2011 gelin adayları buyrun sohbete

meraba kızlar eylül geliniyim sizi görünce daha bi heyecanlanıyorum bazılarınız evlendiniz hatta bazılarınız bebek bekliyor ne kadar çabuk geçiyo zaman...

demetciiikk sendemi takılıyosun kız buraya Bende sesiz okuyucuyum. KEndimin 2-3 ay sonraki halimi görüyorum yeni ewli olup yemek telaşlarını filan. okuyorum hergün. Herkesin adını filan ezberledim burda ama muhabbete pek katılmıyorum.

Son düzenleme:

evet canım arada bakıyorum ama yazamıyorum çok fırsatım olmuyo işten ancak eylül gelinlerine yetişiyorum çünkü

kızlar borçtan falan bahsetmişsiniz biz battık o zaman yaa ev kredimiz var 0 tl ile başladık yani düğün eşyalar oooo çok borcumuz var çok çalışmamız gerekiyo

Son düzenleme:

ödeme kolaylığı versin Rabbim inş.cnm
bizim borcumuz yok çok şükür
kredi kartına aylık 125 tl taksidimiz var arka koltuğun taksidi
kira aidat gezme tozma derken elimizde ne kalırsa arttırıyrz
ama eşim biraz şikayet edio
az arttırıyormuşuz valla elime geçen bozuklukları bile kumbaraya atıyrm
ordanda her ay 60 70 tl artıo.
çeyrek alıyrz üstünü tamamlayıp
gerçi çok çıktı artık almıyrz
kira olmasa süper olurdu güzel biriktirirdik o zaman

bezelyeli,havuçlu garnitür koydum canım sogduktan sonra bir de dereotu dogradım üzerine de zeytinyaglı,nar ekşili,limonlu sos yaptım netten ben baktım hep tavuklu şehriye salatası tarifleri vardı ben de böyle denedim Ayşecim yeni işinde de basarılar
meltemcim hazır garnitür derken havuclu bezelyeli garnitürmü mısırlı garnitürmü..

Allah hepimize kolaylık versin kızlar,
bizim de borcumuz var 5400 lira kaldı kredi taksitimiz
ev kirası veriyoruz bi de araba masraf çıkarıyor yok bakımdı benzindi falan filan
biz bi de keyifimize düşkünüz, yemekten hiç kısmıyoruz gezmekten de
Rabbim çok şükür bir kolaylığını veriyor 300 - 400 koyuyoruz kenara
gerçi eşim terfi etti belki biraz daha fazla biriktirebiliriz artık

biz şuan kenara koyamıyoruz kredi kartına taksitle aldık herşeyi. kiramız yok hamdolsun.araba masrafımızda normal çok gezmiyoruz. sanırım ocağa kadar devam ödemeye. sonrasında inşallah biriktirebiliriz. çok istiyorum biriktirip bir diare falan almayı. kirası bile yeter insana yaşlanınca.

kızlar eşimde araba çok istiyor ama çok masraf çıkarır diye istemiyrm ben
yani arabasızda idare edebiliyrz şimdi ne gerek var.
ama ben istemiyrm diyince suratını asıo bana
sanki kötülüğüne söylüyrm.
çok masraf oluyormu

kızlarrr haberlerde okudum çok güldüm tövbe tövbe yaa sizlerle paylaşım dedim.tolga çevik ibrahim tatlısese mesaj göndermiş msj aynen şöyle ''ibrahim abiy haberi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm ama sen bunun ne demek olduğunu daha iyi bilirsin.''ibrahim tatlıses te espriye cok gulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…