2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağlığını etkiliyorsa tutma istersen bir kaç gün borca bırak dinlendir mideni edacım

bncede saglıgını etkılıyorsa tutma eda aklıma gecen annemin bna anlattıgı bır fıkra geldıpaylaşim sizlerle ''nasrettin hocayı ramazan mübarek günde su içerken görmüşler hemen yanına yaklaşıp''hocam ramazan mübarek günde oruç tutmuyormusunuz''demişbunu duyan nasrettin hoca şöyle cevap vermiş ramazan bir dha gelir ama ben gidersem gelememem

biraz daha rahatım bukommm :)) gelecek eşyaları beklmek kadar panik bir durum yok

bizde nikah işlemlerini halletmedik eylülün ilk haftası hallederiz artık

bence biran önce halladin sonra gelemiyoruz demesinler bi arkadaşımın başına gelmişti mayısta ayarlamaya çalıştılar temmuz için nikah memurları hep başka düğünlere ayarlanmışlar salonda kıyamadılar nikahı
bence eylül de de çok yoğunluk olur canım ben olsam bekleyemezdim

Siz gökdere sağlık ocağına gitmediniz dimi canım başkadır sizin birde akciğer grafisi çektiler mi son sorum nikah salonda olduysa nikah memuru ne kadar aldı:)

ben pzt günü kan sağlık ocağına gittim zaten sağlık ocağım sanayide burada çlışıyorum gitmek daah kolay hem izin açısından hemde doktorum çok iyi nihah için kan testi vericektim dedim aldılar sonra çarşamba günü gökdereye git dediler elindeki kağıtla bizde salı günü gittik eşimde salı günü sabah vermişti ordakilere demiş eşim verdi hemen güncelerseniz ordan görünsün diye gittik elimizdei kağıda göre yönlenidrdiler akciğer flm felan çekildik sonuçlar yarım saate çıkıyor aldık raporu geldik ertesi günde nikah dairesine başvuruk salon yakın olduğu için 175 verdik :) km bazında hesaplıyorlar snırım

sahurda bende içeyim o zaman süt adaş..kahvaltıdan sonra..tmm adaşım..

valla bilemiyorum canım
benim zaten aldırmam şarttı o yüzden hiç sormadım zorunlumu diye

gunaydin kizlar
guzel gecsin gununuz
yollardayim yine
edacim Allah kolaylik versin sahursuz
bende dun iftara yakin eve vardim
disaridan soyledik
bugun telafi etmem lazim

sütte çok asit var kızlar miğdeniz kötü ise sakın ama sakın süt içmeyin heleki gastrit falan varsa kesinlikle daha çok asit yapıyor miğde kant çok iyi geliyor edoşummmm

nurgül bize doktorun verdiği gastrit diyet listesinde light süt var
valla 2 aydır hemen hemen her akşam içiyor eşim ramazanda ilaç kullanmadığı icin hatta sahurdada iciyor hiç şikayet etmedi.

Sağlık ocağı 2 gün sonra gökdereye git diyorsa ben bugün gideyim mi sağlık ocağına o zman

zeynep yazza adetin ilk gunu basla kuzum
hic ara vermiceksin
ilk 2 hafta ek korun
bide ben midem bulanmasin diye yatmadan iciyorim
esranin cani sikkindi nasil oldu acaba
kubra eline saglik cok cesaretlisin

ayh kızlar şimdi yan komşum aradı neolur neolmaz diye telefonumu vermiştim. hani dairemde sorun falan çıkarsa arar beni ben onu ararım diye. hani çok samimi değildik ama iyi kadın. şimdi aradı bizi eşimle akşam iftara davet etti. çok şaşırdım. bakalım bu akşam misafirlikteyiz.

iyiyim canım çok şükür iyi gidiyor kuzum ayyyy neden kalkamıyorsun kuzum yawww eşinde kalmıyormu annenler falan aramıyormu yawww

eşimin uykusu ağır..duyar ama kalkamaz..annemler arıyo..iyi değilim nurgülüm ondan kalkamıyorum..izin isteyip eve gidicem..ben anca uyusam bu midem gecer..orucu bozamam..

Arkadaşlar benim nikahım erken kıyıldı şartlar dolayısıyla ama düğünüm 17 eylül de , salonda kıyılmasını cok istiyoruz ama Bursa da Merinos a sorduk gelemeyiz dediler, kanun dışıymış nikahı kıyar gibi yapmak..İstnabul da cok yapıyorlar Bursa da niye bu şekilde anlamadım, bu konu da bilgisi olan var mı?

eşimin uykusu ağır..duyar ama kalkamaz..annemler arıyo..iyi değilim nurgülüm ondan kalkamıyorum..izin isteyip eve gidicem..ben anca uyusam bu midem gecer..orucu bozamam..

kıyamam ben sana benimde eşimin uykusu çok ağır ama bu gece o hazırlamış sahuru beni uyandırdı çok mutlu oldummm kız hiç sorma ne zaman gidecek bu uyku hali ya ben ölüyorum uykusuzluktan

İyi oldu kübracım bu akşam ne pşirsem derdin yok ama sende onları ağırlayacağın için ileride gene öyle bir derdin olacak Helal olsun ama komşuluk diye pek birşey kalmadı ama sürdürüyor kadın inşallah banada öyle komşular denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…