2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlaarrrr.

akşam boşnak böreği yaptım. ilk defa denedim ama süper oldu. normalde birazcık açıp sonra kenarlarından birkaç kişinin çekmesi gerekiyordu.tek başıma olunca biraz zorladı .resmini çekemedim ya tam iftar sofrasına yetişince unuttum. ama kocacım çok beğendiii.

zeynepcimmmmm bebişimmm kırmızı kadehlerini nerden aldın ya talan ettim bulamadım vitrinim için bakıyordum bende

canım sen istanbuldamıydın

kübra nasıl yaptın zor mu??

zeynepcim aslında çok bait malzemeleri var. ama marifet isteyen bir börek. acemi şansı tuttu valla.

hamurunu güzel olmazsa atarım diye az yaptım. iki bardak ılık su koydum biraz tuz ve unla yoğuruluyor başka malzemesi yok. içinede patatesi haşladım biraz tuz ve karabiber koydum. mesele açma kısmında. hamur yarım saat dinlenince top top ayırıyorsun. sonra her topu pasta tabağı kadar açıp oklavayla. üzerine sıvı yağ sürüyorsun. bikaç dakika öyle bekliyor. sonra masanın ortasına koyup kenarlarından çekmeye başlıyorsun. elinle incelene kadar hamuru çekiştiriyorsun. malzemesini koyup gül böreği gibi sarıyorsun

kübracım ellerine sağlık, maşallah canım.
ben cesaret edemezdim iş günü börek açmayı

Süpersin zuzum ya kafan rahatlamıştır bende ya söz verdikleri zamanda gelmezse telaşı var.

Zeynepcim ellerine sağlık

Edacım bacağın nasıl oldu acın hafifledi mi biraz?

Kızlar birşey soracağım kısmetse perşembe günü nikah işlemlerini halledeceğiz nette evraklara batım muhtardan ikametkah ve nüfus kayıt örneği alınacak yazıyordu ama düğün salonundan verdikleri kağıtta ise onlar yazmıyor siz muhtardan bu evrakları almışmıydınız?

Süpersin zuzum ya kafan rahatlamıştır bende ya söz verdikleri zamanda gelmezse telaşı var.

Zeynepcim ellerine sağlık

Edacım bacağın nasıl oldu acın hafifledi mi biraz?

Kızlar birşey soracağım kısmetse perşembe günü nikah işlemlerini halledeceğiz nette evraklara batım muhtardan ikametkah ve nüfus kayıt örneği alınacak yazıyordu ama düğün salonundan verdikleri kağıtta ise onlar yazmıyor siz muhtardan bu evrakları almışmıydınız?

sen dün akşam bir haftalık yemek hakkını doldurmuşsun zaten bence bir hafta yat kocan yapsın yemekleri

işten erken gelsiği zaman yapıyor canım allah razı olsun. ama bu ara çok yoruluyor. iftara yetşiyor ancak.

benimdeee
az bişiy tavuk sote ile pilav vardı.
bu akşam yeter onlar
salata yapmak lazım.
eşim yapar belki

kızlar benim ateşim çıktı
midem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyrm
öyle halsizimki

üşütmüş olmayasın canım.

kübracım ellerine sağlık, maşallah canım.
ben cesaret edemezdim iş günü börek açmayı

eda işten erken çıkıyorum yoksa bende cesaret edemem.birde yoğun baskı var. gün içinde eşim kaç kere aradı yapabileceksin dimi çok canım çekti yaparsın dimi. oklava aldın dimi

günaydın kızlar
nasılsınız
kitap okumaya başladım
canan tan en son yürekler ölür okuyanınız var mı bu kitabı
ayağım hala acımaya devam ediyo yaa
şişmedi ama acıyo biraz

tekrar ediyorum enişteye söyle senin kıymetini bilsin ellerine sağlık canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…