2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım geçmiş olsun sanada

kızlar, anneannemin bir lafı var sabah ezanında bereket meleği evleri gezer bakarmış
ve kirli bulaşıkları olan evlerde hiç durmaz mış, mutfağın bereketi kaçarmış.
bizim evde ne kadar yorgun olursak olalım hep bulaşıklar kaldırılır evyenin içi tertemiz olur
batıl inanç belki ama ben çok inanıyorum.... Siz de üşenmeden kaldırın bebişler

kuzu stüdyo fotoları var bizim sadece dıs çekim yapamamıstık..eylül gibi düşünüyoruz..yıldız parkına gidicez..bidaha giycem gelinliğimi

kıyamam ben sana nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum canım benimmmm

hoşgeldin yelizciğimmmm

Kızlar hepinizi çok hamarat gördüm maşallah size :))
Ben haftada birkere silip süpürüyorum. Hafta içi hiç bişeye yetişemiyorum.
şİMDİ eşim gececi iftardan sonra işe gidince yaparım bişiler.

hoşgeldin yelizciğimmmm[/QUOTE]

teşekkr ederim canm hoşbulduk bn yokken epey kaynatmışsınız bn yazamadm fasla arada girip okudum yazdıklarınızı kontrol ettm sizi:))kızlar ev temizliğini bnde 2 günde bi yaparm gece sahurda bile mutfagı klorakldım yoksa uyuyamazdm vla birde kızlar ben bugn şu tefalın bir kaşık yağla kızartma makınesınden almak istiom kullanana varmı kullanışlımı acaba

ben ne kadar yorgun olursam olayım illa mutfağımı temizler yatarım
zaten makineye koyuyorum bulaşıkları ama
koyulmıycak şeyleri de yıkar tezgahımı ocağımı siler öyle bırakırım
bırakınca bidaha benim mutfağa giresim gelmiyo sanki

bende öle hergün mutfağı temizler çıkarım. Bulaşık filan bırakmam dışarda.
Ama hergün ev silip süpüremiyorum.

ben hafta sonu baya derin temizlik yapıyorum
hafta içi de bigün de bidaha süpürüyorum siliyorum
normalde de hergün gibi taşların üstünü viledayla alıyorum
çünkü toz saç falan oluyo mutlaka
ramazan da iftardan sonra yaparım artık bu işleri
viledayı da kocişe yaptırırım

benimde çok dökülüyodu
baya bi kısa kestirdim
şimdi dökülmüyo o kadar çok
banyodan sonrada rahat ediyorum hem

hep aynı şamp. kullanııyrm değiştirmem öle önceleri iyi geliodu uzadıkça dökülmeler başladı
birde kopuyor sürekli kestiricem bende bakalım hiçte yakışmıo omuzlarıma kadar kestireyim
o kadar uğraştım uzatmaya ya.
kıyamıyrm da

ben süpürmeden viledalamıyrm çünkü saçlar tüyler illa kalıyor yerlerde.
3 çeşit deterjan koyuyrm bende
eşim markette yanaştırmıo artık temizlik malz. yanına

Son düzenleme:
günaydın kızlarr sağolun bugün daha iyiyim şükür normalde bu kadar bulantım olmuyodu ama bütün hafta sonu denizdeydim sonrada vapurla dönerken rüzgar yedim sanırım üşüttüm biraz heralde. Dünden sabaha kadar uyudum dinlenmişim baya. akşamda annemde kaldık gece sahura falan kalkmadım :) Şu aralar o kadar halsizimki hiçbişey yapamıyorum ne temizlik ne yemek çok fena dağaldım kızlar

zeynepciğimmm kestir gitsin yawww benimde çok uzundu yıka yıka kurumuyor bende eşime dedim saçlarımı kesermisin memnuniyetle dedi ve küt bir model yaptı o kadar kısattı iyide kestirmişim çok rahat ediyorum hemen kuruyor dökülmüyor ve çok şampuan gitmiyor durulmak içinde deli gibi su harcamıyorum

kıyamam ben sana allah yardımcın olsun canım benimmmm

tatlım sağlığın daha önemli zaten yeni ev kirli hali bile temizdir kız kardeşin felan varsa gelsin o yapar yada bir ihtiyacı olan kadın bul 15 günde bir incer temizliğini yapsın

kıyamam ben sana allah yardımcın olsun canım benimmmm
Amin canım Allah razı olsun bir ay daha atlatsam normale dönücem sanırım.
tatlım sağlığın daha önemli zaten yeni ev kirli hali bile temizdir kız kardeşin felan varsa gelsin o yapar yada bir ihtiyacı olan kadın bul 15 günde bir incer temizliğini yapsın

Canım ablam var ama o başka şehirde oturuyo. Görümcem var sağolsun o herzaman diyo yenge sakın evde temizlik yapma beni çağır mutlaka ben gelir temizlerim diye ama bende onu yapamam belki yardım etmeye çağırırım haftasonu. Canım ev normal bi ev olsa kadın tutucam hemen zaten ama ev 60 metrekare küçücük utanıyorum valla:26:

ayy canım yaa allah kolaylık versin
boşver evin temizliğini falan sağlığın daha önemli
iyi hissettiğinde eşinle birlikte yaparsın yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…