2011 gelin adayları buyrun sohbete

kadın olmak zor sen yinede sık sık doktora görün evlendikten sonrada 3 ayda 4 ayda bir felan

ya benim yumurtalıklarımın yapısı buymus,kalıtsal biseymis ama ailede simdiye kadar kimsede duymadım nedense:)

5-6 yıl once 2 yıl kadar duzensizlik sorunum olmustu o zaman hap kullanmıstım,snr allaha sukur duzeldi 3-4 yıldır hersey normal... o zaman duzenli gittigim bir doktor vardi cocugum falan olmucak diye korkma sakın dedi,belki hic sorunsuz hamile kalırsın ama olur da kalamazsan o zaman yumurtlamayı tamamlayıcı bir hap var onu kullanırsın 2-3 ay hemen hamile kalırsın benim senin gibi cok hastam var sorun olmuyor korkma dedi...ben de rahatlamıstım ama snr nette okudum bazı hastalar normal yolla hamile kalamiyormus tüp bebek gerekiyormus,umarım ben onlardan olmam,allahım korusun....

hap danismaya gittigim doktor da benim yumurtalık yapıma sahip olan bazı hastaların kolay hamile kalamadigini soyledi,ben yine tırstım tabi allah acısın artık halime....

evlendikten snr da doktora gitmeye korkarim sanırım ya,evli olunca muayene ediyorlar cunku,brz aci veren biseymis,siz hic muayane oldunuz mu o sekilde kızlar????

esracım ben oldum çok kötüydüüü
hiç tavsiye etmem

hemde erkekti muayene eden eşime söylemedim tabi
ama çok fenaydı

ayşem sizim eşinle her gece ler devam ediyor mu hala :26::26::26:

buketim etmez mi. :)
ölüyoruz yorgunluktan yine de devam.
şans işi bu iş. ya ben istemiyor olsaydım eşim böyle istekli olsaydı.
Allah dağına göre kış veriyo.

kızlar bn cıkıorum bu hafta ıslerı kapattıkk ama bızde kapandık:)))neseki eşimle deniz ve güneşin tadını çıkartmaya gidioruzz sizleri özliycem kızlar hepinizi öpüorum

her geceler ??????????? o ne

ay herkes oyle soyluyor,cok igrencmis....nys benim korktugum baska seyler var daha:) onu bir atlatayım ondan snr doktoru dusunuruz....

size 41,5 kere maşallah ayşecim Bir yerden sonra ilk aylardaki gibi isteğin kalmıyor diye duydum da o yüzden sordum ayşecim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…