2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hım sağol canım inşalah sıkıntısız atlatırız bizde bu dönemi bakalım gökdere sağlık ocağına gidip orda yaptırıyormuşuz para almazlar heralde

sanane canım eşi ewdemi değilmi napıcaksaaa...

sende dizlerinde yat alsın kucaklasın götürsün yatağa oda yatar
şuan 7-24 uyuyabilirim o denli bir uykum var ama o moda girmemeye çalışıyorum

kızlar kendinizi hafta sonuna saklayın ve bol bol uyuyun
şimdi ramazan pazar günleri biyere de gdilmiyo paso yatın evde
biz bu pazar öyle yaptık
çok iyi geldi valla

Kızlar günaydın yine kaynatmışsınız bakıorumda ahh şu bizlern kıskançlıkları bn eşimi hiç kıskanmadm cunku hiç kız arkd.yok mesai arkd.hep teyzee Ama sanrm bnde kıskanc bıryım

biraz daha rahatım bukommm :)) gelecek eşyaları beklmek kadar panik bir durum yok

bizde nikah işlemlerini halletmedik eylülün ilk haftası hallederiz artık

adaşım ben de evliliğin ilk zamanlarında böyle senin gibi uykusuzluk yaşıyordum
şimdi şimdi biraz azaldı ama yinede cok uykum oluyor uykumu alamıyorum. ve yatar yatmaz uyuyorum.
sabahları zor uyanıyorum bıraksalar şimdi kolumu masanın üstüne koyar uyurum valla

vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir canım

sabah sabah dilime takıldı sanki bir yerde karıştırıyormuşum gibi geldi netten baktım paylaşayım

Bismillâhirrahmanirrahîm .

İzâ câe nasrullahi velfeth.Veraeyennâse yedhulûne fî dînillâhi effvâcâ.Fesebbih bilhamdi Rabbike vestagfirhü innehû tevvâbâ .

AnLaMı

Esirgeyen ve bagıslayan Allah'ın adıyla .

Allah'ın yardımı ve zaferi gelipde insanların bölük bölük Allah'ın dinine girmekte olduklarını gördügün vakit,Rabb'ine hamt ederek onu tespih et ve ondan magfiret dile. Çünkü o,tövbeleri cok kabul edendir.

aslında sağlık raporu dışında diğer işlemlerin hiçbir zorluğu yok
sağlık raporunda da aile hekimlii olayı tam oturmadığı için bizi yanlış yönlendirdiler
o yüzden çok vakit kaybettik
bizde herkes kendi hekime gitmedi ama
bize dediler ki nerde oturucaksanız ordaki sağlık ocağına kaydınızı aldırın nasılsa aldırıcaksınız bide o iş için ayrıca uğraşmayın
ikinizde aynı hekimden alın
bizde öyle yaptık zaten eşimin ki değişmedi bi tek benim kaydımı aldırdık

olabilir cnm..meyve yedigim yokki hiç..anacım önüme koyardıda öyle yerdim..yoksa meyve aramam hiç..

biz bir günde 1 saatte hallettik nerdeyse sakin ol buket para almıyorlar bildiğim kadarıyla 2 tl sanki almışalardı ama ne içindi bilmiyorum

Siz gökdere sağlık ocağına gitmediniz dimi canım başkadır sizin birde akciğer grafisi çektiler mi son sorum nikah salonda olduysa nikah memuru ne kadar aldı:)

olabilir cnm..meyve yedigim yokki hiç..anacım önüme koyardıda öyle yerdim..yoksa meyve aramam hiç..

zorla kendini adaş
eşimin de gastriti var, ben ona akşamları yarım yağlı süt ısıtıyorum hep midesi dinlensin diye
yemeken 1 saat sonra biraz meyve yiyoruz ve porsiyonları kücük tutmaya çalışıyorum bi anda midesi yorulmasın diye
kızartmalardan, acı dan bi de fazla baharattan uzak dur canım

Peki kaydımızı aldırmak zorundamıyız canım ben aynı sağlık ocağında kalmak istiyorum işyerime çok yakın sağlık ocağının açık olduğu saatlerde ben dükkanda oluyorum eve yakın olmasının bana faydası yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…