2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aylinnn arabamı aldınız canım. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Darısı başımıza :)
6 ay 1 sene sonra inşallah bizde istiyoruz. Düğün öncesi arabayı satmıştık ben alışık değildim zaten de eşime zor geliyo arabasızlık.
10 senedir kullanıyodu. Ama iyi oluyo herşeyin değerini anlasın

8 tane hapım kaldı hapı bıraktıktan 2 gün sonra regli oluyorum kızlar

o zaman adetine daha 10 gün var o zamanı bekleyemezsin. bence bir dr a görün. benimde adetime 10 gün kala ağrılarım olmuştu. hamilelliğe yordum ama yinede insan emin olamıyor. kist ağrısı falan olur ne olur ne olmaz diye gittim dr a .

aa ölemi iyidir o zaman cnm dimi
bizimde eşimin şirketi kart veriyor bime.
tüm alışverişlerimizi ordan yapıyrz.
kart olmasada ordan yapıyrz
uygun oluyor baya

valla zeynocum gönenin baldo pirinci ünlü biliyosun
bide zeynom pilavım tutmuyo falan demişsin
bana eşim en kaliteli pirinci getiriyo ama bazen bende tutturamıyorum özellikle misafir geleceği zaman
illa bi sakatlık çıkıyo nedense

yok ayşecim yaa ben 5. değilim 15.falan olayım mümkünse
şuan gerçekten hiç zamanı değil
bide arabayı aldık biraz borçlandık şimdi 2 ay çok fena sıkmamız lazım
yani şu ara hiç sırası değil
ama allah verirse diycek bişey yok tabiki

aldık bakalım aslıcım teşekkür ederim
darısı başınıza diyim o zaman
araba rahatlık ama bi o kadar da masraf

Son düzenleme:
TŞK EDERİM KIZLAR DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN
YAŞLANIYORUM 26 YAŞINDA BİR HATUNUM ALÜBÜME RESİM EKLEYEMİYORUM MALESEF OLMUYR BURDANDA SİLEMİYORUM ZATEN DAHA ÖNCE EKLEMİŞTİM YİNEDE ALBÜM İÇİN DENEYİM

STÜDYO FOTOLARIMIZ ALDIK AMA TARAYICI FELAN LAZIM EVDE BİRDE FOTOGRAFÇI BÜYÜK BİR ÇERÇEVEYE HEDİYE ETTİ YATAK ODASININ YATAĞIN ÜSTÜNE TAKTIK STÜDYO FOTOLARIM GÜZEL FAKAT BİRAZ GERGİNDİK YOLD kaza geçiriyorduk neredeyse atamadığmıız için suratıma yansımız bir kaç pozdan sonra normale dönmüş

mmm nefis görünüyo
muzlu pastayı nasıl yaptın yelizcim

aylincim kakaolu kek hazrladm
3 yumurta 1.5 su bardak şeker
1 su bardagı su ve yağ
vanılya kabartma tozu 1.5 bardak un
ıkı kasık kakao 170 C pişrdim hamur yumuşak bıras cıvık oluyorr 25 dk pişrdm soguyunca bardakla kekleri oydum önceden hazrladm iki paket krem şantıyı üzerine şekillerrek sıktım kaşıklada koyabılrsn sonra kalan keklerı rondodan gecırdm hındıstan cevızyle karstrdm bu karışımı kremsantılı pastann üzerne bolca döktüm birde cıkolatayı rondodan gecırıp uzerne serptımm muzu krem santıyı koymadanonce kekın altına koydum ınce dılımleyp hafıf ve lezzz oluyor cnm

uzlu pastan süper görünüyo yelizcimm löp llöp ağzıma atasım geldi walla
ellerine sağlık

süper görünüyor çekirge oldun sen. Bu çikolata toplarının vişne suyu ile yapılanını gördüm blogun birinde onuda denemek istiyorum evlenince kısmetse

kızlarrr gelin sizede yaparımmm :))))

topları cok kolay yaptım pastann kalan malzemesnden yaptım şöylee

rondodan gecırlmış keki hindistan cevizyle karıştrdm sütle şekıllendrdm sonrada hındıstan cevızıne buladm cok begndm soguk servs yapmak gerek

bak bak nelerde bilirmiş maşallah. çok değişik bir tatlı bayıldım valla. elleiren sağlıkk

uzlu pastan süper görünüyo yelizcimm löp llöp ağzıma atasım geldi walla
ellerine sağlık

süper görünüyor çekirge oldun sen. Bu çikolata toplarının vişne suyu ile yapılanını gördüm blogun birinde onuda denemek istiyorum evlenince kısmetse

nasıl oluyordu resim yükleme işi yapamadım

bak bak nelerde bilirmiş maşallah. çok değişik bir tatlı bayıldım valla. elleiren sağlıkk

denizcimm paintte kucultuoduk resmlerı uzat eg kısmndan album oluşturup eklıoduk ıstersen detaylı yazarm

küboşçum sanrm bu işlerı ogrenıorum ama yınede sızn elınıze su dökemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…