- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.041
bebişler siz benim bindallıyı görmüşmüydünüz :))
Resim Ykle, Resim Upload, Resim Ykletin
aynısı kuzuşlarr
günaydın kızlarrrr
ben böyle bir teklifi kabul ederdim açıkcası seebini bilmiyorum okuduğum an bir anda karar verdim
hatta verirersde evlatlık bile alabilirim kendi çocuğumda olsun kmisesiz de evde durmak benm için çok sıkıcı bütün gün işte oflasamda puflasamda evde zaman geçmiyor hiç
günaydın kızlarr
Bende kabul etmezdim heralde esracım çünkü 24 saat demişsin 3 günde bir kendi evimde değil başka yerde eşimden ayrı kalacağım zaten yeni evliyim kocamı yanlız bırakmak istemezdim o yüzden ben kabul etmezdim canım karar senin
,kradese+,DENİZKOYDUMADIMI+,spicy_
GÜNAYDIN KIZLAR
ESRACIM BİLEMİCM DÜŞÜNÜRDÜM BENDE BİRAZ
ÇOK İİYİ NİYETLİ Bİ İŞ AMA EVLİLİĞİMİ NASIL ETKİLER DÜŞÜNÜRDÜM
şok olmuş durumdayım, kızlar fatma geliyorduya buraya hamileydi, sanırım bebğini kaybetmiş.
Facede yazmış ve ben aramaya çekiniyorum, çok üzüldüm(
ay çok şaşırdım ölüm allahın emri allah sabır versin çok zor bir durum
kızlar hala işteyim
kocişim evde bekliyor
aysecimmm şöyle bir bakıyım die girdim senii gördümm işte oldugunu okuyunca da yazıyım dedim bence çok anlayışlı bir eşin var nazar degmesib yoksa kimse kolay kolay kabul etmez bu saatte kadar
Kolay gelsin ayşeciğim çıkmışsındır umarım inşallah iş görüşmenden olumlu yanıt gelirdse kurtulursun bu işyerinden
günaydın bayanlaarr(ya da erken kalkan varsa afiyet olsun(sahur için)) hayırlı ramazanlar :) bi ses edin bana aklım karıştı :/ bugün raks rk-6000 diye blendır aldım babamla beraber, hamur karıştırıcısı el blendırı işte rondosu ayran çırpıcısı falan 74 lira ama internette hiç bilgi bulamadım, ne menem bişeydir, kullanışlı mıdır acaba? duyan gören bilen varsa çok sevineceğim:/ migrostan aldık:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?