- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.441
yelizcim fındık yağını en sağlıklı yağ olarak biliyorum ve fiyatı ayçiçekle aynı 5 lira falan fazla
buket turboda falan mı yağıyorsun. birkaç pişirme düğmesi var üst alt kızartma birde turbo var. sence hangisi daha güzel olur
punto alırsın ama son sahibi olursun ne demek yeliz :44: :44:
eylülde düşünemeyiz canım ramazan bayramında ankaraya kendi arabamızla gitmek istiyoruz
bende 2006 yılında yarisimi 26.500 e almıştım sıfır almıştım ben aldım 2 ay sonra yeni yarisler çıktı
çok tutulan bir araba değil bnde begenıyordm araştırdım bna öyle dediler:)))yarn öbür gün satmak istedinde zor olur demek istiyorum:)
ben birkere turboda birşey yapmıştım çok kurutmuştu neydi hatırlamıyorum ama o günden beri hiç turbo kullanmadım onunda işe yaradığı yerler vardır muhakkak ama ben bilmiyorum canım patatesi kurutursa belki çıtır çıtır yapar bilmiyorum denemedim ama ben alt üst pişirmede yapıyorum herşeyimi
saat : 11.23 dın dın
saat : 11.23 dın dın
buketcim plaka parasını cartını curtunu içine koyuorlarmı öyle sıfır alınca ?
kaç saat kaldı iftara deniz:26:
öğlen napsam ki acaba, bizim ofiste sadece 2 kişi oruçlu
başka kimse tutmuyor
radyoda kadın diyor saaterimiz şuan 11,20 gösteriyr yayınımıza bitmesine kısa bir zaman kala
ordan esinlenidm yane kübracım öylesine :)))
kızlar size şu marketlerde mısırlar varya onları yıkayıp felan mı katıyoruz yada sıcak sudan geçiyormu
rusat işlemleri çin felan ektra 1500 a yakın masraf çıkmıştı diye hatırlıyorum ama emin değilim canım
çok sağol canım bu akşam bir deneyeyim dilim patatese bayılıyorum evde nasıl yaparım diye düşünüyordum hep.
hmm anladım canım neyse eşim bi bugün bayiye gitsin bakalım görsün arabayı teşekkür ediyorum buketcim valla çok soru sordum
önemli değil canım ben 2005 in kasımında almıştım o yüzden çok hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?