- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.921
bende geçen hastaneyegideceğim için tutmadım ama içim hiç rahat etmiyor benimde tutmayınca.
günaydınlar kızlar sabah sabah sinir oldum gerizekalının biri dadandı bende admine şikayet ettim
sipitt el at şu duruma
canım ben daha adetlenmedim adetin ilk günü alıncak yazz galiba
diperi 2. günüydü ona göre alayım
birde hemen koruyormu
ek korunmada gerekli sanıyrm
meltem süper görünüyor ellerine sağlık
bende etimek tatlısı yaptım ilk defa kızlar
albüme ekledim
günaydın kızlar:80:
ben kıskanıyorum valla ne yalan söyleyim
kocacım zaten 4-12eve o geliyo ben yatıyo oluyorum ben geliyorum o işte oluyo
ya kızlar siz kaçta yatıyosunuz..benim gibi zorlanan yok sanırım aranızda..ben hiç uykumu alamıyorum..
hiç çalışmak istemiyorum..yorgun oluyorum sürekli..
ya kızlar siz kaçta yatıyosunuz..benim gibi zorlanan yok sanırım aranızda..ben hiç uykumu alamıyorum..
özlem çekiyorsunuz evliyken bile vardıyada zor iş valla allah kolaylık versin :)
ben genelde şu aynanın karşısına geçipte bir saat hazırlnamıyor süsleniyor ben geçince hadi geç kaldık işte o an bütün saçını başını yonasım geliyor
kıskaıyorum tabi ama sıkmıcak bi şekildekızlar eşinizi kıskanıyormusunuz.
bilmiyrm cnm çok halsizimmgeçmiş olsun canım üşüttün mü acaba
evet canım adetin 1.gunu baslıyorsun kullanmaya,prospektusunu okudum,ilk gunden itibaren kullanmaya baslandıgı icin hemen koruma saglıyor gıbı bıseyler yazıyordu ama ben daha evlenmedıgım ıcın cok takılmadım tabı ona:),sadece oyle bısey okudugumu hatırlıyorum,sen de bak prospektusune canım,kucucuk bır kıtapcık gıbı bıseyı var orda yazıyordu...
buket nilüfer bld
4"er adet bir yıl içinde çektirilmiş vesikalık resim
2. Nüfus Cüzdanları aslı ve fotokopisi
3. Nüfus müdürlüğünden alınmış Nüfus Kayıt Örnekleri
4. Muhtardannüfus cüzdan örnekleri ve yerleşim belgesi
5. Sağlık Raporu (İlk olarak Aile Hekimliğine Başvurularak Gökdere Sağlık Ocağından rapor alınacaktır.Kayhan mah.Alancık
441 76 01
Evlenecek çiftler gerekli olan evrakların hepsini toplayarak nikah dairemize müracaatta bulunurlar.
2. Bölüm personellerimiz tarafından Evlendirme Beyannamesi doldurulur.
3. Bölüm personeli başvuruda bulunan çiftlerin künyelerini aile kütüğüne uygun olup olmadığını ve evlenmelerine engel bir halin bulunup bulunmadığını incelemek üzere ilçe nüfus müdürlüğüne gönderir.
4. Nüfus idaresi tarafından gönderilen kütük kayıt örneği incelenir , evlenmesinde bir engel bulunmaz ise çiftlere nikah memuru tarafından istenilen güne nikah saati verilir.
5. Çiftlerin aldıkları nikah saatinde Belediye Nikah Dairesi veya düğün salonunda nikah akdi nikah memuru tarafından yapılır.
6. Bölüm personeli tarafından nikah akdinden sonra 10 gün içerisinde Mernis evlendirme bildirimi formu ile Nilüfer Nüfus Müdürlüğüne evlendirme akdinin bildirilmesi ve aile kütüklerine tescil edilmesi sağlanır
11de kafamı koydugum gibi uyudugum halde ki sahura kalkamadım ..hala iyi değilim aylincim..bıraksalar 10 gün uyurum bünyesi var şuanda..ben evliliğin ilk ayında böyleydim edacım
ama geçti sonra
ramazanda zorlanırım diyodum ama tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorum
bünye herşeye alışmaya meyilli demekki
cannım normalde 12 den önce yatmıyoruz biz ama bu iki gündür bana bişey oldu. 10:30 da uyuyup kalıyorum . sonra gece uyanıyorum saat 1:30 gibi. yatmıyorum daha yemek yiyoruz biraz tv izliyoruz sonra 3 te yatıyoruz.
kızlar eşinizi kıskanıyormusunuz.
bende gece yemek yediğim için sıkıntı oluyor alışamadı mide büny henüz dün gözlerime kürdan takıcaktım o denli uykusuzdum ama bugün biraz daha iyiyim 11 gibi yatıyoruz biz canım iş felan bırakıyorum olsaya yapmıyorum pek fazla uykusuz kaldım mı beynimde uyuşuyor algı problemi çekyorum sonra :)
vitamin kullnasan aslında bir kaç hafta
11de kafamı koydugum gibi uyudugum halde ki sahura kalkamadım ..hala iyi değilim aylincim..bıraksalar 10 gün uyurum bünyesi var şuanda..
yine hemen hemen 6 saat uyuyoruz..yetmiyo sanırm..nolcak bilmiyorum..
şirket ücretsiz izne çıkarabilir..parasız kalıcam belki ama razıyım vallahi
ben kıskanıyorum kübracım, bi de benim eşim esprili güleryüzlü kadınların çok hoşuna gidiyor
muzip bi bakışı ve gülüşü var.
bunden 5 ay öncesine kadar aynı şirkette çalışıyorduk, bana bütün kadınlar ne kadar şanslısın cok esprili ve kibar bir eşin var diyip duruyor.
dün eşimin notebookundan iş maillerime bakıyordum sonra baktım onun mailleri de açık Aslı diye hatun communicator dan mesaj yazmış, .... bey sizi bu saatte burda görmek ne kadar hoş, eşininiz evde değil mi? yazmış.
eşime dedim sana biri bişeyler yazıyor istersen cevap ver dedim, geldi okudu benim yanımda offf bu kadın muhabbet etmeye yer arıyor dedi. ama benim icime kurt düştü
balık yağı b 12 vitamin eksikliği halsizlik felan yapıyor birde meyve ye bol su iç bunlarda dinç tutuyor insanı evdede koştur kştr mutfak birde beyin yorgunluğu bitkin düşüyorsun sizde yiyip yatsanız hiç kalkamamaktandan yiip yatmak daha iyi çalışan insanız sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?