- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.381
herkese günaydın bol neşeli günler denizcim öncelikle geçmiş olsun dileğin için teşekkr ederim dün akşam epey rahatsızlandım şükürler olsun hala yaşıyorum:)buket ve zuhal perdeleriniz hayrlı olsun esracım sennde mide bulantın varmış inşallah bır an önce saglıgına kavusursun bebiş seni üzmeye başladı sanırım:))meltemcm dün fasla yazamadm öğleden sonra iyi hissetmiyordm kendimi bütün akşam annemde yattım öyle işte
kuzu stüdyo fotoları var bizim sadece dıs çekim yapamamıstık..eylül gibi düşünüyoruz..yıldız parkına gidicez..bidaha giycem gelinliğimi
herkese günaydın bol neşeli günler denizcim öncelikle geçmiş olsun dileğin için teşekkr ederim dün akşam epey rahatsızlandım şükürler olsun hala yaşıyorum:)buket ve zuhal perdeleriniz hayrlı olsun esracım sennde mide bulantın varmış inşallah bır an önce saglıgına kavusursun bebiş seni üzmeye başladı sanırım:))meltemcm dün fasla yazamadm öğleden sonra iyi hissetmiyordm kendimi bütün akşam annemde yattım öyle işte
sağol canım geçmiş olsun sanada
kız aramızda kaç vardı benimde 60 galiba bir kaç gündür saymıyorum karıştırdım:)
ay denizcim nette almaya kalktığım ama tükendiği için alamadığım nette fiyatı 20 tl olan çekirdek çıkarıcı gelecekmiş bime haber verdiğin için teşekkür ederim bim kaçta açılıyordu
halı dedinde aklıma geldi deniz..ben c.tesi 1 koca suyla halıları fırçaladım..halının tozunu arındırdım diyebilirim..nasıl tozu çıktı anlatamam..deneyin kızlar muhakkak..ben suyun içine yumusatıcı döktüm mis gibi koktu evim
kızlar, anneannemin bir lafı var sabah ezanında bereket meleği evleri gezer bakarmış
ve kirli bulaşıkları olan evlerde hiç durmaz mış, mutfağın bereketi kaçarmış.
bizim evde ne kadar yorgun olursak olalım hep bulaşıklar kaldırılır evyenin içi tertemiz olur
batıl inanç belki ama ben çok inanıyorum.... Siz de üşenmeden kaldırın bebişler
ben ne kadar yorgun olursam olayım illa mutfağımı temizler yatarım
zaten makineye koyuyorum bulaşıkları ama
koyulmıycak şeyleri de yıkar tezgahımı ocağımı siler öyle bırakırım
bırakınca bidaha benim mutfağa giresim gelmiyo sanki
kızlar, anneannemin bir lafı var sabah ezanında bereket meleği evleri gezer bakarmış
ve kirli bulaşıkları olan evlerde hiç durmaz mış, mutfağın bereketi kaçarmış.
bizim evde ne kadar yorgun olursak olalım hep bulaşıklar kaldırılır evyenin içi tertemiz olur
batıl inanç belki ama ben çok inanıyorum.... Siz de üşenmeden kaldırın bebişler
benimde çok dökülüyodu
baya bi kısa kestirdim
şimdi dökülmüyo o kadar çok
banyodan sonrada rahat ediyorum hem
zeynepçim saç dökülmesnden bnde çok şikayetçiydim kestirnce eskisi kadr dökülmüyor üstelik saçlar yazın güneşten yıpranıyor hafta sonu kimyager bir arkd.vr onunla konuşurken öğrendım yanlış şampuan ve krem kullanmaktan oluyormuş bazı krem ve şampuanlarn içndeki kimyasallar saç dökülmesine sebep oluyormuş ona dikkat et isim yazamadm bnde reklam olmasın die olmazsa msj atarm
günaydın kızlarr sağolun bugün daha iyiyim şükür normalde bu kadar bulantım olmuyodu ama bütün hafta sonu denizdeydim sonrada vapurla dönerken rüzgar yedim sanırım üşüttüm biraz heralde. Dünden sabaha kadar uyudum dinlenmişim baya. akşamda annemde kaldık gece sahura falan kalkmadım :) Şu aralar o kadar halsizimki hiçbişey yapamıyorum ne temizlik ne yemek çok fena dağaldım kızlar
günaydın kızlarr sağolun bugün daha iyiyim şükür normalde bu kadar bulantım olmuyodu ama bütün hafta sonu denizdeydim sonrada vapurla dönerken rüzgar yedim sanırım üşüttüm biraz heralde. Dünden sabaha kadar uyudum dinlenmişim baya. akşamda annemde kaldık gece sahura falan kalkmadım :) Şu aralar o kadar halsizimki hiçbişey yapamıyorum ne temizlik ne yemek çok fena dağaldım kızlar
Amin canım Allah razı olsun bir ay daha atlatsam normale dönücem sanırım.kıyamam ben sana allah yardımcın olsun canım benimmmm
tatlım sağlığın daha önemli zaten yeni ev kirli hali bile temizdir kız kardeşin felan varsa gelsin o yapar yada bir ihtiyacı olan kadın bul 15 günde bir incer temizliğini yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?