2011 gelin adayları buyrun sohbete

yelizcimben de aldım çeyizime hiç kullanmadım ama çevremde çok kullanan akrabam fln var gayet memnunlar bütün yemeklerini pişiriyolar et soteden kızartmaya pilavdan tatlıya kadar

canm kullanmıyorsan bna gönder bn kullanırımbnde kullannlara sordum memnunlar özellkle bnm gıbı kızartma yapmayı sevmeyenler bırde az yağ az kalori:)))her an başında beklemen gerekmıcek yanıcakmı dıye dıger yemeklerını yapabılrsın onlar olana kadr bn bugun en ıyısı ogle arası bakım teşkkr ederm gözdecm[/quote]

rica ederim canım
inşallah bende memnun kalırım
sende alırsan sende memnun kalırsın

ben de tefal actifry family düşünüyordum patates manyağı olduğum için ama cidden kızartma gibi olmuyomu 2 kaşık yağ koysak? kullanan yokmu hanımlar :/

YELİZCİM BEN ÇOK PAHALI DİYE DUYMUŞTUM
philips NASIL BİLMİYORUM AMA BU TEFALİNKİ
TAM KIZARTMA GİBİ OLMUYOMUŞ SANIRIM
ÖYLE ANLATIYODU ARKADAŞLAR

Hımmm bol yağda kızartmann tadını tutmuyor diyosunuz yni bn en iyisi biras dha düşiniyim yada denemelik verrler mi acaba :)))eft pahalı ama çalışn kadınlar için pratik die düşünüyorum bn biraz dha araştım gözdecm sen bi kullan bakalm:))nasl olacak ona gore alim bnde[/QUOTE]

OZAMAN SEN BAYYAA BEKLİCEN CANIM
BEN EN ERKEN 3 AY SONRA KULLANIRIM

OZAMAN FİYATIDA UCUZLAR BELKİ

yelis fırında hangi dercede pişiriyorsun verdiğin kızartmayı[/QUOTE]

günaydn kübracm fırında hiç denemedm ki bilmiroum bn zeytinyagında kızartıorum ama kızartmaları ayçiçek yağını hiç sevmem sağlıklı oldunuda düşünmüyourm bu fritözde 35 dk ayarlıosun kızarıyor ama ısı derecesını bılmıorum

YELİZCİM BEN ÇOK PAHALI DİYE DUYMUŞTUM
philips NASIL BİLMİYORUM AMA BU TEFALİNKİ
TAM KIZARTMA GİBİ OLMUYOMUŞ SANIRIM
ÖYLE ANLATIYODU ARKADAŞLAR

Hımmm bol yağda kızartmann tadını tutmuyor diyosunuz yni bn en iyisi biras dha düşiniyim yada denemelik verrler mi acaba :)))eft pahalı ama çalışn kadınlar için pratik die düşünüyorum bn biraz dha araştım gözdecm sen bi kullan bakalm:))nasl olacak ona gore alim bnde[/QUOTE]

kimyager kızımız yardmcı ol ozaman bıze gıdacıları ve kımyagerlerı severm bn:))ayçicek yağının saglk durumu ne peki

evet yelizcim pahalı bende istiyodum ama öle anlatınca vazgeçtim
ben en iyi yağ fındık yağı diye duymuştum buketcim doğrumudur

araba şimdi alınmaz eylülde düşün canm nasıl araba isredine baglı bn wolkvagenlerı sevıorum ama parçalarını bulmak zor ve pahalı sıfır arabaya onca para vermk yerıne temız bı araba bulabılrsın ama nette araştr sen tabi.

kızlar ozaman kendımı sızın ıcın feda edeıp frıtozu alacagm netıceyı soylecegm:)))

ben hatırlıyorum canım toyota yaris aldılar

kimyager kızımız yardmcı ol ozaman bıze gıdacıları ve kımyagerlerı severm bn:))ayçicek yağının saglk durumu ne peki

kızartma için soruuyorsan ayçiçek yada mısır özü ama yemek yaparken soruyorsan en sağlıklısı zeytinyağı tabiki

fındık yağıını ilk defa duymuştum pahalı mı ki bundan sonra bnde mısır özü yağı ile fındık yağı ile yaparım kızartmalarımı yemekler için zeytinyağı tabikide üstün bilgilerin için mersi buket:)

fırında ben yapıyorum kübracım normal kızartma yapacak gibi doğruyorum patatesi çok az zeytinyağı ile harmanlıyorum yağ fazla kaçarsa daha yumuşak oluyor. tuzluyorum bazen değişiklik olsun diye baharatlıyoum ama o zaman elma dilim doğruyorum. Yağlı kağıt serili fırında 200 derecede 35 40 dakika pişiriyorum

bende organik hocama selam yolluyorum burdan . En pahalı yağ canım fındık yağı ama ne kadar bilmiyorum

canım netten çok araştırdım ama hangi arabaya baksak ya çiziği var ya boyası var km'si yüksek anlaycagın biraz soğuduk 2.el otomobildel.. biz hyundai getz baktık o 26.500 diyolar

birde fiat grande puntolar var onlarda 30.000 civarı peşin... plaka filan içinde diye biliyoruzda kesin emin değiliz bugün eşim gidip bakacak bakalım...

canım ben izmitte oturuyorum kayınvalidemler ankarada oturuyo bayramda filan giderken rahat etmek istiyoruz o yüzden almak istiyoruz

ben hatırlıyorum canım toyota yaris aldılar

toyota yarise bizde baktık internetten 25.500 diyolar 2.ellerine şimdi 2.ele bu kadar vereceğimize sıfırına 30000 vermek daha mantıklı değilmi ama :44::44:

ay valla ruhum daraldı yemin ediyorum kafam agrıyo artık kızlar ya

yelizcim fındık yağını en sağlıklı yağ olarak biliyorum ve fiyatı ayçiçekle aynı 5 lira falan fazla

buket turboda falan mı yağıyorsun. birkaç pişirme düğmesi var üst alt kızartma birde turbo var. sence hangisi daha güzel olur

punto alırsn ama son sahıbı olursun hyundaı accentler gusel bak bnde begenıorum ama dedm gıbı eylülde düşünün

bende 2006 yılında yarisimi 26.500 e almıştım sıfır almıştım ben aldım 2 ay sonra yeni yarisler çıktı

yelizcim fındık yağını en sağlıklı yağ olarak biliyorum ve fiyatı ayçiçekle aynı 5 lira falan fazla

arada kaç lira fark var bilmiyorum canım sadece en pahalısı olduğunu biliyorum hiç fiyatlarına bakmadım 5 tl ise fark fındık alınır o zaman evde annem mısır özü kullanıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…