- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.321
kızlar hepiniz burdayken annemin size sormamı istediği soruyu seviyorum şimdi ben masamı biliyorsunuz
Eki Görüntüle 235221
Bunun üzerine şu runnerı koymayı düşünüyorum annemde evini basitleştirir koyma dedi sizin fikrinizi istiyoruz
Eki Görüntüle 235222
valla ilk gece içinde pek kullanışlı olacağını sanmıyorum buketçim kaydırmaca oynarsınız artık kocişle
biz normal beyaz nevresim takımı sermiştik
evet canım rendenin büyük tarafıyla rendeliyoruz yağda kavuruyoruz
sonra sarımsaklı yoğurt üzerine ımmm nefis
ayy bak canım çekti
kızlar hepiniz burdayken annemin size sormamı istediği soruyu seviyorum şimdi ben masamı biliyorsunuz
Eki Görüntüle 235221
Bunun üzerine şu runnerı koymayı düşünüyorum annemde evini basitleştirir koyma dedi sizin fikrinizi istiyoruz
Eki Görüntüle 235222
kızlar ya dün kayınvalidem ist e gitmiş
kayınpederim bu akşam bize gelicek yemeğe
dün akşam kocişle mantı makarna doldurduk attık dolaba
onu pişiricem tarhana çorbası yapıcam
közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberden salata yapıcam
bide tavuklu patatesle bezelye pişirsem yeter dimi yaa
zaten oruç tutmuyo babam o kadar ekstra bişey yapmama gerek yok dimi
yeter bunlar
bana da yarın misafir geliyor ama hala menüm hazır değil
eşim de diyo ki ben sana yardım ederim herşeyi ben yaparım sen sadece elini bir dokundurur tat verirsin
ama tabiiki sırf ona yaptırmam. aklıma menü gelse yapmış kadar rahat edicem valla
Eki Görüntüle 235221
Eki Görüntüle 235222
bana da yarın misafir geliyor ama hala menüm hazır değil
eşim de diyo ki ben sana yardım ederim herşeyi ben yaparım sen sadece elini bir dokundurur tat verirsin
ama tabiiki sırf ona yaptırmam. aklıma menü gelse yapmış kadar rahat edicem valla
kızlar bugun eminenin doğum günü ona süpriz yapalımmı ne dersiniz??
Nasıl bi sürpriz canım
o zaman sana menü veriyorum canım
Çorba : Yalancı işkemde (tavuk çorbası) - domates çorbası - yoğurt çorbası - sebze çorbası
Ara yemek : ıspanak graten - kabak graten - peynirli börek - kırmızı biber sarması - közlenmiş patlıcan
Ana Yemek : Mutlaka et yapıcaksın canım tahmin ediyorumki : Türlü - Kağıt Kebabı - Hasanpaşa köfte - İslim kebabı - Mantarlı Et sote - Oturtma
Yanında : Salata - cacık - hoşaf - ezme
Tatlı olarak Sütlü tatlı yaparsan daha hafif olur diye düşünüyorum : Güllaç - Sütlaç - Krem Karamel - Muhallebi
Bak ne kadar kolay burdan seçmesen bile şimdi aklına birsürü yemek gelicek canım hemen menünü oluşturabilirsin bence :))
adaş küsmüyüz ikidir yazıyorum cevapta vermiyosun
adaş gel ikimizde beşamel soslu karnıyarık yapalım..
gönül bagıyla deste veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?