2011 gelin adayları buyrun sohbete

eşim çalışmamı istemeseydi onunla bir anlaşma yapardım paranın idaresinin bende olmasını isterdim
ama kendimi kötü hissederdim. birine danışarak bişey almak veya sürekli hesap vermek gururumu inciltirdi.

bi de benim eşim kendine bağımlı olan bi kadın istemiyor yani benim çalışmamdan yana o nedenle sanırım ben sadece bebeğimiz olduğu zaman 6-7 ay evde olabileceğim

artık zaten 'evinin hanımı ol'lafı bir 10 yıl öncesinde kaldı erkeklerde kendilerine bagımlı kadın istemiyorlar Edanın da yazdıgı gibi çünkü hayat şartları da çok değişti benim kuzenim bile kız bakarken mutlaka çalışan olmasına dikkat ediyor

benimde kendi işim olduğu için çalışmamamı isteme gibi bir lüksü yok malesef burayı kapatamam işimi seviyorum. Çocuğum oluncada 6-7 ay bile iznim olmayacak ama annemin evi dükkana çok yakın olduğundan o gün işinde sık sık getirir zaten

çalşmayı bnde seviyorum evde ekonomiden sorumlu kişi bnm:)ama ynede bn maaşımı kullanmıorum eşimn maaşını harcıyos:))birde genelde parayı eşim istiyor bnden çünkü eşim çok savurgan ama bnde rahatlkla eşimden para isteyebiliyorum o bile güsel bir duygu bnce

bende para istemekten çekinirim ama eşi cağzım marketten bişey alır 3 5 mi kadı hemen atar çantama al seni dayanamazsın ruja ojeye parfüme diye diye veriyor bende onları almasamda mutfağa gidiyor canım neyi sitiyorsa yiyorum yada cüzdanımda kalıyor
çalışmak kadar güzel bir şey yok evde bunu 3 gün durunca anladım hep uğraştım hergün süpürge hergün sil toz al hastalık haline geliyor bende daha çok yorulup yıpranıyorum genciz kaç yaşında koca kadınlar işe gidiyor biximle birlikte çocuğunu okutan evine bakan çok şükür elim yağım tutuyor çalışıyorum ama bazen pes ediyorum çok sıkıldığım zamanalr oluyor ama evde ki sıkıcılıtan iyidir .

bebiş olana kadar çalışırım kısmetse sonra bir süre ara vermeyi düşünüyorum en fazla 1 yıl

meltemcim olmazsa olmazlarım krem sürmeden çıkmam kuru bir cilde sahibim :)
göz kalemi sürerim genelde dışarı çıkarken sürmediğmi zaman renksiz gibi hasta gibi hissediyorum :)
son zamanlarda eşimde takıntı oldu çorapsız dışarı çıkartmıyor
ve nevresimim takım olacak :)))

İşte benim eşimde bu huy yok deniz, cebime asla para atmaz sormaz bile paran var mı yok mu diye.
geçen gün evden cıkarken fark ettim cüzdanımda sadece 1 lira 70 kuruş var. dedim şimdi servisi kaçırsam naparım bidaha o kadar yolu geri yürümek zorunda kalıcam eşimin komedinde parası duruyordu valla alamadım onu ama gücüme gitti, keşke dedim sorsa paran var mı hanım servisi kaçırırsan kalma diye

işte insanların huyları cok farklı

dün akşam yemekte biri anlattı
bir kız oğlan birbirlerini sevyorlar oğlan arap kökenli kız karadenizli
kzıı istiyorlar sonra olmuyor verilmiyor kız ailesi yanaşmıyor adam başka biri ile evleniyor ve çocuğu oluyor aradan bir kaç sene geçiyor ve adam einden boşanıyor adamın kız kardeşleri önceki sevdiği kızı yolda görüyorlar ayak üstü sohpet ediyorlar işte şu evlendi sen evlenmedin mi hala kız da kısmet diyor sonra gdip adama haber veriyor kız kardeşi senin ayşe fatma hala evlenmemiş adam da gidip isteyelim diyor isteme oluyor kızın ailesi o zaman yanaşmamıştı şimdi birde adamın çocuğu var hi çyanaşmamışlar kızda ben isityorum deyince vermişler evlenmişler

siz böyle bir şey ile karşılaşsaydınız ne olurdu evet mi derdiniz

şuan pek anlaşamıyorlarmış geçimsizlik varmış ama sessiz sedasız oturuyor onca şeye rağmen herkesi karşısına alınca yapacak birşeyi kalmıyor malesef (

düşünsesizlıkmi yoksa akıllarımı kesmez bilmem ki allah var her gün kapıdan çıkmadan sorar verir bir gün sormadığını görmedim maşallah benim koçiş babamda öyleydi 6 senedir çalışıyorum hep vsorardı

Peki edacım senin maaşın eşindemi duruyor bende eşimde dursun istiyorum da ben çok savurganım çünkü hiç para biriktiremem ama annemde sakın paranı verme kendin biriktir kenarda kendine ait birikmişin olsun diyor

buket ortak hesap açarsınız oraya koyarsın
bizim ortak hesabımıız var elimize geçenleri atıyoruz oraya cep harçlığından ziyade oraya koyoyoruz

buket ortak hesap açarsınız oraya koyarsın
bizim ortak hesabımıız var elimize geçenleri atıyoruz oraya cep harçlığından ziyade oraya koyoyoruz

eşim bankacı ya şuan hesaplarına hesapişletim ücreti vermiyor ortak hesap açarsak verebilir heralde bilmiyorum ama ortak hesap bencede mantıklı

buketciğim benim param bende duruyor, eşimin maaşından ev kirası ve krediyi ödüyoruz
benim maaşımdan faturları geri kalan bana kalıor.
eşimin maaşı benim maaşımın 2 katı olduğu icin tabii onun daha cok parası var o yüzden ben ona söylemeden biriktiriyorum para canım, 3 - 5 koyuyorum kenara, dünya hali neolur neolmaz
yarın öbür gün ihtiyacı olduğu zaman al kocacım bunu zor günlerimiz icin ayrıdım diyebilmeyi istiyorum

valla biz para falan atamıyoruz şuan kenara ancak kendimizi geçindiriyoruz
denizcim ben borcamda pişiriyorum canım yemek hatta daha geçengün karnıyarık pişirdim

ahh ahh şuan böyle bi parayı kenara atıp diyemiycem sanırım hiç ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…