2011 gelin adayları buyrun sohbete

bukoo yemek masasına bencede bu runner gitmez bu daha çok orta sehpalara gider bak ben böyle bişi arıyordum orta sehpam beyaz ve kocaman tam ortaya ne güzel giderdi sen gönder bana ben korum bebişimmmm :86::86:

yok annem üzerine kat kat beyaz çarşaf serecekmiş sonra onları at bunda uyu dedi

buket pike takımını çok beğendim.
güzel günlerde kullan.
ayşeciğim bende akşam şehriye salatası yaptım
bol nar ekşili ama taze soğan koymadım bu sefer maydonoz turşu ve mısır nane koydum daha iyi oldu bu malz.le

Buko runner güzelmiş. Masanda gayet güzel. Amma annen zevkli bi hatun. O ne diyosa öle yap :))
Evinde gene denersin sermek istersen serersin.

kızlar ya dün kayınvalidem ist e gitmiş
kayınpederim bu akşam bize gelicek yemeğe
dün akşam kocişle mantı makarna doldurduk attık dolaba
onu pişiricem tarhana çorbası yapıcam
közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberden salata yapıcam
bide tavuklu patatesle bezelye pişirsem yeter dimi yaa
zaten oruç tutmuyo babam o kadar ekstra bişey yapmama gerek yok dimi
yeter bunlar

aylincim bence bunlar yeter canım

buketcim bencede annen haklı canım boğar o runner masayı..sen onu başka yerde kullan...bu arada masanda çok hoşmuş canım güle güle kullan

o zaman sana menü veriyorum canım

Çorba : Yalancı işkemde (tavuk çorbası) - domates çorbası - yoğurt çorbası - sebze çorbası
Ara yemek : ıspanak graten - kabak graten - peynirli börek - kırmızı biber sarması - közlenmiş patlıcan
Ana Yemek : Mutlaka et yapıcaksın canım tahmin ediyorumki : Türlü - Kağıt Kebabı - Hasanpaşa köfte - İslim kebabı - Mantarlı Et sote - Oturtma
Yanında : Salata - cacık - hoşaf - ezme
Tatlı olarak Sütlü tatlı yaparsan daha hafif olur diye düşünüyorum : Güllaç - Sütlaç - Krem Karamel - Muhallebi

Bak ne kadar kolay burdan seçmesen bile şimdi aklına birsürü yemek gelicek canım hemen menünü oluşturabilirsin bence :))

Buketcim iyi günlerde kullan saten nevresim takımı çok güzel annene çok selam söyle çok zewkli seçimler yapıyor hiç annene kızma markası ve ne kadara almış sorarmısın?Sipaydi evinin resimlerini paylasırmısın bizimle :)

adaş gel ikimizde beşamel soslu karnıyarık yapalım..
gönül bagıyla deste veririz birbirimize

süpersin Esracım, bunların hepsini dikkate alacağım

adaş gel ikimizde beşamel soslu karnıyarık yapalım..
gönül bagıyla deste veririz birbirimize

adaş bana gelicek olanların yaş ortalaması biraz yüksek olduğu icin onlara değişik bişey yapmaktan çekiniyorum.
ben diyorum ki;
mercimek çorbası
patlıcan musakka
pirinç pilavı
cacık
gavurdağı salata
zeytinyağlı fasulye
sucuklu paçanga böreği

tatlı olarak da sütlü bişey yapayım, adaşım senin irmik tatlından mı yapsam yoksa haşhaşlı & irmikli revani mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…