2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübra insan beklenmedik süprizleri seviyor :) değişik olmuş komşuluk başalr hem sizde onları çağırısınız .)

bende 10,30 da içiyorum gündüzdü sanki psikolohik olarak midem bulanıyormuş gibi oluyordum şimdi yatmadan içiyorum

edda akşam markete gidip nar suyu alıyorsun canım güzelce içiyorsun iftarda
tamammı nar suyu vücüt direncini ayarlıyor kan da yapar yorgunluğu herşeye çok faydası var

evet valla bende şaşırdım maşallah kadına. zaten konuşkan bir kadın oklava falan alıyordum ondan. evet şimdi benimde davet etmem gerekecek. ama olsun davet ederim bri gün bişeycik olmaz.

bende bugün ne yapsam derdindeyim
dün bütün yemekleri bitirdik
menemen ve kahvaltı gibi bişeyler mi hazırlasam
ama hem sahur hem iftarda kahvaltı o da hoş değil
doğrusu canım pek bişey yapmak istemiyor

Denizcimm aradım şimdi aile hekimini çok sağol vallahi bugün 12 ye kadar gelmeniz lazım dedi ben birazdan çıkıp alacağım birde altıparmaktaki il nufüs müdürlüğümü ikimizde ordan alsak olur dimi

şu hayattaki en büyük hayalim kırmızı minicoper arabam olmasıydı bunu bilen babam bana süpriz olarak kırmızı murat 131 almış en azında rengini tutturmuş

Denizcimm aradım şimdi aile hekimini çok sağol vallahi bugün 12 ye kadar gelmeniz lazım dedi ben birazdan çıkıp alacağım birde altıparmaktaki il nufüs müdürlüğümü ikimizde ordan alsak olur dimi

nereye bağlı isen ordan olması gerekir diye biliyorum nişanlın biliyordur belki

Nilüfer Nüfus Müdürlüğü
Adres : İhsaniye Mah. Ahmetvefikpaşa Caddesi Kaymakamlık Binası Blok Kat:1 Nilüfer
Telefon : 0-224-245 19 55

evli ve çalışan bayan olmak zor zanaat değilmi kızlar

valla zor gamze. bakıyorum akşam eşimle bana hep ben bir telaş koşturma içindeyim. yemeği düşün bulaşığı düşün çamaşırı ütüyü. ama onda hiç bişey yok dert bile temiyor. tmm onun işi daha ağır ama sonuçta ende çalılyorum bi şekilde yoruluyrum. kadın olmak zor bacım

aradım şimdi herhangi bir nufüs müdürlüğü olur dediler nilüferden alırz heralde zaten nilüfer belediyesine gideceğiz başvuru için. Sağol denizcim ya çok yardımcı oldun

sorumluluk sorumluluk sorumluluk başka birşey değil daha saat 11 akşamki yemeği düşünüyoum git bir hazır çorba at bir patates kızart ye demek geliyor ama işte olmuyor herşeyi düşünüyorsun dolapta sebzelerin br sürü olduğunu ve ziyan olmaması gerektiğini pöfffffffffffffffff ince iş evlilik kendi ütülencekerlimi birsonrak iütü ile yapıyorum eşiminkileri hemen ütüleyip kaldırıyorum bazen kendinden çok eşini düşünüyorsun

zeynep yazza adetin ilk gunu basla kuzum
hic ara vermiceksin
ilk 2 hafta ek korun
bide ben midem bulanmasin diye yatmadan iciyorim
esranin cani sikkindi nasil oldu acaba
kubra eline saglik cok cesaretlisin

ayşeciğim o 4 tane açık rengi içemeye başladığımda adet olucam ya
kutu bitince kaç gün ara vericem yoksa hiç vermeden devam mı edicem.
orayı anlamadım
meselna yasminde ara veriliyordu adet olduğunda 7 gün
bunda öle değil mi

Ben onu kıskanıyorum o beni kıskanıyo bizim sonumuz ne olucak hiç bilmiyorum iş arkadaslarımı mailime eklemek yasakmış sanki dumanla haberleşicektim neyse bunu geçtim sadece son zamanda yasadıgım bir durum Edanın eşini çok iyi anlıyorum :)ikisi de aynı :)Gecenin bir yarısında konusma bahanesi için hem de iş yerinde degilken outlookun çalışmıyor tarzında bir durum da yasanırsa ben cvbını veriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…