- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.841
eşim çalışmamı istemeseydi onunla bir anlaşma yapardım paranın idaresinin bende olmasını isterdim
ama kendimi kötü hissederdim. birine danışarak bişey almak veya sürekli hesap vermek gururumu inciltirdi.
bi de benim eşim kendine bağımlı olan bi kadın istemiyor yani benim çalışmamdan yana o nedenle sanırım ben sadece bebeğimiz olduğu zaman 6-7 ay evde olabileceğim
bende para istemekten çekinirim ama eşi cağzım marketten bişey alır 3 5 mi kadı hemen atar çantama al seni dayanamazsın ruja ojeye parfüme diye diye veriyor bende onları almasamda mutfağa gidiyor canım neyi sitiyorsa yiyorum yada cüzdanımda kalıyor
çalışmak kadar güzel bir şey yok evde bunu 3 gün durunca anladım hep uğraştım hergün süpürge hergün sil toz al hastalık haline geliyor bende daha çok yorulup yıpranıyorum genciz kaç yaşında koca kadınlar işe gidiyor biximle birlikte çocuğunu okutan evine bakan çok şükür elim yağım tutuyor çalışıyorum ama bazen pes ediyorum çok sıkıldığım zamanalr oluyor ama evde ki sıkıcılıtan iyidir .
bebiş olana kadar çalışırım kısmetse sonra bir süre ara vermeyi düşünüyorum en fazla 1 yıl
İşte benim eşimde bu huy yok deniz, cebime asla para atmaz sormaz bile paran var mı yok mu diye.
geçen gün evden cıkarken fark ettim cüzdanımda sadece 1 lira 70 kuruş var. dedim şimdi servisi kaçırsam naparım bidaha o kadar yolu geri yürümek zorunda kalıcam eşimin komedinde parası duruyordu valla alamadım onu ama gücüme gitti, keşke dedim sorsa paran var mı hanım servisi kaçırırsan kalma diye
işte insanların huyları cok farklı
İşte benim eşimde bu huy yok deniz, cebime asla para atmaz sormaz bile paran var mı yok mu diye.
geçen gün evden cıkarken fark ettim cüzdanımda sadece 1 lira 70 kuruş var. dedim şimdi servisi kaçırsam naparım bidaha o kadar yolu geri yürümek zorunda kalıcam eşimin komedinde parası duruyordu valla alamadım onu ama gücüme gitti, keşke dedim sorsa paran var mı hanım servisi kaçırırsan kalma diye
işte insanların huyları cok farklı
buket ortak hesap açarsınız oraya koyarsın
bizim ortak hesabımıız var elimize geçenleri atıyoruz oraya cep harçlığından ziyade oraya koyoyoruz
Peki edacım senin maaşın eşindemi duruyor bende eşimde dursun istiyorum da ben çok savurganım çünkü hiç para biriktiremem ama annemde sakın paranı verme kendin biriktir kenarda kendine ait birikmişin olsun diyor
kızlar birde size ne sorcam
borcamlar fırında yemek pişiyor demi ben patlar diye korkyorum siz pişiriyormusunuz
kızlar birde size ne sorcam
borcamlar fırında yemek pişiyor demi ben patlar diye korkyorum siz pişiriyormusunuz
buketciğim benim param bende duruyor, eşimin maaşından ev kirası ve krediyi ödüyoruz
benim maaşımdan faturları geri kalan bana kalıor.
eşimin maaşı benim maaşımın 2 katı olduğu icin tabii onun daha cok parası var o yüzden ben ona söylemeden biriktiriyorum para canım, 3 - 5 koyuyorum kenara, dünya hali neolur neolmaz
yarın öbür gün ihtiyacı olduğu zaman al kocacım bunu zor günlerimiz icin ayrıdım diyebilmeyi istiyorum
ahh ahh şuan böyle bi parayı kenara atıp diyemiycem sanırım hiç ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?