- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.901
Süpersin zuzum ya kafan rahatlamıştır bende ya söz verdikleri zamanda gelmezse telaşı var.
Zeynepcim ellerine sağlık
Edacım bacağın nasıl oldu acın hafifledi mi biraz?
Kızlar birşey soracağım kısmetse perşembe günü nikah işlemlerini halledeceğiz nette evraklara batım muhtardan ikametkah ve nüfus kayıt örneği alınacak yazıyordu ama düğün salonundan verdikleri kağıtta ise onlar yazmıyor siz muhtardan bu evrakları almışmıydınız?
günaydın kızlar
nasılsınız
kitap okumaya başladım
canan tan en son yürekler ölür okuyanınız var mı bu kitabı
ayağım hala acımaya devam ediyo yaa
şişmedi ama acıyo biraz
Süpersin zuzum ya kafan rahatlamıştır bende ya söz verdikleri zamanda gelmezse telaşı var.
Zeynepcim ellerine sağlık
Edacım bacağın nasıl oldu acın hafifledi mi biraz?
Kızlar birşey soracağım kısmetse perşembe günü nikah işlemlerini halledeceğiz nette evraklara batım muhtardan ikametkah ve nüfus kayıt örneği alınacak yazıyordu ama düğün salonundan verdikleri kağıtta ise onlar yazmıyor siz muhtardan bu evrakları almışmıydınız?
biz muhtardan almadık ama nüfus kayıt örneğinde ikametgah mutlaka yazsın dedi nikah memuru
zaten nikah için deynce onlar o şekilde çıkarıyo dedi öyle de oldu zaten
düğün salonundan mı gerekli evrak listesini verdiler size
bence siz gene de belediyeye gidin
her belediyeninde farklı oluyo diye biliyorum
ben muhtardan almadım
çıkartırken nüfus kayıt örn. ni yazıyordu ikametgahım
ama eşime öle vermemişlerdi o ayrıca ikametga almıştı.
en zor işe gelmişsiniz buket
ölümdü benim için
dr lere git bilmem ne
Allahtan belediyede problem olmadı şıp şak bitti işler
hatta evlenme kütüğünü ben yazdım
yani kendi kütüğümü kendim yazdım
evlendirme memurumuz izinliydi iş bana düştü süperde oldu
buket bağlı olduğun belediye osmangazi gir sayfasına istenilen evraklar yazıyor aynısı salaonda olacaksa nikahın kış saatini göz önüne alın
ve şahitlerin önceden belirliyse kimlik fotokobilerini istiyorlar nikah öncesi salonda brnden istediler amcamdı şahidim geçiştirmiş :) yabancımıyız amcasıyız şimdi nerden bulayım fotokobi makinası demişler :)
edacım iki telefonuda kur birde kayınvalideni falan tembihle bir kaç kere arasınlar. sen kalkıp telefona cevap vereene kadar. günler çok uzun böyle dayanamazsınız.
salondan verdiler canım ama başvuru yapacağımız belediyenin amblemi var verdikleri kağıtta hım siz şimdi muhtara gitmediniz ama sorun olmadı dimi canım
Nüfus cüzdanlarının fotokopisi
--Muhtarlıktan Nüfus cüzdanlarının örneği(resimli)
--5'er adet fotoğraf
--Bağlı bulundukları Nüfus Müdürlüğü'nden Nüfus Kayıt Örnekleri
--Sağlık Raporları (Aile Hekimliklerine başvurulacaktır, 2'şer resim, Nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte).
kübracım 3 telefon kuruyoz alarmlar müzik sistemi var gibi ötüyo..
annem hergün arıyo anne uyandım diyene kadar arıyo..ama uyumusum rahatsızdım biraz..midemde gastrit var..
iftardan sonra bişi yemedigim halde yanıyo şuan..ama oruç tutmazsam kendimi iyi hissetmiyorum
benimdeee
az bişiy tavuk sote ile pilav vardı.
bu akşam yeter onlar
salata yapmak lazım.
eşim yapar belki
kızlar benim ateşim çıktı
midem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyrm
öyle halsizimki
Nüfus cüzdanlarının fotokopisi
--Muhtarlıktan Nüfus cüzdanlarının örneği(resimli)
--5'er adet fotoğraf
--Bağlı bulundukları Nüfus Müdürlüğü'nden Nüfus Kayıt Örnekleri
--Sağlık Raporları (Aile Hekimliklerine başvurulacaktır, 2'şer resim, Nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?