2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu akşam annecime gidiyom bende iftara çağırmadı ama anne geliyoz dedim gelin dedi..
2 haftadır görmüyorum yüzünü

bende geçen hafta cumartesi gitmiştim
kalın dedi kaldık özel davet olmadı yani
yarın akşam da öyle olur muhtemelen
boşver davet mi lazım al kocişi git işte

tamam canım bi ara bende deneyeyim çok güzel görünüyo
ellerine sağlık

Pastaaa gördümm ve geldimmm burda yelizzz çok lezzetli olmuş ellerine saglık kızlar size komik bi şey anlatıcam dün akşam şehriye salatası yapıcaktım pilav gibi pişirdim altını kapattım o sırada benim tlfonum çaldı 1 saatte yakın tlfonda konustum şehriyeye bir baktım kalıp gibi olmuş ayrılmıyor ne yapsam ne yapsam diye düşünürken sıcak su döktüma altını da biraz daha açtım biraz pişti kapattım ben de içine hazır garnitür ve dereotu koydum Eda çok lezzetli bir tarifmiş tsler kuzum

aylncm denemeden once bnden kesn tarıf ıste ölçüleri karıstırmı olabılrm evde yazıyordu yada yarn tam ölçüleri yazarmm unutorum ya bn:26:

kızlar genel müdürüm çağırdı beni kapısı hep açıkmış burasının bana.
konuşma iyi geldi sağolsun..
iş bulduğumu bilmiyolar tabi.

aylinnn Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin araba borcunu.
bebiş içinde en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah

bizimde devam arabanın borcu.

sennde ellerne saglık meltemcm emnm gusel olmuştr bnmde denedgm ılk pastam:)))bıde sna msj yazıom sımdı bakıver:)))

aylinnn Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin araba borcunu.
bebiş içinde en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah

bizimde devam arabanın borcu.

yok canım bizim çok bi borcumuz yok aslına bakarsan 850 tl kaldı 5 ekimde ödiycez onu da
ama başka borçlarımızda olduğu için 2 ayda bu parayı denkleştirmek biraz zorlıycak bizi
biz düğünde takılan altınları bozdurmuştuk onunla aldık arabayı

ayloşum ya borcumuz var değdiğin bumuydu kurban olayım ya..
bizim 6-7,000 borcumuz var biz napalım ne ev ne araba var bizde :86:

hım az kalmış canım.
ne kadara aldınız arabayı. biz bozdurmadık altınlarımızı. birikmiş üzerine ablamlar yardım etti.
şimdi onlara ödüyoruz. kredi çekmedik iyi oldu.

benim eşim kredi kartını çok az kullanırdı kızlar.
bende nişanlıyken ondan alıştım baya güzel oluyodu. maaş alınca kredi kartına ödemekle bitmiyodu hemen.
ama şimdi araba alınca kredi kartına yeniden dadandık. o da kontrolsüz oluyor. inş azaltabiliriz yine.

bizde çok yüklü ödüosss canmz cıkıo yeminle aylncm bu borcu kafana takmaya degmz :))))bnm bir düldülm vrrr şimdilk ama oda masraf yaaa bakmı cıktı bılmemnesi 300 tl masrafı vr napıcm bılmıorum bu ay zaten oturma ruhsatı aldık 2.000 tl para odedık borclarn bır kısmı kaldı

bu sadece arabaya olan borcumuz canım daha diğer masraflarını saymıyorum üzerine alma v.s
bizimde başka borçlarımız var ama sizinki kadar değil allahtan

hım az kalmış canım.
ne kadara aldınız arabayı. biz bozdurmadık altınlarımızı. birikmiş üzerine ablamlar yardım etti.
şimdi onlara ödüyoruz. kredi çekmedik iyi oldu.

12850 ye aldık ayşecim
bizde sadece takı olan altınları bozdurduk bileziklerim ve diğer takılarım duruyo
onları allah kısmet ederse ev alırken bozdururuz diyorum ama bakalım kısmet artık

bnde bu ay maasımı cekmıyım dedm oturma ruhsatı ısı cıktı 2.000 tl verdık borclarnda bır kısmı duruyor mecburen cekıp yatırdm arabamnnda 300 tl masrafı vr üstüste geldı dhaa çok vr borclaraaa ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…