2011 gelin adayları buyrun sohbete

atarsın canım niye atamaycaksın daha yeni düğün yaptın bizim taksitler uzun vadeli 300 felan
ben mesela bu ay kendi taksitlerim ıvır zıvır hiç kenara koymadık bile

bizim taksitlerimiz ev kiramız faturalarımız birimizin maaşı bunlara gidiyo
birimizinkiyle de ancak geçiniyoruz işte kredi kartlarına falanda taksitlerimiz vardı
bde ev kendi evin olunca çok şey farkediyo
her ay boşuna veriyosun gibi oluyo o kadar parayı

bizimki ne var ne yok kredi kartıyla almış. güya herşey ortaktı. ben bana düşenleri aldım. şimdi evlendik onun tüm maaşı kredi kart bocuna gidiyor. onları da ben almış gibi oldum kısmen. bir de benim maaşım onun 1,5 katı. diğer herşey bana kalıyor. benim de bozulduğum eşim parası olmamasına rağmen bir şey alacaksa kaliteli deyip deyip pahalısına gidiyor.. ev için para biriktirecektik ama sanırım ben tek başıma biriktirsem daha iyi. en başlarda paranın tamamını çek eve getir filan demişti benim de çok ağrıma gitti. inan annem babam benden bir kuruş almamak için uğraşırlardı. ben çok zor okudum, çok çalıştım çabaladım. öyle gezmelerim tozmalarım hiç olmadı üniversiteye kadar. üniversitede de az biraz işte. eşimse rahata alışmış. açıköğretimden bir sene kaldı. bu senede kalacak pek umursamıyor. ben zorluyorum. bir de maaşımı getirip veremem kusura bakmasın. eve harcarım, bir kısmını da veririm ama tamamını veremem.

aylinciğim valla bende ev alabilmek icin elimden gelen fedakarlığı yapıyorum.
ofisteki yemek kartımla yemek bile yemiyorum ki para biriksin misafir gelirse onlara cafeteryadan pasta alayım veya market alışverişi yapayım diye
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çabalarımızı boş çıkarmasın

9 ayi devirdik kizlar
cooook hizli geciyor
ayin ondokuzunda burasi son
bayramdan sonra yeni baslayacak.
isyeri kozyataginda edacim
aylinim ayagin nasil oldu gecmis olsun

yeliz gecmis olsun migrenin
tazminat alabilcem insallah
darisi tum isinden memnun olmayanlara
eda eve yakin olacak yeni isim ama tabi yine projeler olacak

kızlar geçmişin hepsini okuyamadım
eda çok geçmiş olsn canım
çocuklu misafirden nefret ederim
şimdiki çocuklar çok yaramaz malesef.
çok şımarıklar.

buket aldıklarınızı güle güel kullanın tatlım

kızlar bende bugün saçlarımı kestirdim ohh ne rahatladım.

birde d.kontrol hapına yeniden başlıyrm
ayşe yardımına ihtiyacım var yazz sen kullanıyordun
yasmin almadım yazz aldım bu sefer
umarım yan etkisi olmaz.aklıam takılan bişiyler olursa sorucam

Esra ne oldu kuzum anlayamadım Buket geçen paylaştıgın tarif için tesekkürler bu akşam yaptım çok lezzetli oldu arkadasım geldi son dakika haber verdi ben de domateslerden yaptım dolapta da dolma vardı onu da pişirdik bekar evi yemegi oldu :)

bu tabak mı bekar evi yemeği süper görünüyor canım. Beğenmene sevindim bir evleneyim bende deneyeceğim inşallah sen test etmiş onlaylamış oldun

zeynep ben de 3 gun oldu yazz'a baslayalı,masallah hic bir yan etkisini gormedim simdilik...

daha once adet duzensizligim oldugu icin doktor diane 35 vermisti,ona ilk basladıgımda 2 hafta boyunca cok mide bulantım olmustu,mide bulantısından gece uykumdan uyanıyordum,bunda hic oyle sikayetlerim yok sukur....

günaydınlar kızlar sabah sabah sinir oldum gerizekalının biri dadandı bende admine şikayet ettim
sipitt el at şu duruma

canım ben daha adetlenmedim adetin ilk günü alıncak yazz galiba
diperi 2. günüydü ona göre alayım
birde hemen koruyormu
ek korunmada gerekli sanıyrm
meltem süper görünüyor ellerine sağlık
bende etimek tatlısı yaptım ilk defa kızlar
albüme ekledim

günaydın bebişlerrrrrrrr
dün evimin büyük kısmını yerleştirdim planlı gidiyorum bakalım kaynanoş yastık yorgan ne kadar kılıf varsa hepsini geçirdi.perdelerimei çok beğendiler bende öyle ya ayrı bir hava kattılar.geriye kaldı halı bunuda halletsem tekrardan evi temizleyip kapatacam artık

kızlar prima bebk reklam yıldızı arıyor die bi kampanya yapmış onun sitesine bakıyorum şimdi
bebklerin videroları var o kadar şekerler ki hepsi maaşallah yaa bi gülüşleri dünyaya bedel çok şirinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…