2011 gelin adayları buyrun sohbete

herkes aynı diş fırçalamak için girerim lavaboları yıkarım çamaşır doldururum ay domestos ben çok kullanıorum sanki onu dökmesem yıkanmıyor gibi oluyor ven sizin scotch britelerden alıcam yer silmek için vileda pek sinir ediyor beni son zamnalrda

çok şükür kuzu..insafa gelmişler nihayet..bizde herhalde bi 15 gün sonra falan sanırım yarım saat erken çıkıcakmısız..

valla al cnm..henüz ben tozunu almak için kullanmadım ama viledadan sonra kurutmak için kullandım..parkelerde iz bırakmıyo birde parlatıyo..ama artık toz alma niyetiyle kullanıcam yazık ediyorum öyle çünkü

dayanamıyrm cnm napim içime kurt düşüo
halbuki eşim temiz dio heryer.
arklarım geldi evin tertemiz diolar
ama ben nerdeyse her hafta halıları koltukları siliyorum
tozlarını alıyorum.rahat edemiyrm yoksa.
canım dikkat et çamaşır suyu ile başka deterjan kullanma sakin acayip kötü yapıyor insanı
genizlerini yakıyor
çok başıma geldi artık öğrendim.
birde arap sabunu alcam o da çok güzel temizliyor

evet evet zuzum heleki bu zamanlardan sonra dahada çabuk geçecek anlamayacaksın bile nasıl geçtiğini ne dış çekimi kız

çok şükür kuzu..insafa gelmişler nihayet..bizde herhalde bi 15 gün sonra falan sanırım yarım saat erken çıkıcakmısız..

hiç sorma kuzum valla çok ta ii oldu inan

aynen yaa
bende domestos kullanmadan temizlenmediğini düşünüyorum
hafta sonu temizlikte heryeri domestosladım
camları falan domestoslu suyla sildim
balkonları domestosla yıkadım
eşim akşam domestos kokulu karım diye sarılıyo bana

kızlarr saçlarım çok dökülüyor
şu saç dökülmesini engelleyici bşiyler varya eczanede satılıyor isim vermeyim reklam olmasın şimdi onlardan almıştı eşim.onları kullanınca iyi gelior ama yağlı gibi yapıo saçları sevmiyrm ölede kullanamadım pek
haftaya saçlarımı kestirmeye gidicem ama kuaförlerde alıolar ellerine makası hiç dinlemeden kafalarına göre kesiolar
omuzlarıma kadar kestrcem ama yakışmıyorda bana pek kısa saç

benimde çok dökülüyodu
baya bi kısa kestirdim
şimdi dökülmüyo o kadar çok
banyodan sonrada rahat ediyorum hem

haftada bir kere süpürge yapıyorum ama vileda kovam dolu sürekli elimde halılarıntozu uçuştuımu peşinden
camlar yol üstü hergün alıyorum önlerini

herkese günaydın bol neşeli günler denizcim öncelikle geçmiş olsun dileğin için teşekkr ederim dün akşam epey rahatsızlandım şükürler olsun hala yaşıyorum:)buket ve zuhal perdeleriniz hayrlı olsun esracım sennde mide bulantın varmış inşallah bır an önce saglıgına kavusursun bebiş seni üzmeye başladı sanırım:))meltemcm dün fasla yazamadm öğleden sonra iyi hissetmiyordm kendimi bütün akşam annemde yattım öyle işte

zuhal artık şafak saymayı bırakabilirsin kendinden geçer anlamazsın bile canımcım
senin pek birşeyin kalmadı artık örtülerini havlularını felan ayarla kaynanoş gelince gidin serin çıksın aradan sende özel işlerine bakarsın

zeynepçim saç dökülmesnden bnde çok şikayetçiydim kestirnce eskisi kadr dökülmüyor üstelik saçlar yazın güneşten yıpranıyor hafta sonu kimyager bir arkd.vr onunla konuşurken öğrendım yanlış şampuan ve krem kullanmaktan oluyormuş bazı krem ve şampuanlarn içndeki kimyasallar saç dökülmesine sebep oluyormuş ona dikkat et isim yazamadm bnde reklam olmasın die olmazsa msj atarm

ay denizcim nette almaya kalktığım ama tükendiği için alamadığım nette fiyatı 20 tl olan çekirdek çıkarıcı gelecekmiş bime haber verdiğin için teşekkür ederim bim kaçta açılıyordu

haftada bir kere süpürge yapıyorum ama vileda kovam dolu sürekli elimde halılarıntozu uçuştuımu peşinden
camlar yol üstü hergün alıyorum önlerini

halı dedinde aklıma geldi deniz..ben c.tesi 1 koca suyla halıları fırçaladım..halının tozunu arındırdım diyebilirim..nasıl tozu çıktı anlatamam..deneyin kızlar muhakkak..ben suyun içine yumusatıcı döktüm mis gibi koktu evim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…