2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket ve zuzu hazırlıklar hızlanmış baya güle güle kullanın perdelerinizi buketçim mutfağının bitmiş kısmı çok şık görünüyo ikinizinde herşeyi hiç sorunsuz tamamlanır inşallah. Allah tamamına erdirsin kızlar

Son düzenleme:

bende öyle yapıyorum aylincim, eşimle beraber hafta sonu dip bucak temizliyoruz evi sonra hafta arası bir kere daha süpürüp siliyorum bazen de hiç süpürmeden sadece siliyorum viledayla.

ütü için de bir kadınla anlaştık, gömlekleri ve elbiseleri 30 kuruş'a pantolonları 25 kuruş'a normal düz çamaşırları da 15 kuruş'a ütüleyecek. baya işimi hafifletecek Inşallah, her hafta vericez çamaşırları diye anlaştık 1 gün sabah vericez aynı akşam alıcakmışız. bakalım yarın ilk postayı teslim edicez nasıl gelicek çamaşırlar. kayınvalidem çok memnun muş

sağol canım. Bitmeyen kısımda da ankastrelerin boşlukları var onlar takılınca tamamlanacak mutfak o zaman gene paylaşırım canım

ayy canım yaa allah kolaylık versin
boşver evin temizliğini falan sağlığın daha önemli
iyi hissettiğinde eşinle birlikte yaparsın yavaş yavaş

Amin canım hepimize inş. Hem çalışıp hem evi aynı anda götürmek çok zor. Zaten haftasonları temizliyebiliyorum bitek ama geçen haftasonuda evde değildim temizlik yapmadım diye içim hiç rahat değil. Sağolsun eşim yardım ediyo iş yaptığımdada bırak yorma kendini diyo ama işte ev öyleyken geçip yatmakta bana göre değil insan sorumluluklarını yerine getiremeyince eksik hissediyo kendini.

ayy ne güzel
ütü işini hiç sevmiyorum yaa
zaten pek becerebildiğimde söylenemez
ama napayım hiç ütülememekten iyidir

işten çık diycem ama esra..bilmiyorum..

Canım bende çıkmak istiyorum ama zaten doğumdan sonra uzunca bi süre çalışmayı düşünmüyorum. O yüzden doğuma kadar dayanıyım diyorum yani 7 aylık olana kadar çünkü hem iş yerine borcum var hemde o zamana kadar sigortam devam etsinki doğum parası ve işsizlik maaşı alabiliyim diye 5 ay daha sıkmam lazım dişimi

hoşgeldin yelizciğimmmm

teşekkr ederim canm hoşbulduk bn yokken epey kaynatmışsınız bn yazamadm fasla arada girip okudum yazdıklarınızı kontrol ettm sizi:))kızlar ev temizliğini bnde 2 günde bi yaparm gece sahurda bile mutfagı klorakldım yoksa uyuyamazdm vla birde kızlar ben bugn şu tefalın bir kaşık yağla kızartma makınesınden almak istiom kullanana varmı kullanışlımı acaba[/QUOTE]

yelizcimben de aldım çeyizime hiç kullanmadım ama çevremde çok kullanan akrabam fln var gayet memnunlar bütün yemeklerini pişiriyolar et soteden kızartmaya pilavdan tatlıya kadar

onu bende istiyordum hatta bayağı araştırdım ama ben philipsinkini alacaktım yorumlara baktım satış danışmanlarına sordum tam kızartma gibi olmuyor fırınla kızartma arası birşey oluyor dediler e ben zaten patatesi 1 kaşık yağla harmanlayıp fırında yağlı kağıt üzerinde pişiriyorum çokta lezeetli oluyor oda ne kızartma tadında nede çok yumuşak oluyor o yüzden almaktan vazgeçtim ben herşeyi çok başarılı pişiremiyormuş zaten ama sen aklına yatıysa al canım[/QUOTE]

ya bn kızartma yapmaktan nefret edıorum hep üzerime sıcratıorum üstelik zeytinyağla yapıorum bir sürü ziyan oluyor bn kızartmasını sevıorum hatta kafeye falan gıttımde 2 tabak yiyorum:))çok pahalı o yusden kararsız kaldım phılıpsn vr burdada ama bn tefaln düşünüyorum bakalm öğlen karar verecegm artk

yelizcimben de aldım çeyizime hiç kullanmadım ama çevremde çok kullanan akrabam fln var gayet memnunlar bütün yemeklerini pişiriyolar et soteden kızartmaya pilavdan tatlıya kadar[/QUOTE]

CANM KULLANMIYORSAN BNA GÖNDER BN KULLANIRIMBNDE KULLANNLARA SORDUM MEMNUNLAR ÖZELLKLE BNM GIBI KIZARTMA YAPMAYI SEVMEYENLER BIRDE AZ YAĞ AZ KALORİ:)))HER AN BAŞINDA BEKLEMEN GEREKMICEK YANICAKMI DIYE DIGER YEMEKLERINI YAPABILRSIN ONLAR OLANA KADR BN BUGUN EN IYISI OGLE ARASI BAKIM TEŞKKR EDERM GÖZDECM

kestircem cnm zaten başka çarem yok
ama o kadarda kısa kestirmem
çok uğraştım uzatıcam die.
uzun saçıda seviyrm kısada hiç yakışmıo
püffff

fastfoodlardaki patates gibi olmuyor diyorlar bende o yüzden vazgeçmiştim canım sen alırsan kullanınca söylersin banada bende belki tekrar gündemime alırım

Son düzenleme:
hoşgeldin yelizciğimmmm

teşekkr ederim canm hoşbulduk bn yokken epey kaynatmışsınız bn yazamadm fasla arada girip okudum yazdıklarınızı kontrol ettm sizi:))kızlar ev temizliğini bnde 2 günde bi yaparm gece sahurda bile mutfagı klorakldım yoksa uyuyamazdm vla birde kızlar ben bugn şu tefalın bir kaşık yağla kızartma makınesınden almak istiom kullanana varmı kullanışlımı acaba[/QUOTE]

YELİZCİM BEN ÇOK PAHALI DİYE DUYMUŞTUM
philips NASIL BİLMİYORUM AMA BU TEFALİNKİ
TAM KIZARTMA GİBİ OLMUYOMUŞ SANIRIM
ÖYLE ANLATIYODU ARKADAŞLAR

canım bende kimyagerim zetinyağı ile kızartma yapılmaz yüksek sıcaklıkta zeytinyağın yapısı bozuluyor kızarttığında o zeytinyağı olmaktan çıkıyor

Son düzenleme:

YELİZCİM BEN ÇOK PAHALI DİYE DUYMUŞTUM
philips NASIL BİLMİYORUM AMA BU TEFALİNKİ
TAM KIZARTMA GİBİ OLMUYOMUŞ SANIRIM
ÖYLE ANLATIYODU ARKADAŞLAR[/QUOTE]

Hımmm bol yağda kızartmann tadını tutmuyor diyosunuz yni bn en iyisi biras dha düşiniyim yada denemelik verrler mi acaba :)))eft pahalı ama çalışn kadınlar için pratik die düşünüyorum bn biraz dha araştım gözdecm sen bi kullan bakalm:))nasl olacak ona gore alim bnde

günaydın kızlar geçmişe bakamadım üşendim. geç kaldım bugün.

ya bn kızartma yapmaktan nefret edıorum hep üzerime sıcratıorum üstelik zeytinyağla yapıorum bir sürü ziyan oluyor bn kızartmasını sevıorum hatta kafeye falan gıttımde 2 tabak yiyorum:))çok pahalı o yusden kararsız kaldım phılıpsn vr burdada ama bn tefaln düşünüyorum bakalm öğlen karar verecegm artk[/QUOTE]

yelis fırında hangi dercede pişiriyorsun verdiğin kızartmayı

kızlar ya biz araba almayı düşünüyoruzda en son ayşe araba almıştı sanırsam ne marka almıştı acaba hatırlayanınız varmıydı:44:

arabası olan ve fikir vercek olan varmı ? birde sıfır araba alırsak plaka için filan ne kadar para gider acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…