- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.361
kız eniştemde burada çalışıyor ama o işin imalat kısmında yani benimle alakalı değil ben akşam saat 10 da dalmışım bacım valla sabah 3 te kalktım sahurluğu hazırladım biz saat 6 da çıkıyoruz canım ramazan diye saat 7 de evde oluyorum en çok ta bu mutlu etti beni yetişiyorum kuşum ben de yetişiyorum
herkes aynı diş fırçalamak için girerim lavaboları yıkarım çamaşır doldururum ay domestos ben çok kullanıorum sanki onu dökmesem yıkanmıyor gibi oluyor ven sizin scotch britelerden alıcam yer silmek için vileda pek sinir ediyor beni son zamnalrda
ben gibi temizlik hastası zeynoda kızlar bende tuvalate giriyorum ben diyorum bi bakmışım ki temizlik yapıyorum kendimi hemen domestosun içinde buluyorum ( bu arada domestos kullanmaktan zehirlendim ) eşimde ne işin var senin hani ihtiyaç görecektin bu ne hal yawww diyip kızıyor
geçiyoo zuzu geçiyo..senin takviminde 7 ay yazısını bile hatırlıyorum ben..hiç sayma günlerini..annenin tadını çıkar..bekarlıgın..
kızlar bizde belki kesin değil ama ramazandan sonra dış çekim yaptırıcaz..
çok şükür kuzu..insafa gelmişler nihayet..bizde herhalde bi 15 gün sonra falan sanırım yarım saat erken çıkıcakmısız..
günler gerçekten çabukk geçiyorrr galibaaa şafakk 3930 larıda gördümmmmmm
herkes aynı diş fırçalamak için girerim lavaboları yıkarım çamaşır doldururum ay domestos ben çok kullanıorum sanki onu dökmesem yıkanmıyor gibi oluyor ven sizin scotch britelerden alıcam yer silmek için vileda pek sinir ediyor beni son zamnalrda
evet evet zuzum heleki bu zamanlardan sonra dahada çabuk geçecek anlamayacaksın bile nasıl geçtiğini ne dış çekimi kız
geçiyoo zuzu geçiyo..senin takviminde 7 ay yazısını bile hatırlıyorum ben..hiç sayma günlerini..annenin tadını çıkar..bekarlıgın..
kızlar bizde belki kesin değil ama ramazandan sonra dış çekim yaptırıcaz..
yaşasınnn zuzu 30larda yaşasınn zuzu sevdiğine kavuşcakkk
kızlarr saçlarım çok dökülüyor
şu saç dökülmesini engelleyici bşiyler varya eczanede satılıyor isim vermeyim reklam olmasın şimdi onlardan almıştı eşim.onları kullanınca iyi gelior ama yağlı gibi yapıo saçları sevmiyrm ölede kullanamadım pek
haftaya saçlarımı kestirmeye gidicem ama kuaförlerde alıolar ellerine makası hiç dinlemeden kafalarına göre kesiolar
omuzlarıma kadar kestrcem ama yakışmıyorda bana pek kısa saç
Züloşşşş sıra sanada gelecek bebişimmm bizimle birlikte çok yol aldın:))
haftada bir kere süpürge yapıyorum ama vileda kovam dolu sürekli elimde halılarıntozu uçuştuımu peşinden
camlar yol üstü hergün alıyorum önlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?