2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gidip ayağımın altındaki dikişleri aldırdım bi de son zamanlarda midem cok bulanıyor diye eşim kan tahlili yaptır dedi
tahlil yaptırdım. öğleden sonra sonuçlarını alacağım Inşallah.

Umarım KK nın bakımı tamamlanmıştır da bugün bolca sohbet edebiliriz

Çok geçmiş olsun edacım.Ben baya bir uzak kaldım kanımca.Hayırdır ne dikişi?

Günaydınnn sabah şekerlerım dün gece annemde güsel bir uyku cektım cok pozitifim sabah sabah herkesi mucukladm iş yerinde:))sizleride öpüorummm hepinizi seviyorum:)))

aylincim moraln nasıl düne göre daha iyimisin

buketçim sabah sabah aklıma sen geldin düğünn balkesirdemi olacak çagırrısan belkı gelirim:)

denizcim sen naslsn canm dün niye zaman geçmedi çok mu sıkıldn

ayşecm sen nasılsn ne zamandr halini hatrını sormadam

zuhalcm hazrlarn nasl tammlandımı

edacm ayağın nasıl oldu daha iyidir inşallh

meltemcm sen yoksun ama ynede yazm özledm seni dünden buyna grsmedk nete giremedm:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebişmi geliyo 2. bebişşşş

çok sevindim
kübracım Allah hayırlı evlat versin
sağ salım kucağına almayı nasıp etsin

aynen denizcim ilk işim
daha programı açmadan radyoyu acıyom

Günaydın hanımlar ben geldim....

Nasılda özledim sizleri nasılsınız bakalım?

Çok geçmiş olsun edacım.Ben baya bir uzak kaldım kanımca.Hayırdır ne dikişi?

günaydın Nilaycım, biz de seni çok özledik. bi de ben her sabah ve akşam eve gidip gelirken kiralık evler gördükce seni düşünüyorum.
Herşey yolunda mı canım?

10 gün önce ayağımın altını camla kesmiştim Nilay'ım üstüne bi de yandı üst bacağım bugün dikişi aldılar fena görünmüyor ama yanıklar ile ilgili aynı şeyi söyleyemiyorum

Günaydın canım beni düşünmen güzel sevindim ama düğün Bursada olacak canım Bursaya gel beklerim

Ayyy kübroşş hamileymişşş nasıl mutlu oldum nasıl sevindim.
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.İsteyen herkese istediği zamanda bebiş sahibi olmayı nasip etsin.
Yokluğunu göstermesin.Mübarek aylarda amin.

yeliz sen bayağı bir uykunu almışşın bu ne güzel bir enerji azıcıkta bana yolla çok sersem gibiyim

geçmedi ne bileyim sıkılıyorum bazen bundan olabilir hani bir arkadaş felan olsa yaımda çalışan sıkılmam odada tek bunalıyorum ondandır

Oy oy oy çok geçmiş olsun edacım.Yanıklar zamanla alakalı.Zaman geçtikçe düzelecektir.

Herşey yolunda allaha şükür kuzucum.Biliyorsunuz ben finans departmanındayım yetkim artıyor.
O nedenle Fransadan gelen misafirimizle birlikde 1,5 haftadır eğitimdeyim.Sabah giriyorum akşam çıkıyorum.
Boş vakitlerimde sistemin test kısmında çalışıyorum.En son cuma kendi müdürümle yaptık eğitimi.Proğramı değerlendirdik öyle bitti.
Dünde izinliydim.Buğün burdayım.

Şafağım buğün 86 kanımca.
Zaman nede çabuk geçiyor.Bayramdan sonra sevdiceğim ve benim için koşturmaca başlıyor.
Maltepede zümrütevlerde yapılanma çok fazla canımcım.İstediğimiz gibi bir ev buluruz inşallah.
Ben e5'e yakın olsun istiyorum.Bakalım artık kısmet.

günaydın canım beni düşünmen güzel sevindim ama düğün bursada olacak canım bursaya gel beklerim

hımmm balıkesırde olacak olsa gelme ıhtımalm yuksek yakın cunku ama düldülüm bursaya kadr gitmez ((otobusle gece dönüşü zor olursabah hazrlanrken aklmıa geldı senı görmek ısterdm hemde kurtları dokerdık bıras:))buketcm düğünden sonra bır gun gelırım belkı balıkesıre alısverıse gelıom arada bursada mı yasayacaksn artk

edacım geçmiş olsun canım tekrar. kan tahili derken gebelik ihtimali içinmi yoksa öylesine mi.

züleyha nilayy teşekkürler canlarım. evet bebeişim bana sürpriz yaptı. rabbim hayırlı zamanda herkese nasip etsin. aminnnn

ayşee sen yaparsın da güzel olmazmı canım
onlarda niye yapmışlarki yabancı görmemilerdir ondan
geçmiş olsun allah şifa versin ameliyat birde bu sıcakta çok zor

Bende karşı komşuma vereyim diye 2ye 2 yapayım dedim ama lapa oldu, nerede yanlış yaptığımı anlamadım, sen bulgurları yıkıyormusun?

yıkamıyorum canım diğer sıcak suyu boca ediyorum 1 kere karıştırıyorum sonra tencerenin kapağını kapatıyorum sarıp sarmalıyorum soğuyana kadar bekletiyorum hep tel tel oluyor benim senin neden öyle oldu bilemedim şimdi

aaaa aşk olsun denizcim insan çağırmaz mı iki dakika da uçar gelirdim eniştenin haklarını yerdim:)

acayip alıştım buraya girmesem çatlıyorum balayında bile eşim yanımda olmasa gircektim :)

nilay sen nerlerdeydin bu kadar zaman

Eğitimdeydim kuzucum.
Müdürüm yetkimi artırıyor.Benimde istediğim bir durumdu.
Baya yorucu oldu ama değdi doğrusu.
Birazcık riskli işlemler var proğramla ilgili ama altından kalkıcam umarım.

Ay denizin yazdığını okuyunca nasıl mutlu oldum kübroşum anlatamam banada tam süpriz oldu.:81:

e canım ben bursa doğumluyum zaten ve doğduğumdan beri bursada yaşıyorum zaten sadece kütüğüm bandırmada

uykusuz kalınca bütün günün yorgun geçiyor bnde son gunlerde alamıyordm uykumu dinlendm ıyı oldu:))yollarm cnm tbi :))yakın olsa zıyaretıne gelrdm cann sıkılmasn dıe ama uzagız ki tek çalışmak zor oluyor bnde 8 ay öncesine kadr tek calıyordm cok zoroluyordu canm sıkılıyordu hep kımse yanıma gelemıyordu cunku goz onundeydm idareye yakın bır yerde smdı şükrler olsun odada arkd.beraberm allah bozmasn güsel geçiyor bazen ufak tefek seylerde olmuoy deıl hnı okadrcık olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…