- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.621
bu akşam annecime gidiyom bende iftara çağırmadı ama anne geliyoz dedim gelin dedi..
2 haftadır görmüyorum yüzünü
aylincim kakaolu kek hazrladm
3 yumurta 1.5 su bardak şeker
1 su bardagı su ve yağ
vanılya kabartma tozu 1.5 bardak un
ıkı kasık kakao 170 C pişrdim hamur yumuşak bıras cıvık oluyorr 25 dk pişrdm soguyunca bardakla kekleri oydum önceden hazrladm iki paket krem şantıyı üzerine şekillerrek sıktım kaşıklada koyabılrsn sonra kalan keklerı rondodan gecırdm hındıstan cevızyle karstrdm bu karışımı kremsantılı pastann üzerne bolca döktüm birde cıkolatayı rondodan gecırıp uzerne serptımm muzu krem santıyı koymadanonce kekın altına koydum ınce dılımleyp hafıf ve lezzz oluyor cnm
bende geçen hafta cumartesi gitmiştim
kalın dedi kaldık özel davet olmadı yani
yarın akşam da öyle olur muhtemelen
boşver davet mi lazım al kocişi git işte
tamam canım bi ara bende deneyeyim çok güzel görünüyo
ellerine sağlık
Pastaaa gördümm ve geldimmm burdayelizzz çok lezzetli olmuş ellerine saglık kızlar size komik bi şey anlatıcam dün akşam şehriye salatası yapıcaktım pilav gibi pişirdim altını kapattım o sırada benim tlfonum çaldı 1 saatte yakın tlfonda konustum şehriyeye bir baktım kalıp gibi olmuş ayrılmıyor ne yapsam ne yapsam diye düşünürken sıcak su döktüma altını da biraz daha açtım biraz pişti kapattım ben de içine hazır garnitür ve dereotu koydum Eda çok lezzetli bir tarifmiş tsler kuzum
aylinnn Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin araba borcunu.
bebiş içinde en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
bizimde devam arabanın borcu.
Bizzat tadına bakmış biri olarak ben söyleyeyim pasta ve toplar müthişdi kızlar. Ellerine sağlık arkadaşımın güzel bi ev hanımı oldu.
yok canım bizim çok bi borcumuz yok aslına bakarsan 850 tl kaldı 5 ekimde ödiycez onu da
ama başka borçlarımızda olduğu için 2 ayda bu parayı denkleştirmek biraz zorlıycak bizi
biz düğünde takılan altınları bozdurmuştuk onunla aldık arabayı
yok canım bizim çok bi borcumuz yok aslına bakarsan 850 tl kaldı 5 ekimde ödiycez onu da
ama başka borçlarımızda olduğu için 2 ayda bu parayı denkleştirmek biraz zorlıycak bizi
biz düğünde takılan altınları bozdurmuştuk onunla aldık arabayı
teşkkr ederm elifm bn evlendktn sonra öğrendm sen şimdiden cok becerklısn bakalm sennde pastalarını yemege gelecegz ınsallhh
ayloşum ya borcumuz var değdiğin bumuydu kurban olayım ya..
bizim 6-7,000 borcumuz var biz napalım ne ev ne araba var bizde :86:
hım az kalmış canım.
ne kadara aldınız arabayı. biz bozdurmadık altınlarımızı. birikmiş üzerine ablamlar yardım etti.
şimdi onlara ödüyoruz. kredi çekmedik iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?