2011 gelin adayları buyrun sohbete

bnmde akşam eşim nöbetçi temzlk yapacagm bırde yarn için kurabiye toplar oluyoya onlardan yapacagm hındıstan cevızlı ınternette tarıf buldm ama kek kırıntsıyla dıyor baska tarıf bılen varmı kızlar

bnmde akşam eşim nöbetçi temzlk yapacagm bırde yarn için kurabiye toplar oluyoya onlardan yapacagm hındıstan cevızlı ınternette tarıf buldm ama kek kırıntsıyla dıyor baska tarıf bılen varmı kızlar

Çok güzelmiş canım, güzel günlerde kullan...

boşver bebişim yaaaa.çalışmıyon etmiyon..sabahı düşünme derdin yok..yat aşağı

Öyle olmuyor canımcım yaa, şimdi bir dolu yapacağım var ama kalkmak istemiyorum (

Çok güzelmiş canımcım, güzel günlerde kullan...

boşver bebişim yaaaa.çalışmıyon etmiyon..sabahı düşünme derdin yok..yat aşağı

Öyle olmuyor canımcım yaa, şuan bir dolu işim var ama hiç kalkmak istemiyorum...

günaydın lokumlarımm
hayırlı br gn olsun inş..
güzel güzel haberler alalım
beklemediğimiz yerlerden beklenmedik kısmetlerle karşılaşalım
stressiz sıkıntısız bir gün geçirelim
aminnnnnnnn

esracığım bulgurları yıkama tatlım bende 1 e 1 ölçekle yapıyrm
yani yaptığın ölçü doğru ama yıkadınsa lapa olmuştur
birde her zaman denk düşmüyor
yemek işi şans işi

zeynebim günaydın

kızlar hepinize günaydın
bulgur yıkanmadan olur mu zeynebim merak ettim

canım yazzın dokunmamasına çok sevindim inş memnun kalırsın.
ben haftasonu doktora gittim kızlar daha doğrusu hastaneye bebek görmeye gitmiştim gitmişken doktoruma görüneyim dedim.
2 kez regl olduğumu anlattım. kistten olabilir dedi. bu ayda düzensiz olursa alcak galiba kisti.
düzene girerse 4-5 ay sonra gel dedi.

kızlar ben cuma inş son burası. pazar günü vana gidicem. görümcem orada 2 çocuğu var. ve safrasından ameliyat olacak. ona yardımcı olmak için. perşembe döneceğim. perşembe de denizliye yola çıkıcaz bayram için. bayram sonu döneriz. bayramdan sonra 1 hafta evde kalıcam sonra iş.

buketim davetiyen çok güzel aynı senin gibi çıtı pıtı.
kübracım bebişin kesesini görmüşsünüz hayırlı olsun.
herkes iftara birilerini almış.
bende haftasonu eltimler gelmicek yazmıştım ama geldiler. acele haber verdikleri için gönlümce olmadı ama menüm aşağıda.

tarhana çorbası
mantar sote
türlü
bulgur pilavı
biber kızartması yoğurtlu
çoban salata

Allah kabul etsin iftarları oruçları.

öpüyorum sizi.

gunaydınlar herkese,

aysecim sen de Yazz kullanıyordun degıl mı?

ben de bu ay basladım,mıde bulantısı falan yapmadı dokunmucak dıye sevınıyordum ama normalde 3-5 gun suren adetım bu ay 7 gun surdu ve ondan snr kanama bitti ama simdi de gun icinde kahverengi lekelenmeler oluyor,sanırım bunyem alısamadı...insallah ilk ay oldugu ıcın boyledır sende boyle seyler olmusmuydu?

Günaydın kızlarrrr
nihayet gelebildim dün bitti geçici vergilerimiz
çok özledim sizleri
var mı bi yaramazlık geçmişi okuyamadım çok çok çok döktürmüşünüz

güzel haberler varmııı :)))))
offf ya beyanname haftası burdan kopuyorum çok üzülüyorummm

ayşem geçmiş olsun
umaım düzene girer.
bakalım dokunmadı cnm bugün 5 . hapımı alıcam sadece 2. gece mide bulantısı oldu onda da dayanılmıcak gibi değildi.
ne kadar zamanda koruma sağlıyor biliyormusun 7 gün desede güvenemedim yine 2 ay mı kounsam yasmindeki gibi

birde kalın bulgur yıkanır ama ince yıkanmaz canım
yani yıkayınca löp löp kalıo

slm kızlar günaydın

bulgur ve arpa şehriye tel şehriye yıkanmaz hamur gibi oluyor hemen

dün zaman geçmedi sinir oldum
buket mücver mücver dedin akşam yaptım çok güzel oldu ama eşim kabak yemediği için herhalde bundan sonra ancak misafirlere yaparm .ama ben afiyetle götürdüm

züleyhaaaaaaaaaaa her radyoda diyorum dinliyordur bizim kuş haber var kübra hamile güncel durumlardan başka da birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…