2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar:80:

ben kıskanıyorum valla ne yalan söyleyim

kocacım zaten 4-12 eve o geliyo ben yatıyo oluyorum ben geliyorum o işte oluyo

evet canım adetin 1.gunu baslıyorsun kullanmaya,prospektusunu okudum,ilk gunden itibaren kullanmaya baslandıgı icin hemen koruma saglıyor gıbı bıseyler yazıyordu ama ben daha evlenmedıgım ıcın cok takılmadım tabı ona:),sadece oyle bısey okudugumu hatırlıyorum,sen de bak prospektusune canım,kucucuk bır kıtapcık gıbı bıseyı var orda yazıyordu...

günaydın kızlar:80:

ben kıskanıyorum valla ne yalan söyleyim

kocacım zaten 4-12 eve o geliyo ben yatıyo oluyorum ben geliyorum o işte oluyo

özlem çekiyorsunuz evliyken bile vardıyada zor iş valla allah kolaylık versin :)

ben genelde şu aynanın karşısına geçipte bir saat hazırlnamıyor süsleniyor ben geçince hadi geç kaldık işte o an bütün saçını başını yonasım geliyor

ya kızlar siz kaçta yatıyosunuz..benim gibi zorlanan yok sanırım aranızda..ben hiç uykumu alamıyorum..
hiç çalışmak istemiyorum..yorgun oluyorum sürekli..

ben evliliğin ilk ayında böyleydim edacım
ama geçti sonra
ramazanda zorlanırım diyodum ama tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorum
bünye herşeye alışmaya meyilli demekki

ya kızlar siz kaçta yatıyosunuz..benim gibi zorlanan yok sanırım aranızda..ben hiç uykumu alamıyorum..

cannım normalde 12 den önce yatmıyoruz biz ama bu iki gündür bana bişey oldu. 10:30 da uyuyup kalıyorum . sonra gece uyanıyorum saat 1:30 gibi. yatmıyorum daha yemek yiyoruz biraz tv izliyoruz sonra 3 te yatıyoruz.

evet canım zor oluyo gerçekten.. ama bugünden sonra 3 günümüz kaldı bitecek 4-12 vardiyamız rahat edicez inşallah

kızlar eşinizi kıskanıyormusunuz.
kıskaıyorum tabi ama sıkmıcak bi şekilde
herşey dozunda güzel

geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba
bilmiyrm cnm çok halsizimm
umarım düzelir bu durum
ben iyiyimm ben iyiyimm
kendime moral vereyim briaz

canım bende öle okudum
7 gün içinde koruma sağlıyor diye
ondan sorayım dedim ayşede bilir herhalde o da yazz kullanıyordu.
bugün yarın hastalanıcam
kasıklarımda çok ağrıyor

Sağol canım şimdi aradım belediyeyi sordum muhtara hiç gitmiyorsunuz dedi nüfus kağıt örneğini alırken onda ikametkah yazmasına özen gösterin yeterli dedi birde biz aile hekimlerine ayrı ayrı gidecekmişiz herkes kendi aile hekimine gidecekmiş

ben evliliğin ilk ayında böyleydim edacım
ama geçti sonra
ramazanda zorlanırım diyodum ama tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorum
bünye herşeye alışmaya meyilli demekki
11de kafamı koydugum gibi uyudugum halde ki sahura kalkamadım ..hala iyi değilim aylincim..bıraksalar 10 gün uyurum bünyesi var şuanda..
cannım normalde 12 den önce yatmıyoruz biz ama bu iki gündür bana bişey oldu. 10:30 da uyuyup kalıyorum . sonra gece uyanıyorum saat 1:30 gibi. yatmıyorum daha yemek yiyoruz biraz tv izliyoruz sonra 3 te yatıyoruz.

yine hemen hemen 6 saat uyuyoruz..yetmiyo sanırm..nolcak bilmiyorum..
şirket ücretsiz izne çıkarabilir..parasız kalıcam belki ama razıyım vallahi

bende gece yemek yediğim için sıkıntı oluyor alışamadı mide büny henüz dün gözlerime kürdan takıcaktım o denli uykusuzdum ama bugün biraz daha iyiyim 11 gibi yatıyoruz biz canım iş felan bırakıyorum olsaya yapmıyorum pek fazla uykusuz kaldım mı beynimde uyuşuyor algı problemi çekyorum sonra :)
vitamin kullnasan aslında bir kaç hafta

evet herkes kendi hekiminden alıyor
önemli olan seri no aslında saçmalıktab başka bişiy değil
çok gereksiz şeylere bakıyorlar
yok sarılık aşın var mı yok mu bilmem ne
yani bikaç gerekli bişiy var die 8 9 tane tahlile baktılar
üstelik özelde yaptırdık biz her tahlil için ayrı ücret aldılar

kızlar eşinizi kıskanıyormusunuz.

ben kıskanıyorum kübracım, bi de benim eşim esprili güleryüzlü kadınların çok hoşuna gidiyor
muzip bi bakışı ve gülüşü var.
bunden 5 ay öncesine kadar aynı şirkette çalışıyorduk, bana bütün kadınlar ne kadar şanslısın cok esprili ve kibar bir eşin var diyip duruyor.

dün eşimin notebookundan iş maillerime bakıyordum sonra baktım onun mailleri de açık Aslı diye hatun communicator dan mesaj yazmış, .... bey sizi bu saatte burda görmek ne kadar hoş, eşininiz evde değil mi? yazmış.
eşime dedim sana biri bişeyler yazıyor istersen cevap ver dedim, geldi okudu benim yanımda offf bu kadın muhabbet etmeye yer arıyor dedi. ama benim icime kurt düştü

balık yağı b 12 vitamin eksikliği halsizlik felan yapıyor birde meyve ye bol su iç bunlarda dinç tutuyor insanı evdede koştur kştr mutfak birde beyin yorgunluğu bitkin düşüyorsun sizde yiyip yatsanız hiç kalkamamaktandan yiip yatmak daha iyi çalışan insanız sonuçta

eşi,m geç yatıyo hani onu bekliyim diyorum..beraber bişiler yapalım çayını veriyorum tatlısını veriyorum yanında oturuyum diyorum..baktım uykum geliyo gidip yatalım diyorum benim uykum yok diyo..hey allahım deli oluyorum o an..
sırf erkenden yatıyo bişiler paylaşamıyoz diye düşünmesin diye yanında oturmaya çalışıyorum..ama yok işim biter bitmez doğru yataga..o bana ayak uydursun biraz..ölücem yoksa böyle.. yarından tez yok en geç 11 de uyuycam

eda hamilelik olma ihtimali var mı . hep uykulu oluyorlarmışta hamileler

eda aynen benimkide öyle çok esprili güler yüzlüdür. allahtan işi nedeniyle çok kadınlarla muhattap olmuyor. yada ben öyle umuyorum. aslında böyle pskopat bir kıskançlığım yokk ama benimde bazen içime kurt düşüyor.

onuda söyledm iftarı az yapalım 12 gibi sahurumuzu yapalım dedim..acıkırım diyo..böyle kalkmamak dahamı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…