2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket turboda falan mı yağıyorsun. birkaç pişirme düğmesi var üst alt kızartma birde turbo var. sence hangisi daha güzel olur

ben birkere turboda birşey yapmıştım çok kurutmuştu neydi hatırlamıyorum ama o günden beri hiç turbo kullanmadım onunda işe yaradığı yerler vardır muhakkak ama ben bilmiyorum canım patatesi kurutursa belki çıtır çıtır yapar bilmiyorum denemedim ama ben alt üst pişirmede yapıyorum herşeyimi

punto alırsın ama son sahibi olursun ne demek yeliz :44: :44:

eylülde düşünemeyiz canım ramazan bayramında ankaraya kendi arabamızla gitmek istiyoruz

çok tutulan bir araba değil bnde begenıyordm araştırdım bna öyle dediler:)))yarn öbür gün satmak istedinde zor olur demek istiyorum:)

çok tutulan bir araba değil bnde begenıyordm araştırdım bna öyle dediler:)))yarn öbür gün satmak istedinde zor olur demek istiyorum:)

heee şimdi anladım tamam canım kusura bakma valla yeni yeni çözüyorum bu işleri

biz zaten uzun zaman diliminde kullanmak istiyoruz canım ya araba artık istop ettim lütfen beni artık kullanmayın diyene kadar

çok sağol canım bu akşam bir deneyeyim dilim patatese bayılıyorum evde nasıl yaparım diye düşünüyordum hep.

saat : 11.23 dın dın

hayırdır deniz

iyi günler kızlar nasılsınız?şu toz alınan scotch brite ne benimle de paylaşın?bizim evde yerler laminant viledayla silince iz yapıyor ben de elimle siliyorum yoksa temiz olmamış gibi hissediyorum ben de domestosu çok seviyorum en çok da beyazını Gamze zaten bir araba aldıgın zaman kapısını açtıgın andan itibaren ikinci ele düşüyor ikinci elde de çok saglam arabalar var ben araba alıcak olsam ikinci el tercih ederdim bir de hyundai getzler çok hafif bir araba sen spor bir araba alıyosun anladıgım kadarıyla toyota yaris ,peugot ya da citroen tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…