2011 gelin adayları buyrun sohbete

doktor gebelikten şüphelendi ama ben pek sanmıyorum kübracım,çünkü daha geçen hafta adetliydim
yinede yaptırdım testi canım, hamileliğin üstüne adet olan çok oluyormuş

doktor gebelikten şüphelendi ama ben pek sanmıyorum kübracım,çünkü daha geçen hafta adetliydim
yinede yaptırdım testi canım, hamileliğin üstüne adet olan çok oluyormuş

hayırlısı canım emin olmak daha iyi ilaç kullanımında rahat olur hem. ama üzerine görme normal adet gibi olmuyor diye biliyorum. lekelenme gibi oluyor. hayırlısı yinede. ne zaman çıkar sonuç telefonla öğrenebiliyyormusun merak ettim bak şimdii

günaydın kızlar geç geldim biraz..uyuyakalmısım yine..alarmı kurmayı unutmusuz..
neyseki bi problem olmadı..nasılsınız??
adaş geçmiş olsun noldu?

Edoşş nasılsın kuzum?
Alarmı kursan bile ramazanda kalkmak çok zor oluyor.
Annem babam yoklar sevdiceğim uyandırıyor geceleri.
Ben uyuyorum izin vermiyor mesaj atıyorum bende uyandım yemek yiyorum diye halbuki uyuyorum.
İki gün önce yakalandım.Artık direk arıyor.Suyu açtırıyor dinliyor tamam fıstığım şimdi içim rahat diyor.
İlerde çekeceğim var gibi

esracim ara kanamalar ilkay normal. surerse doktora git canim
zeynebim 2hafta ek koruma yeterliydi sanki ama emin degilim. burada yazz kullananlar topigi var oraya bakin kizlar
yelisim ohhh ne guzel uykular alinmis sevindim canim. ben iyiyim sabah yazdim bendeki havadisleri
denizim bulgurka turlum hazirdi yanina digerlerini uydurdum kaynim isten erken cikinca nede olsa yabanci degiliz diye gelmeye karar vermisler
aylinim edam kubram selam buketim kizlar
nilayim yeni gorevin hayirli olsun
zuleyha gecmis olsun geciciler bitmis tarihle ilgili gelisme var mi kuzum
dun cok sasirdim kizlar kimsenin yazmadigini gorunce

tbi gazeriz köboşçum bebişle seni istediniz yere götürürüm:)))buarada hamilelk nasl bulantın falan vrmı

ayhh evet teyzesiii

şuan göğüslerim çatlayacak gibi. silikon taktırmış gibi hisseidyorum midem devamlıkazınıyor hep açlık hissediyorum ama yemek yemek istemiyorum. mide bulantım yok şimdilik zaten birkaç hafta sonra başlarmış. bakalım inşallah kolay bir hamilelik geçiririm.

iyiyim cnm terfin hayırlı olsun umarım seni zorlamaz..
sen bundan korkma bence evlenince ramazan nasıl geçicek onu düşün..uykusuz gecelerr
gözünü korkutmayımda ramazan benim için zor geçiyo niloş..

saat 15:00 de öğrenebilirsiniz dediler kübracım,
birkaç haftadır mide bulantısı göğüslerde şişkinlik bi de bel ağrısı çekiyorum
kokulara karşı acayip hassasım bi de tansiyonum düşük
doktor bütün belirtiler hamileliğe işaret ediyor dedi ama bilemiyorum ki canım
olursa süpriz olur

iyiyim cnm terfin hayırlı olsun umarım seni zorlamaz..
sen bundan korkma bence evlenince ramazan nasıl geçicek onu düşün..uykusuz gecelerr
gözünü korkutmayımda ramazan benim için zor geçiyo niloş..

Ay inan bende çok korkuyorum edoşum.
Uykuyada düşkünüm birde nasıl olcak bilmiyorum.
Sevdiceğim izin günlerinde öğlene kadar uyuyup yanıma geliyor.
Hafta içi görüşmüyoruz ramazan boyunca.Haftada bir gün görüşmüş oluyoruz.
Film izliyoruz ben hep uyuya kalıyorum.Sevdiceğimde nasıl gülüyor bana.
Ama mutfak olayına alıştım iyice buğünde annemler yok iftara kuzenimi eşini bebişini ve adanadan gelen kardeşini davet ettim.
Dün gece saat 2 de yattım.Tatlıyı yaptım,patatesleri soydum.Garnitür için makarna haşladım yemek takımını yıkadıkm hazırladım.
Çamaşırları makineye attım.3:30 da zorla uyandırıldım sevdiceğim tarafından.İsyanlardaydım resmen.

geçen haftaki adetin insanı şaşırtıyor eda. hani ne bileyim bu kadar erken bu belirti çıakrmıydı bilmiyorum. ama kişiden kişiye değişiyor canım. çünkü ben malum ilişkiden 5 gün sonra kasık ağrılarım başlamıştı. hissetmiştim bişeyler olduğunu ama insan bu kadar erken belirti olurmu diyor.
hayırlısı yinede testte bişey çıkmasa bile bu ayı dikkatli geçir sen. baktın devam eidyor belirtiler bir kaç hafta sonra yine yapasın testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…