2011 gelin adayları buyrun sohbete

Az da olsa hafifledi buketciğim, merhem iyi geliyor ama etkisi geçince sanki su daha yeni dökülmüş gibi yanıyor. ama bu da geçer 2 hafta sonra aklıma bile gelmez:)

biz muhtardan ikametgah ve nufüs kayıt örneği almıştık canım, bizim de nikahımız salonda kıyılmıştı.

oyy ben cesaet edemem onu yapmaya
uğraştırıcı şeylerle işim olmuo pek
ellerine sğlık canımcım
kızlar yeni yeni tariflr arıyorumm.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nasılsınız
kitap okumaya başladım
canan tan en son yürekler ölür okuyanınız var mı bu kitabı
ayağım hala acımaya devam ediyo yaa
şişmedi ama acıyo biraz

bir arkadaşım okumuş çok beğenmişti. çok sürükleyiciymiş banada verdi kitabı ama o sıralarda ben eşimle yeni tanışmıştım. kitap okumaya vaktim olmuyordu bir kaç bekleid kitap sonra geri verdiimmm

muhtemelen incindi bacağın aylin ama öyle geçmez bari bir krem alsaydın.

biz muhtardan almadık ama nüfus kayıt örneğinde ikametgah mutlaka yazsın dedi nikah memuru
zaten nikah için deynce onlar o şekilde çıkarıyo dedi öyle de oldu zaten
düğün salonundan mı gerekli evrak listesini verdiler size
bence siz gene de belediyeye gidin
her belediyeninde farklı oluyo diye biliyorum

aylin günaydın canım şimdi önemsemiyorsun ama ilerde acısı çıkar yaş ilerledikçe git bir göster andaş veriri krem verir ayak bu bele adar çıkar zonklaması

yüreğim çok sevdi okumuştum çok hoştu başka okumadım güzrlse bende okuyabilirim kadının kitapları çok sürükleyici

ben muhtardan almadım
çıkartırken nüfus kayıt örn. ni yazıyordu ikametgahım
ama eşime öle vermemişlerdi o ayrıca ikametga almıştı.
en zor işe gelmişsiniz buket
ölümdü benim için
dr lere git bilmem ne
Allahtan belediyede problem olmadı şıp şak bitti işler
hatta evlenme kütüğünü ben yazdım
yani kendi kütüğümü kendim yazdım
evlendirme memurumuz izinliydi iş bana düştü süperde oldu

salondan verdiler canım ama başvuru yapacağımız belediyenin amblemi var verdikleri kağıtta hım siz şimdi muhtara gitmediniz ama sorun olmadı dimi canım

buket bağlı olduğun belediye osmangazi gir sayfasına istenilen evraklar yazıyor aynısı salaonda olacaksa nikahın kış saatini göz önüne alın

ve şahitlerin önceden belirliyse kimlik fotokobilerini istiyorlar nikah öncesi salonda brnden istediler amcamdı şahidim geçiştirmiş :) yabancımıyız amcasıyız şimdi nerden bulayım fotokobi makinası demişler :)

tamam canım anladım şimdi durumu muhtara gitmeye gerek yok ama nüfus kayıt örneği çıkarırken mutlaka ikematkahlı olsun diye söylüyoruz o zaman sorun olmuyor

Nüfus cüzdanlarının fotokopisi
--Muhtarlıktan Nüfus cüzdanlarının örneği(resimli)
--5'er adet fotoğraf
--Bağlı bulundukları Nüfus Müdürlüğü'nden Nüfus Kayıt Örnekleri
--Sağlık Raporları (Aile Hekimliklerine başvurulacaktır, 2'şer resim, Nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte).

aaa bunuda söylediğin iyi oldu canım alırım yengemden nüfüs cüzdanının fotokopisini sağol. Biz nilüfere başvuracağız canım nilüferin sitesindede bulamadım

Son düzenleme:
edacım iki telefonuda kur birde kayınvalideni falan tembihle bir kaç kere arasınlar. sen kalkıp telefona cevap vereene kadar. günler çok uzun böyle dayanamazsınız.

kübracım 3 telefon kuruyoz alarmlar müzik sistemi var gibi ötüyo..
annem hergün arıyo anne uyandım diyene kadar arıyo..ama uyumusum rahatsızdım biraz..midemde gastrit var..
iftardan sonra bişi yemedigim halde yanıyo şuan..ama oruç tutmazsam kendimi iyi hissetmiyorum

salondan verdiler canım ama başvuru yapacağımız belediyenin amblemi var verdikleri kağıtta hım siz şimdi muhtara gitmediniz ama sorun olmadı dimi canım

valla biz gitmedik ama sorunda çıkmadı
aslında artık nüfus dairelerinden de ikametgah alınabiliyo zaten muhtara gitmeye gerek yokki
olmazsa nüfus dairesinden ayrıca ikametgah alın
bizimde salonda kıyıldı nikah

yine kafam karıştı bize verilen kağıtta muhtarlıktan alınacak nüfüs cüzdanı örneği felan yazmıyor kağıtta en iyisi belediyeyi arayıp sorayım ben:S Birde ikimiz beraber bir aile hekimine gidiyoruz dimi

bende geçen hastaneyegideceğim için tutmadım ama içim hiç rahat etmiyor benimde tutmayınca.

buket nilüfer bld

4"er adet bir yıl içinde çektirilmiş vesikalık resim
2. Nüfus Cüzdanları aslı ve fotokopisi
3. Nüfus müdürlüğünden alınmış Nüfus Kayıt Örnekleri
4. Muhtardannüfus cüzdan örnekleri ve yerleşim belgesi
5. Sağlık Raporu (İlk olarak Aile Hekimliğine Başvurularak Gökdere Sağlık Ocağından rapor alınacaktır.Kayhan mah.Alancık

441 76 01

Evlenecek çiftler gerekli olan evrakların hepsini toplayarak nikah dairemize müracaatta bulunurlar.
2. Bölüm personellerimiz tarafından Evlendirme Beyannamesi doldurulur.
3. Bölüm personeli başvuruda bulunan çiftlerin künyelerini aile kütüğüne uygun olup olmadığını ve evlenmelerine engel bir halin bulunup bulunmadığını incelemek üzere ilçe nüfus müdürlüğüne gönderir.
4. Nüfus idaresi tarafından gönderilen kütük kayıt örneği incelenir , evlenmesinde bir engel bulunmaz ise çiftlere nikah memuru tarafından istenilen güne nikah saati verilir.
5. Çiftlerin aldıkları nikah saatinde Belediye Nikah Dairesi veya düğün salonunda nikah akdi nikah memuru tarafından yapılır.
6. Bölüm personeli tarafından nikah akdinden sonra 10 gün içerisinde Mernis evlendirme bildirimi formu ile Nilüfer Nüfus Müdürlüğüne evlendirme akdinin bildirilmesi ve aile kütüklerine tescil edilmesi sağlanır

buket bu osmangazi bld nin ben oraya bağlısın sandım
nilüferi yazıdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…