2011 gelin adayları buyrun sohbete

,kradese+,DENİZKOYDUMADIMI+,spicy_

GÜNAYDIN KIZLAR
ESRACIM BİLEMİCM DÜŞÜNÜRDÜM BENDE BİRAZ
ÇOK İİYİ NİYETLİ Bİ İŞ AMA EVLİLİĞİMİ NASIL ETKİLER DÜŞÜNÜRDÜM

günaydınnn bebişlerrr nihayet eşyalarımı yerleştirdim:)) ohhh bugünde perde almaya gidiyoruz:))

herşeyimiz denk geliyor zuzu mobilyayıda aynı gün almıştık bizde bugün perde işini halledeceğiz dün akşam koruparka gittim gene alışveriş canavarına dönüştüm misafir su bardağım yoktu onlarım aldım bernardodan 2 tanede şamdan aldım ama onların fotosunu nette bulamadım.

Elde yıkayacakmışım bu bardakları:S

Eki Görüntüle 232181

denk geliyor valla kuzucummm :)) canım güzellllll çok aldıkların benimde böyle tam takım yok vitrin için parçalı takımlarım var bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
denk geliyor valla kuzucummm :)) canım çok aldıkların benimde böyle tam takım yok vitrin için parçalı takımlarım var bakalım nasıl olacak

bende tam takım almadım zuzum koyacak yerim yok sadece en büyük boy kadehinden ve su bardaklarından 12 şer tane aldım yeter viski bardağını rakı bardağını gereksiz görüyorum

yerleştirdikten sonra bakarsın canım bende de bir ka eksik olmuştu ertesi gün alıp koydun herşey gelince yerleşince çıkıyor eksikler

tamamlamaya çalışıyorum ama bitmiyor bir türlü denizcim ya misafir bardaklarıda aradan çıktı çok rahatladım ama daha misafirlik örtüm runnerım ve peçetelerim yok peçete yüzüklerimde yok hatta suplalarımda yok hatta misafirlik için ekmek sepetim bile yok:84:

çok güzel aldıkların yazacaktım bebişim:)))) sen ayarını bilirsin kuzum diğer bardaklar bencede gereksiz

fazla seçin şansım yoktu canım genelde su takımı şeklinde var başka yerlerde tek vermiyorlar bernardoda tek görünce alalım dedik 2. üründe %50 kampanyası vardı birazcık daha uyguna geldi aradan çıkmış oldu. Yemek takımım buydu uyumlu mu sende

günaydın kızlar
geldim işe çalışıyoruz
kociş evde uyuyodu bıraktım onu öyle.
o da arkadaşını kahvaltıya davet edecekmiş. servislerini hazırladım hem kocama kolaylık hemde şık olsun diye.
menemen yapacakmış dedim çok şanslı arkadaşın daha bana yapmadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…