2011 gelin adayları buyrun sohbete

,kradese+,DENİZKOYDUMADIMI+,spicy_

GÜNAYDIN KIZLAR
ESRACIM BİLEMİCM DÜŞÜNÜRDÜM BENDE BİRAZ
ÇOK İİYİ NİYETLİ Bİ İŞ AMA EVLİLİĞİMİ NASIL ETKİLER DÜŞÜNÜRDÜM

1 ay sürem var düşünücem kızlar...

Zuhal çok hoş bindallın bacım, elbiseni aldınmı?

aysecimmm şöyle bir bakıyım die girdim senii gördümm işte oldugunu okuyunca da yazıyım dedim bence çok anlayışlı bir eşin var nazar degmesib yoksa kimse kolay kolay kabul etmez bu saatte kadar

Kolay gelsin ayşeciğim çıkmışsındır umarım inşallah iş görüşmenden olumlu yanıt gelirdse kurtulursun bu işyerinden

selam kızlar sağolun
dün 23 de evdeydim eşim sağolsun anlayışlı
bide beni bu işe o aldırdı eskiden o burda çalışıyordu
ondan dolayı işin gereklerinden haberdar
burdaki herkesi iyi tanıyo vs.
inşallah buketcim bakalım yarın bi ses çıkar belki
bi yandan umutlanıyorum bi yandanda umutsuzum bakalım
rüyamda un gördüm çok para demekmiş hehe

yorgunluktan uyuyamadım uyandım sabah 9da
kociş uyuyo
ben yine regl oldum galiba. 20 sinde olmuştum en son. ne oldu bana yaaaa
bugünde evde sakin bigün geçirmek niyetim
alışveriş temizlik
ramazana hazırlık

öptüm herkesi
mutlu kalın

günaydın bayanlaarr(ya da erken kalkan varsa afiyet olsun(sahur için)) hayırlı ramazanlar :) bi ses edin bana aklım karıştı :/ bugün raks rk-6000 diye blendır aldım babamla beraber, hamur karıştırıcısı el blendırı işte rondosu ayran çırpıcısı falan 74 lira ama internette hiç bilgi bulamadım, ne menem bişeydir, kullanışlı mıdır acaba? duyan gören bilen varsa çok sevineceğim:/ migrostan aldık:/

sana da hayırlı ramazanlar canım ben hiç bilmiyorum kendi evimizde arçelik var çeyizime de tefal aldım şimdi hem blendır hem de rondo mu anlayamadım ben ama rondoysa eger kabı cam mı ona bak cam olmayanlarda çizilme yapıyor onun dışında da çalıştıgı zaman koku varmı bir de ona dikkat et iyi günlerde kullan canım

cam değil :/ keşke önceden bileydim bunu

ürün bu ama işte, teeğ kasımda kullanıcam en erken :/ çeyizlik aldık hani oel blendırı falan metal, hamur karıştırabileyim rahat sağlam diye bunu seçtik :/

Son düzenleme:
ben plastiklerin çizildigini duydum canımm o yüzden cammı diye sordum sana ben de mixerimi çok arastırarak aldım tefal standlı mixer aldım ben hamur+mercimek köftesi hamuru bile yoguruyormuş ben de çeyiz için aldım ama sonuçta kullanılacak o yüzden denedim ben çok memnun kaldım sonuçta elektronik eşya tamamen şans işi içine sinmediyse sende en azından bir kek karıştır anlarsın zaten sonra da geri kutusuna koyarsın

haha yarın oruçlu oruçlu kek yapacağım ama haklısın, gerçekten teşekkür ederim :) deneyeyim cidden, olmadı eğer kötüyse içime sinmezse iade ederim... fikir için çok kocaman teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…