- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.001
size 41,5 kere maşallah ayşecimBir yerden sonra ilk aylardaki gibi isteğin kalmıyor diye duydum da o yüzden sordum ayşecim
ay herkes oyle soyluyor,cok igrencmis....nys benim korktugum baska seyler var daha:) onu bir atlatayım ondan snr doktoru dusunuruz....
size 41,5 kere maşallah ayşecimBir yerden sonra ilk aylardaki gibi isteğin kalmıyor diye duydum da o yüzden sordum ayşecim
senin söylediğin daha mantıklı aslında aylincim belki benim duyduğum seneler sonrası için olabilir 6 ay sonra gene soracağım ayşe hazırlıklı ol
Allah muhabbettinizi arttırsın kızlar yaaa çook güldümm Ayşecim inş olur canımm ama ayrılacagın yere 2 hafta öncesi haber vermeyi unutma ki tazminatın da yanmasın
hahahahahahaha yazdıklarımızı okudun mu balayından dönenleri
acısade öldürmüyor
iyiyim ayşem ne olsun koşturmaca ben size bir şey sorucam ben dün akşam taze fasulye yaptım 3 saattte pişti tam pişmesi gerekiyo benim için sizinde mi öyle oluyo boncuk fasulye aldım yumuşaklarından 1 saat kavurdum 2 saatte pişti
meltem benimde oyleydi duduklude 15 dk suruyor
Eşim maça gitti bende yazmazsam çatlayacağım birileriyle paylaşmam lazım.
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar....
Yetimhanelerdeki çocukları evlere vereceklermiş, yani sevgi evleri açılacakmış çocuklar ev ortamında büyüsün diye.
5-6 çocuk bir eve verilecek ve başlarına 3 abla konulacakmış. 24 saat o evde kalınacak 48 saatte tatil.
Eşimde böyle bişey düşünürmüsün diyor, oda işin hayır boyutunu düşünüyor yani onların başına gelenlerin iyi niyetli ablalar olmalarını istiyor. Ayrıca ev merkezde yani bizim eve yakın olacakmış, belirli bir süre sonra gün içinde evede uğrayabilirim. Düşün dedi bende 2 gündür düşünüyorum ve çok kararsızım. Nasıl olur bilemiyorum, çalışırsam nasıl olur? Çalışmazsam nasıl olur?
Bir yandan istiyorum çünkü yetiştirme yurtlarına gittim birkaç kere, sevgiye mhtaçlar gerçekten, ama ileride çocuğum olursa nasıl etksi olur bilemiyorum. Çocuktan bıkmaktan korkuyorum ve çok kararsızım. Evler eylülde açılacak ve eşim düşün dedi, istemezsen sakın kasma kendini diyor. Evde de sıkılmaktan korkuyorum kışın. Sizce nasıl olur?
Bu arada bir çiçek getirmiş üzerinde hiç çiçek yok resmen ot, canlı çiçek bide 2 günde kuruturum ben onu, çok zevksiz bir kocam var çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?