- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.521
e canım ben bursa doğumluyum zaten ve doğduğumdan beri bursada yaşıyorum zaten sadece kütüğüm bandırmada
Kızlar albüme bir kaç resim koydum bakabilirsinz:)
edacım geçmiş olsun canım tekrar. kan tahili derken gebelik ihtimali içinmi yoksa öylesine mi.
züleyha nilayy teşekkürler canlarım. evet bebeişim bana sürpriz yaptı. rabbim hayırlı zamanda herkese nasip etsin. aminnnn
doktor gebelikten şüphelendi ama ben pek sanmıyorum kübracım,çünkü daha geçen hafta adetliydim
yinede yaptırdım testi canım, hamileliğin üstüne adet olan çok oluyormuş
günaydın kızlar geç geldim biraz..uyuyakalmısım yine..alarmı kurmayı unutmusuz..
neyseki bi problem olmadı..nasılsınız??
adaş geçmiş olsun noldu?
Kızlar albüme bir kaç resim koydum bakabilirsinz:)
yeliz dünde bakmıştım yazamamıştım. davetiyen çok farklı ve hoş olmuş ve arabana bayıldımmmbir tur atarız dimmiii
tbi gazeriz köboşçum bebişle seni istediniz yere götürürüm:)))buarada hamilelk nasl bulantın falan vrmı
Edoşş nasılsın kuzum?
Alarmı kursan bile ramazanda kalkmak çok zor oluyor.
Annem babam yoklar sevdiceğim uyandırıyor geceleri.
Ben uyuyorum izin vermiyor mesaj atıyorum bende uyandım yemek yiyorum diye halbuki uyuyorum.
İki gün önce yakalandım.Artık direk arıyor.Suyu açtırıyor dinliyor tamam fıstığım şimdi içim rahat diyor.
İlerde çekeceğim var gibi
hayırlısı canım emin olmak daha iyi ilaç kullanımında rahat olur hem. ama üzerine görme normal adet gibi olmuyor diye biliyorum. lekelenme gibi oluyor. hayırlısı yinede. ne zaman çıkar sonuç telefonla öğrenebiliyyormusun merak ettim bak şimdii
yelizcim Araban cok sevimli kazasız belasız kullanmak nasip olsun Inşallah,
ben resimli davetiyeleri sevmiyorum ama zevk meselesi
iyiyim cnm terfin hayırlı olsun umarım seni zorlamaz..
sen bundan korkma bence evlenince ramazan nasıl geçicek onu düşün..uykusuz gecelerr
gözünü korkutmayımda ramazan benim için zor geçiyo niloş..
saat 15:00 de öğrenebilirsiniz dediler kübracım,
birkaç haftadır mide bulantısı göğüslerde şişkinlik bi de bel ağrısı çekiyorum
kokulara karşı acayip hassasım bi de tansiyonum düşük
doktor bütün belirtiler hamileliğe işaret ediyor dedi ama bilemiyorum ki canım
olursa süpriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?