- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.881
ben isterim walla hiç hayır demem
zeynepcimmmmm bebişimmm kırmızı kadehlerini nerden aldın ya talan ettim bulamadım vitrinim için bakıyordum bende
dün AKŞAM yemekteydik yine iyice tembelleştim bu akşam ne yemek yapmak lazım bilmiorum
benim bu akşam hiç yemek yapasım yok .
benim bu akşam hiç yemek yapasım yok .
zeynepcimmmmm bebişimmm kırmızı kadehlerini nerden aldın ya talan ettim bulamadım vitrinim için bakıyordum bende
kübra nasıl yaptın zor mu??
günaydın kızlaarrrr.
akşam boşnak böreği yaptım. ilk defa denedim ama süper oldu. normalde birazcık açıp sonra kenarlarından birkaç kişinin çekmesi gerekiyordu.tek başıma olunca biraz zorladı .resmini çekemedim ya tam iftar sofrasına yetişince unuttum. ama kocacım çok beğendiii.
günaydın bebişlerrrrrrrr
dün evimin büyük kısmını yerleştirdim planlı gidiyorum bakalımkaynanoş yastık yorgan ne kadar kılıf varsa hepsini geçirdi.perdelerimei çok beğendiler bende öyle ya ayrı bir hava kattılar.geriye kaldı halı bunuda halletsem tekrardan evi temizleyip kapatacam artık
günaydın bebişlerrrrrrrr
dün evimin büyük kısmını yerleştirdim planlı gidiyorum bakalımkaynanoş yastık yorgan ne kadar kılıf varsa hepsini geçirdi.perdelerimei çok beğendiler bende öyle ya ayrı bir hava kattılar.geriye kaldı halı bunuda halletsem tekrardan evi temizleyip kapatacam artık
sen dün akşam bir haftalık yemek hakkını doldurmuşsun zaten bence bir hafta yat kocan yapsın yemekleri
benimdeee
az bişiy tavuk sote ile pilav vardı.
bu akşam yeter onlar
salata yapmak lazım.
eşim yapar belki
kızlar benim ateşim çıktı
midem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyrm
öyle halsizimki
kübracım ellerine sağlık, maşallah canım.
ben cesaret edemezdim iş günü börek açmayı
günaydın..
bi iftar yemeğiyle daha iftar yapıcaz bu akşam..dün çok rahatsızdım.annemin aramasına ragmen uyanamadım..
canım sen istanbuldamıydın
zeynepcim aslında çok bait malzemeleri var. ama marifet isteyen bir börek. acemi şansı tuttu valla.
hamurunu güzel olmazsa atarım diye az yaptım. iki bardak ılık su koydum biraz tuz ve unla yoğuruluyor başka malzemesi yok. içinede patatesi haşladım biraz tuz ve karabiber koydum. mesele açma kısmında. hamur yarım saat dinlenince top top ayırıyorsun. sonra her topu pasta tabağı kadar açıp oklavayla. üzerine sıvı yağ sürüyorsun. bikaç dakika öyle bekliyor. sonra masanın ortasına koyup kenarlarından çekmeye başlıyorsun. elinle incelene kadar hamuru çekiştiriyorsun. malzemesini koyup gül böreği gibi sarıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?