- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.981
Sağlık ocağı 2 gün sonra gökdereye git diyorsa ben bugün gideyim mi sağlık ocağına o zman
Denizzzz son bir sorum daha var canım altıparmaktaki nüfus müdürlüğüne gittiniz nufüs kayıt örneği için
bana öyle demişlerdi buket git istersen bişey farketmez ki kendi aralarında gönderi oluoyr gökdereye iki gün içinde veri gönderiyorlarmış sağlık ocağı yakınsa aç telefon yada sor canım
İyi oldu kübracım bu akşam ne pşirsem derdin yok ama sende onları ağırlayacağın için ileride gene öyle bir derdin olacakHelal olsun ama komşuluk diye pek birşey kalmadı ama sürdürüyor kadın inşallah banada öyle komşular denk gelir
kübra insan beklenmedik süprizleri seviyor :) değişik olmuş komşuluk başalr hem sizde onları çağırısınız .)
bende 10,30 da içiyorum gündüzdü sanki psikolohik olarak midem bulanıyormuş gibi oluyordum şimdi yatmadan içiyorum
bende bugün ne yapsam derdindeyim
dün bütün yemekleri bitirdik
menemen ve kahvaltı gibi bişeyler mi hazırlasam
ama hem sahur hem iftarda kahvaltı o da hoş değil
doğrusu canım pek bişey yapmak istemiyor
Denizcimm aradım şimdi aile hekimini çok sağol vallahi bugün 12 ye kadar gelmeniz lazım dedi ben birazdan çıkıp alacağım birde altıparmaktaki il nufüs müdürlüğümü ikimizde ordan alsak olur dimi
evli ve çalışan bayan olmak zor zanaat değilmi kızlar
nereye bağlı isen ordan olması gerekir diye biliyorum nişanlın biliyordur belki
Nilüfer Nüfus Müdürlüğü
Adres : İhsaniye Mah. Ahmetvefikpaşa Caddesi Kaymakamlık Binası Blok Kat:1 Nilüfer
Telefon : 0-224-245 19 55
zeynep yazza adetin ilk gunu basla kuzum
hic ara vermiceksin
ilk 2 hafta ek korun
bide ben midem bulanmasin diye yatmadan iciyorim
esranin cani sikkindi nasil oldu acaba
kubra eline saglik cok cesaretlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?