- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.421
canım bende kimyagerim zetinyağı ile kızartma yapılmaz yüksek sıcaklıkta zeytinyağın yapısı bozuluyor kızarttığında o zeytinyağı olmaktan çıkıyor
yelizcimben de aldım çeyizime hiç kullanmadım ama çevremde çok kullanan akrabam fln var gayet memnunlar bütün yemeklerini pişiriyolar et soteden kızartmaya pilavdan tatlıya kadar
YELİZCİM BEN ÇOK PAHALI DİYE DUYMUŞTUM
philips NASIL BİLMİYORUM AMA BU TEFALİNKİ
TAM KIZARTMA GİBİ OLMUYOMUŞ SANIRIM
ÖYLE ANLATIYODU ARKADAŞLAR
günaydın kızlar geçmişe bakamadım üşendim. geç kaldım bugün.
ya bn kızartma yapmaktan nefret edıorum hep üzerime sıcratıorum üstelik zeytinyağla yapıorum bir sürü ziyan oluyor bn kızartmasını sevıorum hatta kafeye falan gıttımde 2 tabak yiyorum:))çok pahalı o yusden kararsız kaldım phılıpsn vr burdada ama bn tefaln düşünüyorum bakalm öğlen karar verecegm artk
YELİZCİM BEN ÇOK PAHALI DİYE DUYMUŞTUM
philips NASIL BİLMİYORUM AMA BU TEFALİNKİ
TAM KIZARTMA GİBİ OLMUYOMUŞ SANIRIM
ÖYLE ANLATIYODU ARKADAŞLAR
kimyager kızımız yardmcı ol ozaman bıze gıdacıları ve kımyagerlerı severm bn:))ayçicek yağının saglk durumu ne peki
kızlar ya biz araba almayı düşünüyoruzda en son ayşe araba almıştı sanırsam ne marka almıştı acaba hatırlayanınız varmıydı:44:
arabası olan ve fikir vercek olan varmı ? birde sıfır araba alırsak plaka için filan ne kadar para gider acaba :44:
kızlar ya biz araba almayı düşünüyoruzda en son ayşe araba almıştı sanırsam ne marka almıştı acaba hatırlayanınız varmıydı:44:
arabası olan ve fikir vercek olan varmı ? birde sıfır araba alırsak plaka için filan ne kadar para gider acaba :44:
kimyager kızımız yardmcı ol ozaman bıze gıdacıları ve kımyagerlerı severm bn:))ayçicek yağının saglk durumu ne peki
evet yelizcim pahalı bende istiyodum ama öle anlatınca vazgeçtim
ben en iyi yağ fındık yağı diye duymuştum buketcim doğrumudur
fındık yağıını ilk defa duymuştum pahalı mı ki bundan sonra bnde mısır özü yağı ile fındık yağı ile yaparım kızartmalarımı yemekler için zeytinyağı tabikide üstün bilgilerin için mersi buket:)
araba şimdi alınmaz eylülde düşün canm nasıl araba isredine baglı bn wolkvagenlerı sevıorum ama parçalarını bulmak zor ve pahalı sıfır arabaya onca para vermk yerıne temız bı araba bulabılrsın ama nette araştr sen tabi.
ben hatırlıyorum canım toyota yaris aldılar
fındık yağıını ilk defa duymuştum pahalı mı ki bundan sonra bnde mısır özü yağı ile fındık yağı ile yaparım kızartmalarımı yemekler için zeytinyağı tabikide üstün bilgilerin için mersi buket:)
bende organik hocama selam yolluyorum burdan. En pahalı yağ canım fındık yağı ama ne kadar bilmiyorum
fırında ben yapıyorum kübracım normal kızartma yapacak gibi doğruyorum patatesi çok az zeytinyağı ile harmanlıyorum yağ fazla kaçarsa daha yumuşak oluyor. tuzluyorum bazen değişiklik olsun diye baharatlıyoum ama o zaman elma dilim doğruyorum. Yağlı kağıt serili fırında 200 derecede 35 40 dakika pişiriyorum
canım netten çok araştırdım ama hangi arabaya baksak ya çiziği var ya boyası var km'si yüksek anlaycagın biraz soğuduk 2.el otomobildel.. biz hyundai getz baktık o 26.500 diyolar
birde fiat grande puntolar var onlarda 30.000 civarı peşin... plaka filan içinde diye biliyoruzda kesin emin değiliz bugün eşim gidip bakacak bakalım...
canım ben izmitte oturuyorum kayınvalidemler ankarada oturuyo bayramda filan giderken rahat etmek istiyoruz o yüzden almak istiyoruz
toyota yarise bizde baktık internetten 25.500 diyolar 2.ellerine şimdi 2.ele bu kadar vereceğimize sıfırına 30000 vermek daha mantıklı değilmi ama :44::44:
ay valla ruhum daraldı yemin ediyorum kafam agrıyo artık kızlar ya
canım netten çok araştırdım ama hangi arabaya baksak ya çiziği var ya boyası var km'si yüksek anlaycagın biraz soğuduk 2.el otomobildel.. biz hyundai getz baktık o 26.500 diyolar
birde fiat grande puntolar var onlarda 30.000 civarı peşin... plaka filan içinde diye biliyoruzda kesin emin değiliz bugün eşim gidip bakacak bakalım...
canım ben izmitte oturuyorum kayınvalidemler ankarada oturuyo bayramda filan giderken rahat etmek istiyoruz o yüzden almak istiyoruz
toyota yarise bizde baktık internetten 25.500 diyolar 2.ellerine şimdi 2.ele bu kadar vereceğimize sıfırına 30000 vermek daha mantıklı değilmi ama :44::44:
ay valla ruhum daraldı yemin ediyorum kafam agrıyo artık kızlar ya
yelizcim fındık yağını en sağlıklı yağ olarak biliyorum ve fiyatı ayçiçekle aynı 5 lira falan fazla
punto alırsn ama son sahıbı olursun hyundaı accentler gusel bak bnde begenıorum ama dedm gıbı eylülde düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?