- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.941
evet herkes kendi hekiminden alıyor
önemli olan seri no aslında saçmalıktab başka bişiy değil
çok gereksiz şeylere bakıyorlar
yok sarılık aşın var mı yok mu bilmem ne
yani bikaç gerekli bişiy var die 8 9 tane tahlile baktılar
üstelik özelde yaptırdık biz her tahlil için ayrı ücret aldılar
ben kıskanıyorum kübracım, bi de benim eşim esprili güleryüzlü kadınların çok hoşuna gidiyor
muzip bi bakışı ve gülüşü var.
bunden 5 ay öncesine kadar aynı şirkette çalışıyorduk, bana bütün kadınlar ne kadar şanslısın cok esprili ve kibar bir eşin var diyip duruyor.
dün eşimin notebookundan iş maillerime bakıyordum sonra baktım onun mailleri de açık Aslı diye hatun communicator dan mesaj yazmış, .... bey sizi bu saatte burda görmek ne kadar hoş, eşininiz evde değil mi? yazmış.
eşime dedim sana biri bişeyler yazıyor istersen cevap ver dedim, geldi okudu benim yanımda offf bu kadın muhabbet etmeye yer arıyor dedi. ama benim icime kurt düştü
eşi,m geç yatıyo hani onu bekliyim diyorum..beraber bişiler yapalım çayını veriyorum tatlısını veriyorum yanında oturuyum diyorum..baktım uykum geliyo gidip yatalım diyorum benim uykum yok diyo..hey allahım deli oluyorum o an..
sırf erkenden yatıyo bişiler paylaşamıyoz diye düşünmesin diye yanında oturmaya çalışıyorum..ama yok işim biter bitmez doğru yataga..o bana ayak uydursun biraz..ölücem yoksa böyle..yarından tez yok en geç 11 de uyuycam
canım sen istanbuldamıydın
Süpersin zuzum ya kafan rahatlamıştır bende ya söz verdikleri zamanda gelmezse telaşı var.
Kızlar birşey soracağım kısmetse perşembe günü nikah işlemlerini halledeceğiz nette evraklara batım muhtardan ikametkah ve nüfus kayıt örneği alınacak yazıyordu ama düğün salonundan verdikleri kağıtta ise onlar yazmıyor siz muhtardan bu evrakları almışmıydınız?
adaşım ben de evliliğin ilk zamanlarında böyle senin gibi uykusuzluk yaşıyordum
şimdi şimdi biraz azaldı ama yinede cok uykum oluyor uykumu alamıyorum. ve yatar yatmaz uyuyorum.
sabahları zor uyanıyorum bıraksalar şimdi kolumu masanın üstüne koyar uyurum valla
vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir canım
yok küboşum..hersey uykumu almadıgım için oluyo..bide midemde böyle ya..mahvoluyorum her ramazan..
yok canım değilim konyadayım ben ilçede
yok küboşum..hersey uykumu almadıgım için oluyo..bide midemde böyle ya..mahvoluyorum her ramazan..
biz bir günde 1 saatte hallettik nerdeyse sakin ol buket para almıyorlar bildiğim kadarıyla 2 tl sanki almışalardı ama ne içindi bilmiyorum
sağlığını etkiliyorsa tutma istersen bir kaç gün borca bırak dinlendir mideni edacım
olabilir cnm..meyve yedigim yokki hiç..anacım önüme koyardıda öyle yerdim..yoksa meyve aramam hiç..
aslında sağlık raporu dışında diğer işlemlerin hiçbir zorluğu yok
sağlık raporunda da aile hekimlii olayı tam oturmadığı için bizi yanlış yönlendirdiler
o yüzden çok vakit kaybettik
bizde herkes kendi hekime gitmedi ama
bize dediler ki nerde oturucaksanız ordaki sağlık ocağına kaydınızı aldırın nasılsa aldırıcaksınız bide o iş için ayrıca uğraşmayın
ikinizde aynı hekimden alın
bizde öyle yaptık zaten eşimin ki değişmedi bi tek benim kaydımı aldırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?