- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.401
tatlım sağlığın daha önemli zaten yeni ev kirli hali bile temizdir kız kardeşin felan varsa gelsin o yapar yada bir ihtiyacı olan kadın bul 15 günde bir incer temizliğini yapsın
onu bende istiyordum hatta bayağı araştırdım ama ben philipsinkini alacaktım yorumlara baktım satış danışmanlarına sordum tam kızartma gibi olmuyor fırınla kızartma arası birşey oluyor dediler e ben zaten patatesi 1 kaşık yağla harmanlayıp fırında yağlı kağıt üzerinde pişiriyorum çokta lezeetli oluyor oda ne kızartma tadında nede çok yumuşak oluyor o yüzden almaktan vazgeçtim ben herşeyi çok başarılı pişiremiyormuş zaten ama sen aklına yatıysa al canım
ben hafta sonu baya derin temizlik yapıyorum
hafta içi de bigün de bidaha süpürüyorum siliyorum
normalde de hergün gibi taşların üstünü viledayla alıyorum
çünkü toz saç falan oluyo mutlaka
ramazan da iftardan sonra yaparım artık bu işleri
viledayı da kocişe yaptırırım
buket ve zuzu hazırlıklar hızlanmış baya güle güle kullanın perdelerinizi buketçim mutfağının bitmiş kısmı çok şık görünüyo ikinizinde herşeyi hiç sorunsuz tamamlanır inşallah. Allah tamamına erdirsin kızlar
ayy canım yaa allah kolaylık versin
boşver evin temizliğini falan sağlığın daha önemli
iyi hissettiğinde eşinle birlikte yaparsın yavaş yavaş
bende öyle yapıyorum aylincim, eşimle beraber hafta sonu dip bucak temizliyoruz evi sonra hafta arası bir kere daha süpürüp siliyorum bazen de hiç süpürmeden sadece siliyorum viledayla.
ütü için de bir kadınla anlaştık, gömlekleri ve elbiseleri 30 kuruş'a pantolonları 25 kuruş'a normal düz çamaşırları da 15 kuruş'a ütüleyecek. baya işimi hafifletecek Inşallah, her hafta vericez çamaşırları diye anlaştık 1 gün sabah vericez aynı akşam alıcakmışız. bakalım yarın ilk postayı teslim edicez nasıl gelicek çamaşırlar. kayınvalidem çok memnun muş
işten çık diycem ama esra..bilmiyorum..
hoşgeldin yelizciğimmmm
teşekkr ederim canm hoşbulduk bn yokken epey kaynatmışsınız bn yazamadm fasla arada girip okudum yazdıklarınızı kontrol ettm sizi:))kızlar ev temizliğini bnde 2 günde bi yaparm gece sahurda bile mutfagı klorakldım yoksa uyuyamazdm vla birde kızlar ben bugn şu tefalın bir kaşık yağla kızartma makınesınden almak istiom kullanana varmı kullanışlımı acaba
teşekkr ederim canm hoşbulduk bn yokken epey kaynatmışsınız bn yazamadm fasla arada girip okudum yazdıklarınızı kontrol ettm sizi:))kızlar ev temizliğini bnde 2 günde bi yaparm gece sahurda bile mutfagı klorakldım yoksa uyuyamazdm vla birde kızlar ben bugn şu tefalın bir kaşık yağla kızartma makınesınden almak istiom kullanana varmı kullanışlımı acaba
zeynepciğimmm kestir gitsin yawww benimde çok uzundu yıka yıka kurumuyor bende eşime dedim saçlarımı kesermisin memnuniyetle dedi ve küt bir model yaptı o kadar kısattı iyide kestirmişim çok rahat ediyorum hemen kuruyor dökülmüyor ve çok şampuan gitmiyor durulmak içinde deli gibi su harcamıyorum
ya bn kızartma yapmaktan nefret edıorum hep üzerime sıcratıorum üstelik zeytinyağla yapıorum bir sürü ziyan oluyor bn kızartmasını sevıorum hatta kafeye falan gıttımde 2 tabak yiyorum:))çok pahalı o yusden kararsız kaldım phılıpsn vr burdada ama bn tefaln düşünüyorum bakalm öğlen karar verecegm artk
hoşgeldin yelizciğimmmm
ya bn kızartma yapmaktan nefret edıorum hep üzerime sıcratıorum üstelik zeytinyağla yapıorum bir sürü ziyan oluyor bn kızartmasını sevıorum hatta kafeye falan gıttımde 2 tabak yiyorum:))çok pahalı o yusden kararsız kaldım phılıpsn vr burdada ama bn tefaln düşünüyorum bakalm öğlen karar verecegm artk
onu bende istiyordum hatta bayağı araştırdım ama ben philipsinkini alacaktım yorumlara baktım satış danışmanlarına sordum tam kızartma gibi olmuyor fırınla kızartma arası birşey oluyor dediler e ben zaten patatesi 1 kaşık yağla harmanlayıp fırında yağlı kağıt üzerinde pişiriyorum çokta lezeetli oluyor oda ne kızartma tadında nede çok yumuşak oluyor o yüzden almaktan vazgeçtim ben herşeyi çok başarılı pişiremiyormuş zaten ama sen aklına yatıysa al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?