarda.
sen baba evinden uyuyamıyosun diye mi geldin bana diye dalga geçiyordu.

denizim nasıl tatlı telaşlar. iş çıkışında eve gidip mobilyalara bakması nası güzel.
Allah tamamına erdirsin inşallah kalan kuzucuklarım

şu ekiple bana gelsiniz yardıma 1 günde herşeyim biter valla

keşke yakın olsaydık kuzum

zuhalcim sermek iyide toplarken tek topluyorsun balayından geldik etesi gün iş başa düştü ah ah nasıl serdik güle oynaya şmdi tek başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…